Υγρό Face Lift | Τι Είναι και Πώς μπορεί να Προσφέρει Αποτέλεσμα Λίφτινγκ, χωρίς Νυστέρι

Υγρό Face Lift

Ο όρος «lifting» σας είναι σίγουρα γνώριμος. Ακόμη κι αν δεν έχετε «εντρυφήσει» στις θεραπείες ομορφιάς, θα έχετε ακούσει κάποιον άλλον να το αναφέρει. Πρόκειται για μια από τις πιο διαδεδομένες τεχνικές αντιγήρανσης. Είναι ευρέως γνωστή για το αποτέλεσμα ανόρθωσης που χαρίζει, καθώς με την πάροδο του χρόνου, το πρόσωπο «γίνεται θύμα» της βαρύτητας. Εκτός λοιπόν από την κλασική χειρουργική μέθοδο, έχουν καθιερωθεί κι άλλες, μη επεμβατικές ή ελάχιστα επεμβατικές. Σε αυτές ανήκει και το Υγρό Face Lift.

Πρόκειται για μια από τις καινοτόμες θεραπείες που έχει ήδη κατακτήσει το δικό της πιστό κοινό. Στα θετικά της συγκαταλέγεται ότι είναι πράγματι αποτελεσματική, δεν προκαλεί πόνο και δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας. Αμέσως μετά το Υγρό Face Lift, μπορείτε να επιστρέψετε κανονικά στις υποχρεώσεις σας. Δείχνοντας πιο φρέσκια, νέα και με ορατό lifting effect, είστε σε θέση να γυρίσετε κανονικά στην καθημερινότητά σας. Ας μάθουμε λοιπόν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη θεραπεία αυτή, πώς γίνεται και τι προσφέρει ακριβώς.

Τι είναι το Υγρό Face Lift;

Πρόκειται για μια μέθοδο ανόρθωσης και αντιγήρανσης. Είναι μια συνδυαστική θεραπεία η οποία μπορεί να χαρίσει στο πρόσωπό σας πιο νεανική όψη, χωρίς χαλάρωση. Όταν λέμε «συνδυαστική» αναφερόμαστε στον συνδυασμό των κάτωθεν:

Όπως καταλαβαίνετε, μιλάμε για ένα τρόπον τινά «υπερόπλο» ομορφιάς. Το καθένα από τα προαναφερθέντα καθίσταται από μόνο του εξαιρετικά αποτελεσματικό, οπότε δεν είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσει κανείς πόσο ευεργετικά είναι αν χρησιμοποιηθούν όλα μαζί. Ο λόγος μάλιστα που ονομάζεται και Υγρό Face Lift είναι η μορφή των συστατικών του: Στη θεραπεία αυτή πραγματοποιείται έγχυση υγρών και fillers.

Τι περιλαμβάνει η διαδικασία;

Η διαδικασία του Υγρού Face Lift περιλαμβάνει δύο στάδια. Αρχικά πραγματοποιείται η έγχυση ενέσιμων εμφυτευμένων, του Btx και του Υαλουρονικού Οξέος, στο πρόσωπο. Ακολούθως, γίνεται η μικροδερμοαπόξεση, το laser ή η μεσοθεραπεία.

Τι θα μου προσφέρει το Υγρό Face Lift;

Ο λόγος που είναι τόσο δημοφιλής αυτή η θεραπεία είναι κυρίως η αποτελεσματικότητά της. Χάρη στη συνδυαστική της αυτή φόρμουλα, χαρίζει ένα ασύγκριτο boost νεανικότητας. Πιο συγκεκριμένα, με το Υγρό Face Lift ο ασθενής εξασφαλίζει:

 • Λείανση των λεπτών γραμμών
 • Καταπολέμηση των ρυτίδων γύρω από τα μάτια, στο μέτωπο και το μεσόφρυο
 • Αποκατάσταση του χαμένου όγκου
 • Βελτίωση της υφής της επιδερμίδας
 • Ενίσχυση της ελαστικότητας
 • Ενίσχυση της παραγωγής νέου κολλαγόνου
 • Βαθιά ενυδάτωση
 • Νεανικότερη και πιο ξεκούραστη όψη
 • Καταπολέμηση της χαλάρωσης

Πρόληψη σχηματισμού μελλοντικών σημαδιών γήρανσης

Εκτός από όλα τα παραπάνω, υπάρχουν μερικά επιπλέον θετικά που προσφέρει η θεραπεία, αν γίνει με τη σωστή τεχνική. Γι’ αυτό και έχει τεράστια σημασία να επιλέξετε τον σωστό Πλαστικό Χειρουργό που θα έχει την ανάλογη εμπειρία στην εφαρμογή αυτή. Πιο συγκεκριμένα, στις Κλινικές μας το Υγρό Face Lift θα οδηγήσει και σε ελαφριά ανύψωση φρυδιών, τόνωση των ζυγωματικών, αλλά και βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου. Αυτό χάρη στην εξειδίκευση και την εξατομικευμένη προσέγγιση που φροντίζουμε να ακολουθούμε σε κάθε ασθενή, για να εξασφαλίσουμε το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Ποιος είναι ο ιδανικός υποψήφιος;

Αν έχετε αρχίσει να παρατηρείτε τα πρώτα σημάδια γήρανσης και χαλάρωσης της επιδερμίδας, το Υγρό Face Lifting είναι πράγματι για εσάς. Σε γενικές γραμμές, μπορούν να απολαύσουν τα οφέλη του τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες, οι οποίοι αρχίζουν να παρατηρούν απώλεια όγκου και ελαστικότητας από το πρόσωπό τους. Όσον αφορά το ηλικιακό της φάσμα, συνήθως προτιμάται από άτομα που είναι μεταξύ των 30 και των 60 ετών. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το Υγρό Face Lift δεν είναι εδώ για να αντικαταστήσει το χειρουργικό Lifting. Μπορεί φυσικά να προσφέρει πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα, αλλά υπάρχουν περιπτώσεις ασθενών που θα ήταν καλύτερο να προτιμήσουν τη χειρουργική μέθοδο αν το επιθυμούν. Φυσικά αυτό θα το συζητήσουν αποκλειστικά με τον γιατρό τους, που θα τους κατευθύνει και θα τους παραθέσει όλες τις υπάρχουσες εναλλακτικές.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το αποτέλεσμα είναι ακόμη καλύτερο αν ο ασθενής ακολουθεί ένα συνολικά πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Η γενικότερη περιποίηση και ενυδάτωση της επιδερμίδας, οι προσεκτικές επιλογές όσον αφορά τη διατροφή, η αντηλιακή προστασία και η αποφυγή του καπνίσματος, είναι όλα παράγοντες που συμβάλλουν στη δημιουργία μιας καλύτερης «βάσης» πάνω στην οποία ο Πλαστικός θα εφαρμόσει τη θεραπεία.

Γιατί να προτιμήσω το Υγρό Face Lift;

Συγκριτικά με άλλες θεραπείες, επεμβατικές και μη, το Υγρό Face Lift έχει ορισμένα θετικά που δεν είναι εύκολο να παραβλέψει κανείς. Πιο συγκεκριμένα, δεν αφήνει καθόλου τομές, δεν περιλαμβάνει διάστημα αποθεραπείας και σας επιτρέπει να επιστρέψετε άμεσα στο πρόγραμμά σας. Το Υγρό Face Lift δεν θα χρειαστεί καν πολύ από τον χρόνο σας. Ολοκληρώνεται μέσα σε μόλις 40 – 60 λεπτά.

Αναφορικά με το αν απαιτείται κάποιος βαθμός αναισθησίας, αυτό εξαρτάται από την ευαισθησία του ασθενούς στον πόνο. Ειδικότερα, στους λιγότερο επιρρεπείς που δεν αντέχουν ούτε τα ήπια επίπεδα πόνου, πριν τη συνεδρία εφαρμόζεται αναισθητική κρέμα στην επιδερμίδα τους.

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστώ;

Μόλις μία. Σε ένα session θα έχετε πετύχει το Lifting Effect που επιθυμείτε.

Πόσο θα κρατήσει το αποτέλεσμα;

Αυτό εξαρτάται και από τον κάθε ασθενή, την ηλικία, την επιδερμίδα και τον βαθμό χαλάρωσης που αντιμετωπίζει. Σε γενικές γραμμές πάντως κρατά από έξι μήνες μέχρι και έναν χρόνο.

Σας άρεσε αυτό που μόλις διαβάσατε;
Μοιραστείτε το με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα!!
Newsletter Derm & Plastic Surgery Clinic

  ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

  ΦΥΛΛΟ