Υδροδερμοαπόξεση Hydrafacial | Ο Viral Καθαρισμός Προσώπου που θα Αναζωογονήσει την Επιδερμίδα σας

Υδροδερμοαπόξεση Hydrafacial

Αν είστε λάτρης του χώρου της ομορφιάς και θέλετε να ανακαλύπτετε όλες τις νέες τάσεις, σίγουρα παρακολουθείτε τα trends που έχουν «κατακτήσει» τους celebrities. Δεδομένου ότι έχουν στη διάθεσή τους μερικές από τις καλύτερες θεραπείες και facials για να διαλέξουν, σίγουρα δεν είναι τυχαίες οι προτιμήσεις τους. Το γεγονός λοιπόν ότι η Υδροδερμοαπόξεση Hydrafacial έχει εδώ και μερικά χρόνια «καταταχθεί» στη λίστα με τα αγαπημένα τους, μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι. Αν το μόνο που σας εμποδίζει από το να την δοκιμάσετε, είναι ο φόβος του υψηλού κόστους, ευτυχώς δεν προορίζεται αποκλειστικά για το budget των διασήμων του Hollywood.

Η πρόοδος της επιστήμης και της τεχνολογίας έχουν «ανοίξει τον δρόμο» σε όλες τις γυναίκες να μπορούν να απολαύσουν υπηρεσίες όπως αυτές. Στις Κλινικές μας, μεταξύ των πολλών Πρωτοκόλλων που εφαρμόζουμε για την προαγωγή της ομορφιάς, είναι φυσικά και η Υδροδερμοαπόξεση Hydrafacial. Ας δούμε λοιπόν τι ακριβώς είναι και πώς μπορεί να ωφελήσει την επιδερμίδα σας.

Τι είναι η Υδροδερμοαπόξεση Hydrafacial;

Πρόκειται στην ουσία για έναν καθαρισμό προσώπου. Σίγουρα όμως όχι για «έναν ακόμη» καθαρισμό προσώπου. Προσφέρει στην επιδερμίδα σας όλα όσα χρειάζεται ώστε αφενός να είναι και αφετέρου να δείχνει υγιής και ενυδατωμένη. Μία μόνο συνεδρία αρκεί για να δείτε και να νιώσετε τη διαφορά. Σε μόλις μερικά λεπτά, καλύπτει ταυτόχρονα πολλές από τις ανάγκες της επιδερμίδας. Γι΄αυτό άλλωστε και είναι τόσο δημοφιλής μεταξύ των σύγχρονων πολυάσχολων γυναικών. Πού χρόνος για να κάνουν συχνά facials και τη μια θεραπεία ομοριφάς μετά την άλλη; Με την Υδροδερμοαπόξεση Hydrafacial όμως, δεν υπάρχει κανένας λόγος διχασμού. Μπορείτε να προσφέρετε στην επιδερμίδα σας όσα χρειάζεται αποκλειστικά με αυτή τη θεραπεία. Όλα αυτά με απόλυτη ασφάλεια, χωρίς παρενέργειες και ερεθισμούς.

Είναι επεμβατική διαδικασία;

Η αυξημένη ζήτηση για μη επεμβατικές ή ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες ομορφιάς, οδήγησε την επιστήμη της Δερματολογίας και της Πλαστικής Χειρουργικής, σε όλα αυτά που μπορούμε πλέον να απολαύσουμε. Χωρίς να απαιτούνται διαδικασίες χειρουργικές και απόλυτα επεμβατικές προκειμένου να δούμε όντως διαφορά και αισθητή βελτίωση ενός προβλήματος, μπορούμε να δοκιμάσουμε μη επεμβατικά facials. Και μάλιστα, να αποδειχθούν και αποτελεσματικά. Η Υδροδερμοαπόξεση Hydrafacial είναι ένα από αυτά. Το γεγονός πως πρόκειται για μια μη επεμβατική θεραπεία σε συνδυασμό με τα οφέλη της για την επιδερμίδα, είναι αυτό που την καθιστά τόσο δημοφιλή. Η δημοφιλία της μάλιστα δεν είναι μια ακόμη τάση. Είναι περισσότερο κάτι που όπως θα λέγαμε, «ήρθε για να μείνει». Σε χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες αποτελεί εδώ και μερικά χρόνια ένα από τα πιο περιζήτητα facials και η ζήτησή του, αντί να ηρεμεί σταδιακά, αυξάνεται. Αυτό από μόνο του αποδεικνύει πόσο πραγματικά ευεργετική είναι η μη επεμβατική αυτή θεραπεία.

Ποιοι μπορούν να κάνουν Υδροδερμοαπόξεση Hydrafacial;

Όποιος κι αν είναι ο τύπος της επιδερμίδας σας ή ηλικία σας, μπορείτε να επωφεληθείτε του καθαρισμού αυτού. Πιο συγκεκριμένα, η Υδροδερμοαπόξεση Hydrafacial μπορεί να καλύψει τις ανάγκες επιδερμίδας του καθενός. Εν ολίγοις, μπορούν να κάνουν τη θεραπεία αυτή τόσο οι έχοντες ξηρή ή αφυδατωμένη επιδερμίδα, όσο και οι έχοντες λιπαρή, μεικτή ή με τάση για ακμή. Μάλιστα, ακόμη κι αν έχετε ευαίσθητο τύπο επιδερμίδας, η Υδροδερμοαπόξεση Hydrafacial μπορεί να σας προσφέρει βαθιά αναζωογόνηση.

Αναφορικά με την ηλικία, φυσικά και δεν απαιτείται να έχετε συμπληρώσει κάποιο συγκεκριμένο έτος. Δεν πρόκειται άλλωστε για θεραπεία αντιγήρανσης, αλλά ξεκάθαρα για θεραπεία καθαρισμού και ενυδάτωσης. Σε οποιαδήποτε ηλικιακή ομάδα κι αν ανήκετε, έχετε ανάγκη και από τα δύο.

Ποια είναι η διαδικασία;

Η Υδροδερμοαπόξεση Hydrafacial περιλαμβάνει τέσσερα στάδια και το καθένα είναι εξίσου απαραίτητο με τα υπόλοιπα. Προκειμένου να πραγματοποιηθεί σωστά και ολοκληρωμένα, δεν μπορείτε να παραβλέψετε κάποιο από τα κάτωθεν βήματα:

 • Καθαρισμό και απολέπιση
 • Εφαρμογή peeling με οξέα φρούτων
 • Αφαίρεση σμήγματος
 • Περιποίηση επιδερμίδας

Στις Κλινικές μας, η Υδροδερμοαπόξεση Hydrafacial πραγματοποιείται αποκλειστικά από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό. Όπως άλλωστε και όλες οι υπόλοιπες επεμβατικές, μη επεμβατικές και ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες. Έτσι, γνωρίζουν πολύ καλά την ακριβή διαδικασία αλλά και τι προσφέρει κάθε στάδιο αυτής. Κατά τον καθαρισμό και την απολέπιση λοιπόν, η επιδερμίδα σαρώνεται από τις μικροσκοπικές κεφαλές του Hydrafacial. Τα νεκρά κύτταρα αλλά και τα υπολείμματα μακιγιάζ απομακρύνονται από την επιδερμίδα, η οποία είναι πλέον «ελεύθερη» να δεχθεί τις ευεργετικές ιδιότητες των επόμενων βημάτων.

Κατά την εφαρμογή peeling με οξέα φρούτων, επιτυγχάνεται μια συνολική λείανση της όψης και της υφής της επιδερμίδας. Πρόκειται για ένα μείγμα σαλικυλικού, γλυκολικού και μανδελικού οξέος που προετοιμάζει ιδανικά την επιδερμίδα για τον επακόλουθο καθαρισμό πόρων. Εν συνεχεία λοιπόν, πραγματοποιείται αναρρόφηση και αφαίρεση του σμήγματος από τους πόρους. Το σμήγμα αυτό είναι η αιτία πίσω από την οποία κρύβεται και η δημιουργία των ανεπιθύμητων μαύρων στιγμάτων. Όταν έχει λοιπόν πια απομακρυνθεί το σμήγμα, το δέρμα είναι έτοιμο για να περάσει στο τέταρτο και τελευταίο στάδιο της θεραπείας. Κατά τη διάρκεια αυτού, γίνεται η εφαρμογή ενός ευεργετικού  «κοκτέιλ» του οποίου η σύσταση εξαρτάται από τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας. Αναλόγως αυτών, περιλαμβάνει αντιοξειδωτικά συστατικά, υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες.

Τι θα μου προσφέρει η Υδροδερμποαπόξεση Hydrafacial;

Αν αναρωτιέστε για ποιον λόγο να επιλέξετε τη θεραπεία αυτή, δεν είναι μόνο ένας. Είναι πολλά τα οφέλη που έχει να προσφέρει στην επιδερμίδα σας η Υδροδερμοαπόξεση Hydrafacial. Στην πραγματικότητα συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της Υδροδερμοαπόξεσης, του Χημικού Peeling, της Eξαγωγής Σμήγματος και της Περιποίησης της Επιδερμίδας για βαθιά ενυδάτωση και αντιοξειδωτική προστασία.

Έτσι, προσφέρει:

 • Μείωση της ακμής
 • Βελτίωση της όψης των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών
 • Μείωση των πανάδων και των κηλίδων
 • Μείωση της λιπαρότητας και των διεσταλμένων πόρων
 • Βαθύ καθαρισμό
 • Απολέπιση
 • Ενίσχυση της ενυδάτωσης και της λάμψης
 • Αντιγήρανση
 • Αντιοξείδωση

Πότε θα δω αποτέλεσμα;

Ο λόγος που η θεραπεία αυτή είναι τόσο δημοφιλής μεταξύ όσων έχουν άμεσα να παρευρεθούν σε κάποιο σημαντικό γεγονός, είναι ακριβώς και τα άμεσα αποτελέσματα που προσφέρει. Μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σας αμέσως μετά την εφαρμογή και ολοκλήρωση της θεραπείας σας. Η Υδροδερμοαπόξεση Hydrafacial θα σας αφήσει με άμεσα ενυδατωμένη και λαμπερή επιδερμίδα. Βγαίνοντας από την Κλινική μας, το δέρμα σας ήδη θα είναι βελτιωμένο και μην εκπλαγείτε αν σας ρωτήσουν οι φίλες σας ποια θεραπεία ομορφιάς κάνατε, προτού καν αναφέρετε κάτι εσείς.

Απαιτείται αποθεραπεία;

Όχι. Δεν χρειάζεται κάποιο διάστημα αποχής από τις δραστηριότητες ή το πρόγραμμά σας. Αμέσως μετά από την Υδροδερμοαπόξεση Hydrafacial μπορείτε να επιστρέψετε κανονικά στις υποχρεώσεις σας. Χωρίς κανέναν ερεθισμό, τραυματισμό ή οποιοδήποτε άλλο σημάδι, θα είστε σε θέση να ανταποκριθείτε κανονικά σε οτιδήποτε θέλετε.

Με ποια άλλη θεραπεία μπορώ να συνδυάσω την Υδροδερμοαπόξεση Hydrafacial;

Πρόκειται για μια από τις πιο flexible και ευπροσάρμοστες θεραπείες. Αν θέλετε να απολαύσετε τα οφέλη της συνδυαστικά με άλλων facials, οι επιλογές είναι πολλές. Παρόλο που είναι δημιουργημένο για να λειτουργεί ως μονοθεραπεία, η Υδροδερμοαπόξεση Hydrafacial συνδυάζεται ιδανικά με:

 • Dermalux
 • Οζονοθεραπεία

Πόση ώρα διαρκεί;

Η θεραπεία αυτή κρατά μισή περίπου ώρα. Πρόκειται για 30 απολαυστικά λεπτά, τα οποία θα περάσουν πολύ ευχάριστα και σίγουρα θα θέλετε άμεσα να το επαναλάβετε.

Σας άρεσε αυτό που μόλις διαβάσατε;
Μοιραστείτε το με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα!!
Newsletter Derm & Plastic Surgery Clinic

  ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

  ΦΥΛΛΟ