Υαλουρονικό οξύ στα χείλη: Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν την εφαρμογή

Υαλουρονικό οξύ στα χείλη: Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν την εφαρμογήΑναμφίβολα, το υαλουρονικό οξύ στα χείλη δεν είναι απλά μία επίκαιρη μόδα, αλλά μία πολύ ξεχωριστή και αποτελεσματική μέθοδος αυξητικής χειλιών που ήρθε για να μείνει! Και πώς να μην την αγαπήσετε, αφού χάρη σε εκείνη έχετε όλες πλέον τη δυνατότητα να αποκτήσετε τέλειο σχήμα στα χείλη σας, ώστε να μοιάζουν ζωγραφιστά! Άλλωστε δεν είναι τυχαία μία από τις Signature θεραπείες της Derm & Plastic Surgery Clinic.

Υαλουρονικό οξύ στα χείλη: Θα είναι φυσικό το αποτέλεσμα;

Αυτό είναι και το σημαντικότερο ζητούμενο στην αυξητική χειλιών με υαλουρονικό οξύ. Ο γιατρός, πρέπει να σας διασφαλίζει πως το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό αλλά ταυτόχρονα ισορροπημένο και φυσικό. Ο όγκος των χειλιών σας επιβάλλεται να αυξηθεί τόσο ώστε παράλληλα να αναδεικνύονται και τα δυνατά σημεία του προσώπου σας. Αυτό προϋποθέτει πάντα μία έμπειρη και σωστή οπτική του δερματολόγου ή πλαστικού χειρουργού, σε συνδυασμό με υψηλή αισθητική και γνώσης ανατομίας προσώπου.

«Θέλω μεγάλα και σαρκώδη χείλη!»

Πολλές κοπέλες έρχονται στην Κλινική και ζητούν επίμονα μεγάλα και σαρκώδη χείλη. Αυτό που πάντα υποστηρίζουμε και στο οποίο επιμένουμε είναι το γεγονός πως τα μεγάλα και σαρκώδη χείλη δεν ταιριάζουν σε όλα τα πρόσωπα. Για παράδειγμα, σε ένα πρόσωπο με λεπτά χαρακτηριστικά τα μεγάλα χείλη δεν προσφέρουν όμορφο, αισθητικό αποτέλεσμα.

Μπορώ να εμπιστευτώ ακόμα και μία αισθητικό για μία τέτοια θεραπεία;

Ξεκάθαρα όχι! Οι μόνοι που έχουν την άδεια να πραγματοποιούν τέτοιου είδους θεραπείες είναι οι γιατροί και συγκεκριμένα όσοι έχουν την ειδικότητα του δερματολόγου ή του πλαστικού χειρουργού. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Υαλουρονικό οξύ στα χείλη: Θα πονέσω;

Όχι, δεν θα πονέσετε. Το υαλουρονικό οξύ σαν υλικό περιέχει έτσι κι αλλιώς λιδοκαΐνη, δημιουργώντας μία μορφή αναισθησίας, οπότε η θεραπεία είναι εντελώς ανεκτή για τους περισσότερους. Αν ωστόσο το επιθυμείτε, μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά αναισθητική κρέμα, λίγη ώρα πριν τη θεραπεία.

Υαλουρονικό οξύ στα χείλη: Υπάρχουν παρενέργειες;

Οι παρενέργειες από μία θεραπεία με υαλουρονικό οξύ ελαχιστοποιούνται όταν χρησιμοποιούνται γνήσια, ποιοτικά υλικά και όταν ο/η γιατρός είναι κάποιος έμπειρος και εξειδικευμένος δερματολόγος ή πλαστικός χειρουργός. Στην Derm & Plastic Surgery Clinic, χρησιμοποιούμε διεθνώς πιστοποιημένα υαλουρονικά οξέα και ο ασθενής παίρνει πάντα το barcode του σκευάσματος, που χρησιμοποιήθηκε στην περίπτωσή του. Να θυμάστε πάντα πως μετά από μία θεραπεία με υαλουρονικό οξύ, ενδέχεται να εμφανιστεί ήπιο οίδημα και ίσως κάποιες εκχυμώσεις στα σημεία που έχει γίνει η εφαρμογή, τα οποία ωστόσο υποχωρούν σύντομα και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Μάθετε περισσότερα για τις παρενέργειες και τις τιμές που αφορούν το υαλουρονικό οξύ στα χείλη εδώ.

Υαλουρονικό οξύ στα χείλη: Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;

Η διάρκεια ζωής του υαλουρονικού οξέος κυμαίνεται από 8 έως 12 μήνες και εξαρτάται από την ποιότητα του υαλουρονικού οξέος, την τεχνική του γιατρού και το μεταβολισμό του κάθε ατόμου.

Υαλουρονικό οξύ στα χείλη: Από ποια ηλικία μπορώ να βάλω;

Δεν υπάρχει σωστή και λάθος ηλικία. Ειδικά όταν μιλάμε για το υαλουρονικό στα χείλη, μπορεί κάποιος να ξεκινήσει θεραπεία ήδη από τα 18. Ένας μέσος όρος ηλικίας που ξεκινούν οι γυναίκες το υαλουρονικό στα χείλη είναι τα 25-35 έτη.

Υαλουρονικό οξύ στα χείλη: Κι αν δεν μου αρέσει το αποτέλεσμα;

Έχει συμβεί αρκετές φορές να επισκεφτούν την κλινική μας άτομα με άσχημο αισθητικό αποτέλεσμα από προηγούμενες γιατρούς, ως επι των πλείστων μη ειδικούς! Ευτυχώς, έχουμε τη δυνατότητα να προβούμε σε διορθωτικές παρεμβάσεις λόγω λανθασμένης και κακής εφαρμογής υαλουρονικού οξέως στα χείλη. Τα καλά νέα είναι πως το υαλουρονικό οξύ έχει αντίδοτο, τη λεγόμενη υαλουρονιδάση. Πρόκειται για ένα ένζυμο που μπορεί να αντιστρέψει ένα άσχημο αποτέλεσμα στα χείλη.

Πώς λειτουργεί αυτό;

Όταν η υαλουρονιδάση έρθει σε επαφή με το υαλουρονικό οξύ το αποδομεί και το εξαφανίζει, επαναφέροντας το σημείο έγχυσης στην πρότερη του κατάσταση. Τα χείλη σας θα αποκτήσουν και πάλι αρμονικό και φυσικό σχήμα.

Προσοχή!

Στην περίπτωση, ωστόσο, που υπάρχουν “γρομπαλάκια” ή κοκκίωμα από εφαρμογή με λάθος τεχνική ή κακό υλικό, η υαλουροδινάση δεν αποτελεί εγγύηση διόρθωσης. Αν έχει προκληθεί μεγαλύτερη ζημιά μπορεί να χρειαστεί ακόμα και χειρουργική επέμβαση! Σε κάθε περίπτωση, στη Derm & Plastic Surgery Clinic αναλαμβάνουμε διορθώσεις υαλουρονικού οξέος στα χείλη, όπου διορθώνουμε το πρόβλημα και επιφέρουμε την αρμονία στα χαρακτηριστικά σας.

Υαλουρονικό οξύ στα χείλη: Προσφορές

Είναι συχνή η φράση: «Έχω δει αλλού πιο οικονομικές τιμές…» Το ερώτημα είναι το εξής: Το υαλουρονικό οξύ στα χείλη που χρησιμοποιούν είναι εγκεκριμένο, γνήσιο υλικό που εφαρμόζεται από εξειδικευμένο δερματολόγο ή πλαστικό χειρουργό; Μια πολύ χαμηλή τιμή για το υαλουρονικό οξύ στα χείλη θα πρέπει να σας προβληματίσει, διότι σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για μη ιατρικά σκευάσματα, κινεζικής συνήθως προέλευσης που πιθανότατα αραιώνονται ή χρησιμοποιούνται λιγότερα ml. Επιπλέον, οι θεραπείες γίνονται στην πλειοψηφία των περιπτώσεων από ανειδίκευτους γιατρούς ή μη γιατρούς.

Με αυτές τις βασικές και απαραίτητες προϋποθέσεις, οι τιμές μας είναι προσιτές για όλους. Ενδεικτικά, στη Derm & Plastic Surgery Clinic, η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ στα χείλη ξεκινά από 140€, ενώ ανά περιόδους θα ανακαλύψετε super offers. Μπορείτε να δείτε όλες τις προσφορές μας εδώ ή να κλείσετε ραντεβού για δωρεάν ενημέρωση στα τηλ: 2106444299 / 6949011330.

Τα ωραιότερα χείλη που θα αναδείξουν το πρόσωπό σας είναι απλά…. ένα ραντεβού μακριά!

Σας άρεσε αυτό που μόλις διαβάσατε;
Μοιραστείτε το με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα!!
Newsletter Derm & Plastic Surgery Clinic

    ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

    ΦΥΛΛΟ