Υαλουρονιδάση | Πώς θα αφαιρέσετε το Υαλουρονικό Οξύ με ασφάλεια

Υαλουρονιδάση Διόρθωση Υαλουρονικού Οξέος

Το όνομα της θυμίζει αρκετά το Υαλουρονικό Οξύ. Για την ακρίβεια, τα περισσότερα γράμματα είναι ίδια. Πράγματι, η Υαλουρονιδάση έχει άμεση σχέση με το Υαλουρονικό Οξύ, όμως η δράση της δεν είναι ακριβώς ίδια. Για την ακρίβεια, η Υαλουρονιδάση μπορεί να αναστείλει τη δράση του Υαλουρονικού Οξέος, όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Τι είναι η Υαλουρονιδάση;

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Η Υαλουρονιδάση είναι ένα ένζυμο. Ένα ένζυμο που χρησιμοποιείται για την εξουδετέρωση του Υαλουρονικού Οξέος. Στην πράξη, η Υαλουρονιδάση είναι παράγοντας – καταλύτης, μιας και μπορεί να αποδομήσει τα Fillers. Εξάλλου, βασικό χαρακτηριστικό των Fillers δεν είναι άλλο από το Υαλουρονικό Οξύ. 

Η Υαλουρονιδάση παράγεται σε εργαστήριο και χρησιμοποιείται χρόνια στο χώρο της Ιατρικής. Αυτό συνεπάγεται την ασφάλεια του υλικού και τη μη πρόκληση παρενεργειών.

Πότε χρησιμοποιείται η Υαλουρονιδάση;

Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που η χρήση της Υαλουρονιδάσης κρίνεται αναγκαία. Αρχικά, εφαρμόζεται στην σπάνια περίπτωση που ο ασθενής εφαρμόσει αλλεργική αντίδραση στην ενέσιμη θεραπεία με Υαλουρονικό Οξύ.

Ο πιο συχνός, βέβαια, λόγος δεν είναι άλλος από το να μην είστε ευχαριστημένοι από προηγούμενη εφαρμογή Υαλουρονικού Οξέος και να θέλετε να το διορθώσετε. Η πιο συνηθισμένη περιοχή – φυσικά – δεν είναι άλλη από τα χείλη. Είτε επειδή ο γιατρός δεν δημιούργησε το αποτέλεσμα που θέλατε, είτε γιατί τα χείλη σαν να απέκτησαν υπερβολικό όγκο, η τωρινή σας επιθυμία είναι η ίδια. Να τα διορθώσετε. Με την Υαλουρονιδάση μπορείτε. Εξάλλου, πρόκειται για το ένζυμο που εξουδετερώνει το Υαλουρονικό Οξύ.

Πόσο χρόνο θέλει για να δράσει;

Τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ. Το “αντίδοτο” στην κακή εφαρμογή Υαλουρονικού Οξέος χρειάζεται μόλις 3-4 ώρες για να δράσει. Ανάσα. Δεν θα περιμένετε εβδομάδες μέχρι να δείτε διαφορά παρά μόνο λίγες ώρες ή μέρες μέχρι την τελική αλλαγή. 

Είναι ασφαλής;

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, η Υαλουρονιδάση παράγεται σε εργαστήριο. Επίσης, το γεγονός ότι χρησιμοποιείται χρόνια στο χώρο της Ιατρικής και Πλαστικής Χειρουργικής επιβεβαιώνει την ασφαλή δράση της. 

Γιατί να προτιμήσω την Υαλουρονιδάση στις Κλινικές σας;

Στις Κλινικές μας, η Υαλουρονιδάση αποτελεί μέρος του καινοτόμου Πρωτοκόλλου, “Superstar Lips”. Άλλωστε, παρά το σύντομο χρονικό διάστημα λειτουργίας, οι Κλινικές μας αποτελούν σημεία διόρθωσης προηγούμενων ανεπιτυχών τεχνικών. Τόσο από ιατρικούς όσο και από αισθητικούς χώρους. 

Ένα ακόμα στοιχείο ασφάλειας είναι ότι η Υαλουρονιδάση επιδρά μόνο στο συνθετικό Υαλουρονικό Οξύ και όχι σε εκείνο που παράγει ο ίδιος ο οργανισμός. Έτσι, δεν χρειάζεται να αγχώνεστε ότι η κατάσταση θα υποτροπιάσει, αφού με την Υαλουρονιδάση μόνο βελτιώνεται.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Η απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι – ευτυχώς – αρνητική. Μέχρι σήμερα, δεν έχουν καταγραφεί παρενέργειες ή επιπλοκές από τη χρήση του Υαλουρονικού ως υλικού διάσπασης του Υαλουρονικού Οξέος.

Οτιδήποτε σας απασχολεί, εμείς το διορθώνουμε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας στείλετε μήνυμα στους λογαριασμούς μας στα Social Media ή να μας καλέσετε στα: 210-6444299 και 6949011330. 

Σας άρεσε αυτό που μόλις διαβάσατε;
Μοιραστείτε το με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα!!
Newsletter Derm & Plastic Surgery Clinic

    ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

    ΦΥΛΛΟ