Υαλουρονικό Oξύ

Το μυστικό της
σφριγηλότητας του δέρματος

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Το υαλουρονικό οξύ είναι μια γλυκοζαμινογλυκάνη, μια ουσία που παράγεται από τον οργανισμό μας. Το ενέσιμο υαλουρονικό οξύ είναι ένα σταθεροποιημένο μόριο υαλουρονικού οξέος, όμοιο και απόλυτα βιοσυμβατό, με το υαλουρονικό οξύ του οργανισμού μας.

Το ενέσιμο υαλουρονικό, εκτός του ότι αναπληρώνει τον χαμένο όγκο, απαλύνοντας με φυσικό τρόπο τις ρυτίδες, παράλληλα ως ιδιαίτερα υδρόφιλο μόριο, προσελκύει και δεσμεύει μόρια νερού κάτω από το δέρμα, βοηθώντας στη διατήρηση της φρεσκάδας και της φυσικής ενυδάτωσης του δέρματος, εκ των έσω.

Το υαλουρονικό εγχέεται για να λειανθούν οι ρυτίδες προσώπου και για να διορθωθεί αρμονικά το περίγραμμα του προσώπου. Διατίθεται σε διάφορες πυκνότητες, ούτως ώστε να είναι κατάλληλο για όλα τα είδη των ρυτίδων, όπως απεικονίζεται παρακάτω.

Πέρα όμως από την χρήση του στο πρόσωπο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διορθώσει:

  • Τις αντιαισθητικές ρυτίδες στο λαιμό και στο ντεκολτέ
  • Να δώσει πιο σφριγηλή εικόνα στην όψη των αφυδατωμένων, γηρασμένων χεριών
  • Να διορθώσει το σχήμα της μύτης (ρινοπλαστική χωρίς νυστέρι)
  • Να εξομαλύνει το δέρμα σε ουλές ακμής ή μετατραυματικές ουλές
  • Να διορθώσει ελλείμματα ιστών, μετά από χειρουργικές επεμβάσεις
  • Να δώσει αύξηση και βελτίωση του περιγράμματος των γλουτών
  • Να δώσει αύξηση του όγκου του στήθους (αυξητική μαστών, χωρίς νυστέρι)
Υαλουρονικό οξύ Τιμές Αθήνα

Σήμερα έχουμε τη δυνατότητα να δώσουμε λύση στο πρόβλημα της εικόνας μιας δύσμορφης μύτης, χωρίς να χρειαστεί ο ασθενής να υποβληθεί σε επέμβαση. Οι καλύτεροι υποψήφιοι είναι ασθενείς που έχουν καλή αναπνευστική λειτουργία και μετρίου βαθμού δυσμορφίες της μύτης.

Άτομα με μικρό ή μέτριο ήβο στη ράχη της μύτης (καμπούρα) και μέτριες δυσμορφίες στο ακρορίνιο (στραβή μύτη), αποτελούν ιδανικούς υποψηφίους για αποκατάσταση της μύτης, χωρίς χειρουργείο. Αξίζει να σημειωθεί ότι με αυτή την τεχνική, βελτιώνεται μόνο η εξωτερική εμφάνιση της μύτης και όχι η δυσλειτουργία από στραβό ρινικό διάφραγμα, αν αυτό συνυπάρχει.

Επίσης, ο γιατρός που κάνει αυτήν την εφαρμογή, θα πρέπει να είναι πολύ έμπειρος, εξειδικευμένος και άριστος γνώστης της χειρουργικής ανατομίας της περιοχής, καθώς έχουν αναφερθεί περιστατικά ασθενών με σοβαρές αγγειακές επιπλοκές από εγχύσεις στην περιοχή αυτή, στα χέρια μη ειδικών.

Στην Derm & Plastic Surgery Clinic, επιμένουμε στο φυσικό αποτέλεσμα των θεραπειών μας και ο δικός μας σκοπός δεν είναι απλά να “φουσκώσουμε” τα χείλη. Μετά από εξατομικευμένη, προσεκτική ανάλυση, της ανατομίας κάθε προσώπου και με υψηλή αντίληψη των κανόνων αισθητικής αρμονίας, σχεδιάζουμε προσεκτικά τις περιοχές έγχυσης, ώστε να δώσουμε στην κάθε γυναίκα, αυτό που ταιριάζει στο δικό της πρόσωπο.

Δίνουμε επαρκή όγκο και όμορφο σχήμα στα χείλη, αναδεικνύοντας τα όμορφα χαρακτηριστικά τους, χωρίς κανείς να μπορεί να υποψιαστεί, ότι κάποιος έχει παρέμβει σε αυτά. Πρέπει εδώ να τονίσουμε, ότι δυστυχώς, όλοι μας έχουμε δει άσχημα και αντιαισθητικά αποτελέσματα από κακές εφαρμογές, που έχουν κάνει πολλές γυναίκες επιφυλακτικές. Τα μεγάλα και σαρκώδη χείλη δεν ταιριάζουν σε όλα τα πρόσωπα. Θα πρέπει να υπάρχει ισορροπία. Πρόσωπα με λεπτά χαρακτηριστικά, δεν μπορούν να συμπληρώνονται με μεγάλα χείλη.

Απαραίτητη προϋπόθεση για ένα όμορφο και ασφαλές αποτέλεσμα, είναι η καλή γνώση της ανατομίας και της αισθητικής του προσώπου, αλλά και η αίσθηση του μέτρου και η αποφυγή κάθε είδους υπερβολής από πλευράς του γιατρού.

Υαλουρονικό στα χείλη

Με την μικροκάνουλα, η εφαρμογή του υαλουρονικού οξέως γίνεται χωρίς ενέσεις, τελείως ατραυματικά, λόγω της ελαστικότητας και της αμβλείας άκρης της κάνουλας, που δεν τραυματίζει τους ιστούς. Η τεχνική με μικροκάνουλα μπορεί να εφαρμοστεί σε ολόκληρο το πρόσωπο και τα χείλη.

Η τεχνική αυτή είναι ιδανική και προτείνεται σε άτομα που μελανιάζουν εύκολα και επίσης σε περιοχές όπως τα μάτια, λόγω των πολλών αγγείων της περιοχής αυτής. Με αυτό τον τρόπο, μειώνεται ο κίνδυνος εμφάνισης μελανιών και οιδήματος και το αποτέλεσμα είναι πολύ πιο ομοιόμορφο.

Υαλουρονικό οξύ μικροκάνουλα

Στην Derm & Plastic Surgery Clinic αναλαμβάνουμε τις διορθώσεις ασθενών, στις οποίες υπάρχει παραμόρφωση από κακή εφαρμογή υλικού.

“Αν κάτι δεν σας αρέσει” στο αποτέλεσμα της εφαρμογής σας, είτε γιατί το υαλουρονικό τοποθετήθηκε σε λάθος θέση, είτε σε υπερβολική ποσότητα και είναι εμφανές, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Κλινική μας.

Μετά από εξατομικευμένη, προσεκτική ανάλυση της ανατομίας του προσώπου σας, θα διορθώσουμε το πρόβλημα, επιφέροντας την αρμονία στα χαρακτηριστικά σας.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Σε ποια ηλικία θα πρέπει να αρχίζει η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ;
Δεν υπάρχει ηλικιακό όριο για τις θεραπείες με υαλουρονικό οξύ και μπορεί κανείς να αρχίσει και σε ηλικίες από τα 18 και άνω, για αύξηση του όγκου στα χείλη ή για την διόρθωση της μύτης.

Οι συχνότερες εφαρμογές, γίνονται σε ασθενείς γύρω στα 35-45 έτη, οι οποίοι θέλουν να δουν να αντιστρέφονται τα πρώτα σημάδια της γήρανσης και για να τονίσουν τα χαρακτηριστικά τους, την φυσική ομορφιά, αλλά και την αυτοπεποίθηση τους.

Έχει άμεσο αποτέλεσμα;
Το αποτέλεσμα των ενέσεων υαλουρονικού οξέος, είναι άμεσο και εντυπωσιακό, αμέσως μετά την θεραπεία, όταν ο γιατρός που κάνει την εφαρμογή είναι έμπειρος και έχει εξαιρετικό αισθητικό κριτήριο, για το τι είναι φυσική ομορφιά.

Το αποτέλεσμα, στα χέρια ενός τέτοιου γιατρού, θα είναι απόλυτα φυσικό και το πρόσωπό σας θα φαίνεται πιο φρέσκο και πιο ξεκούραστο, χωρίς κανείς να καταλάβει τι έχετε κάνει.

Είναι ασφαλής η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ;
Αυτό εξαρτάται από την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται. Φθηνά και αμφιβόλου προελεύσεως υαλουρονικά, σχετίζονται συχνά με την εμφάνιση κοκκιωμάτων και αλλεργικών αντιδράσεων.

Στην Derm & Plastic Surgery Clinic, χρησιμοποιούμε το υαλουρονικό Restylane και ο ασθενής παίρνει πάντα το barcode του σκευάσματος, που χρησιμοποιήθηκε στην θεραπεία του.

Το Restylane, αποτελεί το πλέον επιστημονικά τεκμηριωμένο, προϊόν υαλουρονικού οξέως στον κόσμο, με εκτεταμένες μελέτες που αποδεικνύουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του, καθώς έχει χρησιμοποιηθεί σε πάνω από 15 εκατομμύρια θεραπείες παγκοσμίως, τα τελευταία 12 χρόνια.

Πόσο διαρκεί η συνεδρία;
Η διάρκεια της ενέσιμης θεραπείας με υαλουρονικό οξύ είναι 20 με 30 λεπτά, ανάλογα με τον αριθμό των περιοχών που αντιμετωπίζονται.

Πότε θα πρέπει να επαναλαμβάνεται η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ;
Το αποτελέσματα διαρκούν 1 χρόνο περίπου, μερικές φορές περισσότερο, ανάλογα με την περιοχή ή τις περιοχές που αντιμετωπίζονται και πόσο αργά ή γρήγορα μεταβολίζεται από το σώμα του κάθε ατόμου, το υαλουρονικό οξύ. Επομένως, η συχνότητα επανάληψης της θεραπείας, είναι καθαρά εξατομικευμένη.

Ποιες είναι οι ανεπιθύμητες παρενέργειες;
Μετά τη θεραπεία με υαλουρονικό οξύ, είναι πιθανό να εμφανισθεί ελαφρό οίδημα και ίσως κάποιες εκχυμώσεις, στα σημεία των ενέσεων. Οι ανεπιθύμητες αυτές ενέργειες, είναι ως ένα βαθμό αναμενόμενες και διαρκούν μικρό χρονικό διάστημα.

Πονάει η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ;
Όχι. Το ενέσιμο υαλουρονικό οξύ εμπεριέχει μικρή ποσότητα αναισθητικού, που κάνει την θεραπεία πολύ καλά ανεκτή. Στους πιο ευαίσθητους, μπορεί να εφαρμοστεί τοπική αναισθητική κρέμα πριν την θεραπεία, για ακόμη μεγαλύτερη άνεση.

ΚΟΣΤΟΣ – ΤΙΜΕΣ

Η τιμή της θεραπείας με υαλουρονικό οξύ ξεκινάει από 200 ευρώ.

Καλέστε μας, για να ενημερωθείτε για την τιμή της θεραπείας που σας ενδιαφέρει ή για τις ειδικές τιμές, που ισχύουν για τους συνδυασμούς θεραπειών.

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ & ΑΠΟΨΕΙΣ

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Δεν πόνεσα καθόλου, ενώ η γιατρός μου εξηγούσε κάθε κίνηση, για να είμαι προετοιμασμένη και να μην φοβηθώ. Τέλειο αποτέλεσμα και άψογη...

Diana Hertel

Προχώρησα στην εφαρμογή υαλουρονικού οξέος στα χείλη, καθώς ήθελα να μεγαλώσω μόνο το πάνω χείλος. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό και καμία σχέση δεν έχει με τα υπόλοιπα που έχω δει...

Περισσότερα

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

αλλά δίνει και πολύ αρμονικό αποτέλεσμα. Για όσες φοβούνται το χειρουργείο, μπορούν να κάνουν πραγματικά Υγρό Face Lift, μέσα σε 1 ώρα, με μηδέν ταλαιπωρία...

Corina Koller

Για όλες όσες φοβούνται τις βελόνες, όπως εγώ, θα προτείνω να μιλήσουν με την κ. Ζωγράφου και να την εμπιστευτούν, γιατί η τεχνική με μικροκάνουλα που εφαρμόζει, όχι μόνο είναι τελείως...

Περισσότερα

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούν είναι άριστα! Δεν προκλήθηκε κανένας ερεθισμός, ενώ το πρόσωπο μου φαίνεται εμφανώς ενυδατωμένο και ανορθωμένο...

Στέλλα Βασιλείου

Πάντα δυσκολευόμουν να προχωρήσω σε αισθητικές επεμβάσεις, καθώς είμαι αρκετά ευαίσθητη στο να δεχθεί ο οργανισμός μου κάποιο ''ξένο'' υλικό. Για αυτό το λόγο, ήμουν ιδιαίτερα διστακτική...

Περισσότερα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Καλέστε μας
ή συμπληρώστε την φόρμα
Εγγραφείτε στο newsletter μας
και κερδίστε μια Οξυγονοθεραπεία Ενυδάτωσης!

ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
ΦΥΛΛΟ