Superstar Lips: Το μυστικό των Κλινικών μας για τέλεια χείλη

Superstar Lips - Υαλουρονικο Οξυ στα ΧειληΚαλοσχηματισμένα, σαρκώδη χείλη. Σε 15 λεπτά και με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας. Σας ακούγεται σαν όνειρο; Στην Derm & Plastic Surgery Clinic το κάνουμε πραγματικότητα! Δημιουργήσαμε για εσάς ένα νέο, καινοτόμο, πρωτοποριακό πρωτόκολλο για Juicy Χείλη. Σεβόμενοι τα ανατομικά σας χαρακτηριστικά, τα Superstar Lips σας βοηθούν να αποκτήσετε αυτό ακριβώς που υποδηλώνει το όνομα τους. Χείλη, επιθυμητά όπως αυτά που θαυμάζετε σε διάσημες γυναίκες. Χείλη, εντυπωσιακά που θα σας μεταμορφώσουν σε… Superstar!

Τι είναι τα Superstar Lips;

Πρόκειται για το νέο καινοτόμο πρωτόκολλο των Κλινικών μας, ειδικά σχεδιασμένο για τα χείλη σας και μόνο. Η Signature θεραπεία μας δεν υπόσχεται, αλλά καταφέρνει να αυξήσει τον όγκο και το μέγεθος των χειλιών σας, χαρίζοντας ταυτόχρονα φυσικό αποτέλεσμα. Πρόκειται για μία εντελώς πρωτοποριακή θεραπεία με άμεσα και ασφαλή αποτελέσματα.

Γιατί, στόχος μας στην Derm & Plastic Surgery Clinic δεν είναι απλά να σας κάνουμε πιο όμορφες, αλλά να δημιουργήσουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας χωρίς υπερβολές και αλλαγές που “χτυπάνε” στο μάτι και χαλάνε την ομοιομορφία του προσώπου σας. 

Τι καινούργιο φέρνουν τα Superstar Lips;

Η καινοτομία της συγκεκριμένης τεχνικής βασίζεται στη διπλή δράση του Υαλουρονικού Οξέος. Ναι, καλά διαβάσετε. Η έγχυση του, ειδικά σχεδιασμένου για τη συγκεκριμένη περιοχή, Υαλουρονικού Οξέος πραγματοποιείται τόσο εν τω βάθει (σε μεγαλύτερο, δηλαδή, βάθος) για τη δημιουργία όγκου, όσο και στις επιφανειακές στιβάδες της επιδερμίδας, προκειμένου να διορθώσει ή να δημιουργήσει το ιδανικό για εσάς περίγραμμα περιμετρικά της περιοχής των χειλιών. Η ονομασία της ως Double Lips Treatment δεν είναι, εξάλλου, τυχαία!

Με τον τρόπο αυτό, μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα αποκτήσετε απλά μεγαλύτερα χείλη, αλλά το υλικό θα απλωθεί στην περιοχή ομοιόμορφα, εξασφαλίζοντας σας την απαραίτητη συμμετρία και ομοιομορφία. Το τελικό αποτέλεσμα, δηλαδή, θα είναι αυτό ακριβώς που επιθυμείτε και αυτό που συναποφασίζοντας με τον γιατρό ταιριάζει καλύτερο στο δικό σας πρόσωπο.

Superstar Lips: Πώς πραγματοποιείται η συγκεκριμένη τεχνική;

Η επιτυχία των “Superstar Lips” βασίζεται στον τρόπο έγχυσης του υαλουρονικού, η οποία πραγματοποιείται με πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Συγκεκριμένα, ακολουθείται ο κανόνα της “χρυσής αναλογίας” ή αλλιώς Golden Ratio. Πρόκειται για μία τεχνική που χρησιμοποίησε και ο Leonardo Da Vinci στα έργα του.

Με βάση, λοιπόν, το Golden Ratio και με την χρήση ειδικού εργαλείου Πλαστικής Χειρουργικής, με το οποίο γίνονται οι ανάλογες μετρήσεις και σημειώσεις με marking pen πάνω στα χείλη σας, το κάτω χείλος πρέπει να είναι 1.618 φορές μεγαλύτερο από το πάνω χείλος. Το πάνω χείλος πρέπει να προεξέχει 1.618 φορές πιο μπροστά από το κάτω χείλος (όπως φαίνεται από πλάγια όψη) και τα χείλη πρέπει να είναι 1.618 φορές (σε ανφάς οριζόντιο επίπεδο) πιο φαρδιά από τη μύτη.

Η τεχνική του Golden Ratio, λοιπόν, εξασφαλίζει ένα τέλειο ανατομικά αποτέλεσμα, απόλυτα εναρμονισμένο με την ανατομία του προσώπου του κάθε ασθενή ξεχωριστά. Άλλωστε, στόχος μας δεν είναι να αυξήσουμε απλά τον όγκο των χειλιών σας, αλλά να σεβαστούμε παράλληλα τα ανατομικά σας χαρακτηριστικά. Γιατί, η ομορφιά “κρύβεται” πάντα στις λεπτομέρειες.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της Θεραπείας;

 • Ατραυματικός χαρακτήρας. Τα Fillers του Υαλουρονικού Οξέος τοποθετούνται περιμετρικά και στο κέντρο των χειλιών με τη χρήση πολύ λεπτής βελόνας. Η τεχνική αυτή εξασφαλίζει τον ατραυματικό χαρακτήρα της θεραπείας, εξαφανίζοντας την πιθανότητα εμφάνισης εγχυμώσεων.
 • Τοπική αναισθησία. Σύμφωνα με έρευνες, δεν είναι λίγοι εκείνοι που διστάζουν να υποβληθούν ακόμα και σε μία απλή αισθητική παρέμβαση, επειδή φοβούνται το στάδιο της αναισθησίας. Στα “Superstar Lips” η αναισθησία πραγματοποείται με τη βοήθεια ειδικής κρέμας σε τοπικό επίπεδο.
 • Άμεσο αποτέλεσμα. Το να θέλετε η αλλαγή στα χείλη σας να φανεί αμέσως μετά τη θεραπεία είναι απολύτως λογικό. Στα “Superstar Lips” η θεωρία συναντά την πράξη και τα χείλη σας αλλάζουν ακόμα και κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Το αποτέλεσμα μάλιστα συνεχίζει να βελτιστοποιείται εντός της πρώτης εβδομάδας.
 • Lunch Break Treatment. Τα χείλη των ονείρων σας δεν θέλουν χρόνο, αλλά τρόπο και σωστή τεχνική. Ευτυχώς, τα “Superstar Lips” απαιτούν μόλις 15 λεπτά από το χρόνο σας και μηδενικό χρόνο αποθεραπείας. Κάτι καλύτερο;
 • Διάρκεια αποτελέσματος. Μπορεί ο χρόνος (απο)θεραπείας να είναι εξαιρετικά μικρός, όμως, τα αποτελέσματα έχουν σπουδαία διάρκεια. Ειδικότερα, 20 λεπτά από την καθημερινότητα σας αρκούν για να βελτιώσετε το σχήμα και το περίγραμμα των χειλιών σας για 1-1,5 χρόνο.
 • Value For Money. Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, η παροχή ιατρικών υπηρεσίων υψηλών προδιαγραφών σε προσιτές τιμές συνιστά αποστολή μας. Έτσι, η θεραπεία «Superstar Lips» είναι ιδιαίτερα οικονομική. Το κόστος της κάθε συνεδρίας να κυμαίνεται από 140 έως 240 ευρώ, ανάλογα με την ιδιαιτερότητα των χειλιών σας.

Είναι ασφαλής;

Η εφαρμογή ειδικού Υαλουρονικού Οξέος για διόρθωση της περιοχής των χειλιών αποτελεί μία πλήρως ασφαλή διαδικασία, αν γίνει υπό την καθοδήγηση έμπειρου ιατρού. Όσον αφορά το τελευταίο, το ειδικά εκπαιδευμένο ιατρικό προσωπικό της Derm & Plastic Surgery Clinic αποτελεί εγγύηση μας.

Συνοπτικά, λοιπόν, μπορούμε να πούμε ότι σε ένα γενικό πλαίσιο η αυξητική ή διόρθωση χειλιών είναι μία ασφαλής διαδικασία με δικλίδες τα παρακάτω στοιχεία:

 • Την ποιότητα του Υαλουρονικού Οξέος. Στις Κλινικές μας, ο Ιατρός μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε αυθεντικά, βραβευμένα και πιστοποιημένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), υλικά (Class III Medical Device), τα οποία εξασφαλίζουν την ποιότητα του αποτελέσματος.
 • Την γνώση, κατάρτιση και μεγάλη εμπειρία του Ιατρού που αναλαμβάνει την εκτέλεση της θεραπείας.

Superstar Lips: Μπορεί η τεχνική αυτή να χρησιμοποιηθεί για διόρθωση αποτυχημένων περιστατικών;

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι – ευτυχώς – θετική. Γιατί, δεν είναι λίγες οι φορές που το αποτέλεσμα ξεπερνά τα όρια της υπερβολής ή η διαφορά δεν είναι η επιθυμητή. Δεν βλέπετε, δηλαδή, την αλλαγή που θέλετε στα χείλη και το πρόσωπο σας. Η τεχνική των “Superstar Lips” έχει τον τρόπο της να διορθώσει οτιδήποτε σας προβληματίζει.

Η διόρθωση πραγματοποιείται με τη χρήση του ενζύμου «Υαλουρονιδάση» από το ειδικά καταρτισμένο προσωπικό των Κλινικών μας. Με την αξιοποίηση του ενζύμου αυτού, οι Ιατροί των Κλινικών μας μπορούν να διορθώσουν τόσο ένα κακοσχηματισμένο περίγραμμα όσο ένα μη συμμετρικό “γέμισμα” (διαφορά ανάμεσα στην αριστερή και δεξιά πλευρά των χειλιών) που πραγματοποιήθηκε σε προηγούμενο ιατρικό ή μη χώρο.

Μην ψάχνετε αλλού! Τα δέρμα σας βρήκε το νέο του σπίτι και τα χείλη σας το σχήμα που τους αρμόζει. Απλά, πείτε “Superstar Lips”.

Σας άρεσε αυτό που μόλις διαβάσατε;
Μοιραστείτε το με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα!!
Newsletter Derm & Plastic Surgery Clinic

  ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

  ΦΥΛΛΟ