Tru PRP | Η Θεραπεία Προσώπου και Λαιμού που Πρέπει να Δοκιμάσετε

Tru PRP Θεραπεια Προσωπου και ΛαιμουΜη επεμβατικές, άμεσες, ευχάριστες, οι Θεραπείες Ομορφιάς είναι κυριολεκτικά ό,τι πρέπει για να προσφέρετε γρήγορα μια αναζωογόνηση στην επιδερμίδα σας. Μια από τις θεραπείες που ήρθε για να «ταράξει» τα νερά στη βιομηχανία της ομορφιάς, ήταν η PRP. Αν κάποια κατάφερε να την συναγωνιστεί και εν τέλει να την ξεπεράσει, είναι η Tru PRP. Πρόκειται ουσιαστικά για την μετεξέλειξή της. Οπότε αν θέλετε να κάνετε μία θεραπεία ομορφιάς αυτό το καλοκαίρι, πρέπει να είναι αυτή.

Τι ακριβώς είναι η Tru-PRP;

Πρόκειται για ένα είδος μεσοθεραπείας προσώπου, αλλά και σώματος που «κέρδισε» αμέσως το δικό της κοινό χάρη στην αποτελεσματικότητά της. Μάλιστα, όταν λέμε «κοινό» αναφερόμαστε και σε μερικές από τις πιο ενημερωμένες όσον αφορά την ομορφιά, γυναίκες του πλανήτη. Ειδικότερα, celebrities με πολύ καταρτισμένους facialists όπως η Kim Kardashian «ορκίζονται» στο όνομά της και τη θεωρούν δικαίως ελιξίριο νεότητας. Γι’ αυτό και δεν άργησε να γίνει viral εντός και εκτός social media, αποτελώντας μια από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες ομορφιάς.

Η πλήρης ονομασία της μεθόδου είναι Tru Platelet Rich Plasma, αλλά για λόγους ευκολίας χρησιμοποιούνται απλώς τα αρχικά Tru-PRP. Αν έπρεπε να τη χαρακτηρίσουμε με δύο επιθετικούς προσδιορισμούς, αυτοί θα ήταν αναπλαστική και αντιγηραντική, μιας και πρόκειται για τους δύο βασικούς της χαρακτήρες. Μπορεί να ακούσετε να αναφέρονται σε αυτή και ως «Αυτόλογη Μεσοθεραπεία». Δεν πρέπει να σας προκαλέσει εντύπωση, καθώς είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Ο λόγος που χαρακτηρίζεται «αυτόλογη» δεν είναι άλλος από το γεγονός πως χρησιμοποιεί τη δύναμη των κυττάρων του ίδιου του οργανισμού.

Σε τι διαφέρει από την απλή PRP;

Μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις των πιο ενημερωμένων ασθενών, είναι αυτή ακριβώς. Αυτό, όμως, είναι κάτι που δεν ισχύει. Τουλάχιστον σε ενημερωμένες και αξιόπιστες ιατρικές Κλινικές όπως η Derm & Plastic Surgery Clinic.

Ας δούμε λοιπόν ποια είναι η ακριβής διαφορά. Με την Tru – PRP επιτυγχάνεται ειδική φυγοκέντριση προκειμένου να απομονωθεί το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα. Έτσι, συγκεντρώνονται συνολικά 4-6 φορές περισσότερα αιμοπετάλια και αυξητικοί παράγοντες σε σχέση με την απλή PRP. Πρόκειται θα λέγαμε για την πιο εξελιγμένη – αναβαθμισμένη μορφή της PRP. Η δράση της δεν έχει διαφορετικό τρόπο λειτουργίας, αλλά τον ίδιο με πολύ βελτιωμένο αποτέλεσμα. Οι αναπλαστικές και επουλωτικές της ιδιότητες είναι πολύ μεγαλύτερες από τις ήδη effective της απλής PRP.

Πώς λειτουργεί η Tru – PRP;

Στον τρόπο δράσης της οφείλεται κατά κύριο λόγο η αποτελεσματικότητά της, οπότε αξίζει να παραθέσουμε μια μικρή περιγραφή αυτού. Η εν λόγω θεραπεία λοιπόν αξιοποιεί την ενεργοποίηση των αιμοπεταλίων του ίδιου μας του οργανισμού και την ιδιότητά τους να απελευθερώνουν πρωτεΐνες (αυξητικούς παράγοντες). Οι τελευταίες με τη σειρά τους εγχέονται από τον ειδικό στα σημεία της επιδερμίδας (είτε προσώπου είτε σώματος) που χρειάζονται ανάπλαση. Έχουν άλλωστε την ικανότητα να προάγουν, εκτός από την ανάπλαση, και την επανόρθωση των βλαβών των ιστών.

Τι ακριβώς μου προσφέρει η Tru – PRP;

Τα οφέλη της για την επιδερμίδα θα μπορούσαν να αποτελέσουν ένα θέμα για ανεξάρτητο άρθρο από μόνα τους. Ωστόσο, πολύ συνοπτικά, σε αυτά συμπεριλαμβάνονται:

  • Ενίσχυση κολλαγόνου και ελαστίνης
  • Θρέψη, ενυδάτωση και οξυγόνωση
  • Μείωση των ρυτίδων
  • Σύσφιξη του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ
  • Επούλωση ουλών γενικά (μετά από επεμβάσεις ή τραύματα)
  • Επούλωση ουλών ακμής ειδικά. Όσοι έχουν ουλές από ακμή, πολλές φορές αναζητούν την εν λόγω θεραπεία γιατί μπορεί πραγματικά να βελτιώσει την εμφάνισή τους. Ο συνδυασμός της Tru-PRP με Fractional Laser μπορεί να λειτουργήσει ως το απόλυτο power duo για την καταπολέμηση της ακμής

Ένα ακόμη μεγάλο πλεονέκτημα της εν λόγω θεραπείας που αξίζει να αναφερθεί, είναι η συμβολή της στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

Πότε θα δω αποτελέσματα από την Tru-PRP;

Η διαφορά στην επιδερμίδα σας θα είναι ορατή από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλές από τις διεθνούς βεληνεκούς stars κάνουν Tru-PRP πριν δώσουν το παρών σε κάποιο huge event. Η επιδερμίδα αποκτά άμεσα λαμπερή όψη, φαίνεται πιο νεανική και αναζωογονημένη. Και είναι. Μην παραξενευτείτε αν μετά από την πρώτη κιόλας φορά αρχίσουν να σας ρωτούν αν αλλάξατε κάτι στη ρουτίνα ομορφιάς σας ή ποια είναι τα μυστικά σας για το απόλυτο skin glow!

Πονάει η Tru-PRP;

Όχι! Πρόκειται για μια από τις ανώδυνες θεραπείες ομορφιάς και η διαδικασία δεν προκαλεί πόνο. Σε γενικές γραμμές, είναι μία απλή διαδικασία, κατά την οποία πραγματοποιείται λήψη μιας μικρής ποσότητας (5 – 15 ml) αίματος. Η ίδια ποσότητα λαμβάνεται και κατά τις τυπικές γενικές εξετάσεις αίματος, οπότε είναι κάτι με το οποίο οι περισσότεροι είναι εξοικειωμένοι.

Πώς γίνεται η εφαρμογή της;

Στις Κλινικές Derm & Plastic Surgery Clinic, η Tru-PRP πραγματοποιείται με τοπική έγχυση με μικροενέσεις ή χωρίς ενέσεις. Η συσκευή που χρησιμοποιείται είναι η αυθεντική, ειδική συσκευή Dermapen.

Γιατί το αποκαλούν και «Vampire Lift»;

«Μα καλά», είναι πολύ πιθανό να σκεφτείτε, «τι σχέση μπορεί να έχει μια θεραπεία ομορφιάς με ένα φανταστικό πλάσμα των αστικών μύθων»; Ειδικά αν αναλογιστούμε πόσο αρνητικά φορτισμένη είναι η λέξη Βρικόλακας, μοιάζει λίγο (έως πολύ) οξύμωρο να έχει δοθεί ως ονομασία σε ένα facial ανάπλασης. Όλα όμως έχουν μια εξήγηση, ειδικά σε έναν χώρο που διέπεται από επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους, όπως αυτόν της Αισθητικής Δερματολογίας. Το Tru-PRP λοιπόν, όπως και το PRP, συχνά αποκαλείται έτσι επειδή αξιοποιεί το αίμα του ίδιου του ασθενούς  προκειμένου να αυξηθεί η παραγωγή κολλαγόνου μέσα στο δέρμα.

Πώς μπορώ να μεγιστοποιήσω το αποτέλεσμά της;

Λοιπόν, αν η απλή PRP εξελίχθηκε σε Tru – PRP, τότε η τελευταία εξελίχθηκε σε Tru – PRP Total Plasma Lift. Στην Derm & Plastic Surgery Clinic αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη σας για πραγματικά υπέροχη επιδερμίδα και πάντα βρίσκουμε τον τρόπο να σας την προσφέρουμε. Χωρίς να επαναπαυόμαστε, αναζητούμε συνεχώς το αμέσως επόμενο level όσον αφορά την περιποίηση της επιδερμίδας.

Αυτή ακριβώς η αναβάθμιση είναι το Tru-PRP Total Plasma Lift που έχει αποτέλεσμα χειρουργικού liftling. Χωρίς φυσικά να απαιτεί χειρουργική επέμβαση και νυστέρι, δίνει ένα μοναδικό εφέ ανάπλασης και αντιγήρανσης. Αυτό επιτυγχάνεται με συνδυασμό της Tru – PRP με το Fractional Laser.

Η διαδικασία έχει ως εξής:

Κατά το πρώτο στάδιο, ξεκινά η ενίσχυση της εκ των έσω αναζωογόνησης της επιδερμίδας. Εν συνεχεία η δράση αυτή μεγιστοποιείται και τα αναπλαστικά αποτελέσματα πολλαπλασιάζονται.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία και τι πρέπει να κάνω μετά;

Αναλόγως με τις ανάγκες της επιδερμίδας, η Tru – PRP κρατά 45 περίπου λεπτά. Όσον αφορά την επιστροφή στις δραστηριότητές σας, μπορεί να γίνει την επόμενη ημέρα από αυτή της θεραπείας, πάντα με τη χρήση των ειδικών αναπλαστικών προϊόντων που θα σας συστήσουμε.

Σας άρεσε αυτό που μόλις διαβάσατε;
Μοιραστείτε το με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα!!
Newsletter Derm & Plastic Surgery Clinic

    ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
    ΦΥΛΛΟ