Κρέμες κατά της Κυτταρίτιδας | Η (σκληρή) αλήθεια που πρέπει να γνωρίζετε

Κρέμες κατά της Κυτταρίτιδας _ Η (σκληρή) αλήθεια που πρέπει να γνωρίζετε

Κυτταρίτιδα. Μια λέξη, πολλές συνειρμικές σκέψεις. Πρόκειται για ένα θέμα που απασχολεί τις περισσότερες (αν όχι όλες) τις γυναίκες. Ειδικά τα τελευταία χρόνια, οι μέθοδοι που υπόσχονται να μας απαλλάξουν οριστικά από αυτή, έχουν αυξηθεί κατά κόρον. Μια εξ αυτών των μεθόδων είναι και οι Κρέμες κατά της Κυτταρίτιδας, που καθίστανται μάλιστα όλο και πιο δημοφιλείς. Πόσα ξέρουμε όμως για αυτές στην πραγματικότητα;

Δυστυχώς, η αλήθεια είναι πως ο χώρος της ομορφιάς θα αποδεικνύεται πάντα επιρρεπής στις ανακρίβειες και τα δήθεν πολύτιμα μυστικά των επίδοξων gurus. Ειδικά με τη δυναμική των social media, δεν αργούν να «εφευρεθούν» νέα κόλπα και να γίνουν viral σε λίγες ημέρες. Εκτός από τις μεθόδους μακιγιάζ, όμως, που είναι εν τέλει και ως επί το πλείστον ακίνδυνες, δεν ισχύει το ίδιο και με εκείνες που αφορούν στο Skincare. Οι τελευταίες ανήκουν σε αυτά που πολύ απλά θα λέγαμε «καλό είναι να μην γίνονται».

Κρέμες κατά της Κυτταρίτιδας: Τι ισχύει τελικά;

Αν έχετε πιάσει τον εαυτό σας να αναρωτιέται αν και κατά πόσο θα «δουλέψει» εκείνη η anti-cellulite κρέμα που είδατε στο ράφι του Σούπερ Μάρκετ, σίγουρα δεν είστε η μόνη και δεν σας αδικούμε. Οι κρέμες κατά της κυτταρίτιδας έχουν πια γίνει εξαιρετικά δημοφιλείς.

Πριν ωστόσο βάλετε τη δελεαστική και κατά τα άλλα πολλά υποσχόμενη κρέμα στο καλάθι σας, σκεφτείτε διπλά. Είναι όντως πολύ οικονομική. Είναι όμως και αποτελεσματική ή θα κάνετε απλώς μια τρύπα στο νερό σπαταλώντας εν τέλει τα χρήματά σας αντί να τα επενδύσετε σε κάτι που όντως θα αποδώσει;

Κρέμες κατά της κυτταρίτιδας: Πώς ακριβώς δουλεύουν

Η κυτταρίτιδα, της οποίας τα ακριβή αίτια δεν είναι ακόμη 100% γνωστά, δεν είναι παρά μια ανομοιομορφία δέρματος. Το τελευταίο χάνει τη λεία του όψη και αποκτά μία που παραπέμπει όντως σε φλοιό πορτοκαλιού. Ωστόσο, παραμένει ένα θέμα εξ ολοκλήρου αισθητικό που δεν ενέχει κινδύνους. Οφείλεται στο επιφανειακό λίπος που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το δέρμα δημιουργώντας λακκουβάκια.

Μπορούν λοιπόν οι κρέμες κατά της Κυτταρίτιδας να την εξαλείψουν;

Η απάντηση είναι όχι.

Μπορεί μήπως να προλάβουν τη δημιουργία της;

Δυστυχώς, πάλι όχι.

Μπορούν, όμως, οι κρέμες κατά της Κυτταρίτιδας να κάνουν την όψη της λιγότερο ορατή σε βραχυπρόθεσμο επίπεδο;

Εδώ λοιπόν η απάντηση είναι καταφατική. Ναι, μπορεί. Χωρίς να υπάρχει λόγος να τις αποδομήσουμε τελείως, δυστυχώς τα προς μαζική κατανάλωση αυτά προϊόντα, δεν μπορούν να παρέχουν ουσιαστική λύση στο πρόβλημα- αν αυτό αποτελεί πρόβλημα για κάποιες.  Ακόμη κι αν κάνετε όλη την ημέρα μασάζ με αυτές, δεν μπορούν να επέμβουν στα λιποκύτταρα κάτω από το δέρμα.

Αν, λοιπόν, αυτό που θέλετε είναι να βελτιωθεί για λίγο η όψη της και να μην είναι τόσο αισθητή, δεν έχετε παρά να επιλέξετε το προϊόν της αρεσκείας σας και να κάνετε μασάζ τοπικά κάθε ημέρα στο σημείο που θέλετε να δείτε τη διαφορά. Συνήθως η σύνθεσή τους απαρτίζεται από συστατικά όπως η Ρετινόλη, η βιταμίνη E, η βιταμίνη C και η καφεΐνη. Τελευταία μάλιστα στα δημοφιλή συστατικά μπήκαν και τα εκχυλίσματα βοτάνων.

Αυτό που σίγουρα θα πετύχετε είναι ενυδάτωση και σφριγηλότητα, αλλά μην απογοητευτείτε αν δείτε την κυτταρίτιδα να ξεπροβάλει ξανά λίγο καιρό μετά τη συστηματική εφαρμογή τους.

Πώς μπορούμε να απαλλαγούμε μόνιμα από την Kυτταρίτιδα;

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την αρμόδια καθοδήγηση ειδικού. Φυσικά δεν αναφερόμαστε απλώς σε αισθητικούς, αλλά στους εξειδικευμένους Δερματολόγους της Derm & Plastic Surgery Clinic. Στον αντίποδα των κρεμών, μιλάμε πια όντως για value for money. Μπορεί στην αρχή το κόστος των θεραπειών που θα σας προτείνουν να ακούγεται μεν μεγαλύτερο, σε βάθος χρόνου όμως σας σώζει από τον φαύλο κύκλο επαναλαμβανόμενων άσκοπων αγορών.

Αυτό που χρειάζεστε άλλωστε αν θέλετε να απαλλαχθείτε όντως μόνιμα από την κυτταρίτιδα, είναι να βρείτε έναν χώρο που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, με έμπειρο προσωπικό και φυσικά σύγχρονα μηχανήματα. Η Derm & Plastic Surgery Clinic εγγυάται πραγματικά και για τα δύο, ενώ προσφέρει και εξατομικευμένα ραντεβού παροχής συμβουλών προκειμένου να καταλήξετε στη λύση που όντως θα είναι κατάλληλη για εσάς.

Εφαρμόζοντας το στοχευμένο συνδυαστικό Πρωτόκολλο Cellustop, σας παρέχουν τις ακόλουθες επιλογές:

Μεσοθεραπεία

Τόσο στην ενέσιμη όσο και στην μη ενέσιμη μορφή της, η θεραπεία αυτή στοχεύει στη μεταφορά ουσιών κάτω από την επιδερμίδα. Πρόκειται για αυτό ακριβώς που είναι αδύνατο να καταφέρει κανείς με τη χρήση απλής κρέμας. Αν μάλιστα τη συνδυάσετε με την ελάχιστα επεμβατική μέθοδο CelluClip, το αποτέλεσμα θα είναι θεαματικό και άμεσα ορατό. Με την τεχνική αυτή παρέχεται η δυνατότητα αποκοπής των ινωδών ενώσεων που συγκρατούν το δέρμα προς τα κάτω και οδηγούν στον σχηματισμό της κυτταρίτιδας.

Cavitation RF

Εδώ μιλάμε πια για τη μόνιμη καταστροφή των λιποκυττάρων, η οποία επιτυγχάνεται με τη χρήση ειδικών υπερήχων τρισδιάστατης στόχευσης.  Μπορεί να την έχετε ακούσει και ως 3D Lipo και ανήκει στις πιο δραστικές μη επεμβατικές μεθόδους λιπογλυπτικής. Συνήθως εφαρμόζεται στους μηρούς, στους γλουτούς, στην κοιλιά και στα χέρια παρέχοντας θεαματικά αποτελέσματα.

Fractional Laser

Όπως θα έχετε καταλάβει, στην Derm & Plastic Surgery Clinic εφαρμόζονται οι πλέον εξελιγμένες θεραπείες Κοσμετικής Δερματολογίας. Έτσι, και στην περίπτωση του Laser, που θα σας χαρίσει το πιο σφριγηλό δέρμα που είχατε ποτέ. Χάρη στην αληθινή ανάπλαση και την ανανέωση κολλαγόνου που προσφέρει, θα πείτε αντίο στην κυτταρίτιδα μια και καλή. Σε 48 μάλιστα ώρες (το πολύ τόσες χρειάζονται για την αποθεραπεία) θα είστε σε θέση να επιστρέψετε κανονικά στο πρόγραμμά σας.

Νήματα Σώματος

Αν θέλετε να μειώσετε την Kυτταρίτιδα χωρίς επέμβαση, μόλις βρήκατε την πλέον πρωτοποριακή και αποτελεσματική μέθοδο. Το καλύτερο από όλα; Είναι και ανώδυνη! Πρόκειται για μία πλήρως ασφαλή τεχνική, η οποία ενισχύει την εκ των έσω παραγωγή Κολλαγόνου. Έτσι, η επιδερμίδα δείχνει βελτιωμένη από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Βέβαια, όλα τα παραπάνω μπορεί να τα εγγυηθεί η εφαρμογή της από το εξειδικευμένο προσωπικό των Κλινικών της Derm & Plastic Surgery Clinic.

Σας άρεσε αυτό που μόλις διαβάσατε;
Μοιραστείτε το με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα!!
Newsletter Derm & Plastic Surgery Clinic

    ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

    ΦΥΛΛΟ