Profhilo | Η Απόλυτη Θεραπεία για να Νικήσετε τον Χρόνο

Είναι γεγονός ότι το Υαλουρονικό Οξύ αποτελεί μία από τις πιο γνωστές θεραπείες στο χώρο της αισθητικής δερματολογίας. Τα δύο τελευταία χρόνια, όμως, ένα νέο Booster κερδίζει όλο και περισσότερους ασθενείς παγκοσμίως. Ο λόγος για το Profhilo. Πρόκειται για μία νέα, καινοτόμο θεραπεία, η οποία σχετίζεται με το Υαλουρονικό Οξύ, αλλά δεν εμπεριέχει νυστέρι και χειρουργείο. Αν δεν το έχετε ακούσει ή ζητήσει από τον ιατρό σας, τότε ένα Scroll Down θα σας βοηθήσει να μάθετε ακόμα περισσότερα για την πιο δημοφιλή θεραπεία των τελευταίων δύο ετών στην Αμερική.

Τι ακριβώς είναι;

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, η Θεραπεία Profhilo αποτελεί μία από τις πιο πρόσφατες καινοτομίες για την ανάπλαση της επιδερμίδας. Σαν υλικό, το Profhilo μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα Booster Υαλουρονικού Οξέος σε σταθεροποιημένη μορφή. Περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση καθαρού Υαλουρονικού Οξέος, κάτι που εξασφαλίζει την διάρκεια της αλλαγής που θα δείτε στο δέρμα σας μετά την πρώτη συνεδρία. 

Πρόκειται για μία ενέσιμη, μη επεμβατική θεραπεία αναδόμησης του δέρματος, ιδανική για όσους έχουν λεπτό δέρμα και έλλειψη ελαστίνης. Ακόμη, το Profhilo μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών που προκαλεί το πέρασμα του χρόνου εξαφανίζοντας τες σε σύντομο χρονικό διάστημα. 

Θεραπεία Profhilo: Πώς ακριβώς δρα;

Σε αντίθεση με το κλασικό Υαλουρονικό Οξύ που δρα περισσότερο ως Filler το οποίο “γεμίζει” τον χαμένο όγκο της επιδερμίδας, το Profhilo δρα εσωτερικά, δημιουργώντας εκ νέου όγκο στους ιστούς του δέρματος. Το Profhilo αποτελεί υδρόφιλο συστατικό. Ουσιαστικά, αυτό σημαίνει ότι δρα περισσότερο σαν ένας εξισορροπητικός παράγοντας του νερού που υπάρχει στην επιδερμίδα και λιγότερο ως Filler. Η διαδικασία εφαρμογής του είναι εξαιρετικά απλή και ανώδυνη. 

Η Θεραπεία Profhilo είναι η μοναδική θεραπεία ικανή να ενεργοποιήσει και τους τέσσερις διαφορετικούς τύπους κολλαγόνου και ελαστίνης. Αυτό οφείλεται στην αργή απελευθέρωση του Υαλουρονικού Οξέος, η οποία πραγματοποιείται στη συγκεκριμένη θεραπεία. Με τη σειρά της, η συγκεκριμένη διέγερση βελτιώνει την ποιότητα των ιστών και αναζωογονεί την επιδερμίδα με φυσικό τρόπο. Το Profhilo γίνεται με συγκεκριμένη τεχνική (BAP) σε 5 σημεία στην κάθε πλευρά του προσώπου που λέγονται Bio Aesthetic Points. Στη συνέχεια, απλώνεται και απορροφάται σταδιακά, εξασφαλίζοντας έτσι παρατεταμένη δράση και μεγαλύτερη διάρκεια. 

Είναι ιδανική για περιοχές που “υποφέρουν” από έντονη χαλάρωση, όπως ο λαιμός, το ντεκολτέ, τα μάγουλα και το στήθος. Σκεφτείτε ότι μία αίσθηση τσιμπήματος διάρκειας 30 περίπου δευτερολέπτων αρκεί για να εξαφανίσει την ενοχλητική χαλάρωση και να γυρίσει το χρόνο πίσω.

Θεραπεία Profhilo: Πώς γίνεται;

Η Θεραπεία Profhilo είναι εξαιρετικά ανώδυνη και δεν απαιτεί καμία προετοιμασία του ασθενή. Πραγματοποιείται με μικρές εκγχύσεις στην επιλεγμένη περιοχή. Η συγκεκριμένη διαδικασία δεν ξεπερνά τα 15 λεπτά, κάτι που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αλλάξετε όλο σας το πρόγραμμα, προκειμένου να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα της. 

Μόλις γίνει η απορρόφηση του από την επιδερμίδα, το Profhilo αρχίζει να δημιουργεί όγκο στους φθαρμένους ιστούς, πατώντας “Play” στην εσωτερική διεργασία ανάπλασης του δέρματος. Αξίζει να αναφερθεί ότι η απορρόφηση της ουσίας γίνεται με φυσικό τρόπο και δεν απαιτεί ειδικό μασάζ. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, η θεραπεία πραγματοποιείται σε δύο συνεδρίες, με την κάθε μία να απέχει από την άλλη τέσσερις εβδομάδες. Στο ενδιάμεσο, το δέρμα σταματά να σας “τραβά” και η υφή του γίνεται εξαιρετικά απαλή. 

Ποια είναι τα οφέλη του στην επιδερμίδα;

Όπως προαναφέρθηκε, το Profhilo αποτελεί τη μοναδική θεραπεία που μπορεί να ενεργοποιεί και τους τέσσερις τύπους κολλαγόνου και ελαστίνης. Με τη σειρά της, η συγκεκριμένη διαδικασία “γεννά” στο δέρμα τα παρακάτω οφέλη:

  • Βελτίωση της υφής της επιδερμίδας. Αν ταλαιπωρήστε από ξηροδερμία ή τοπικές ερυθρότητες, η θεραπεία Profhilo είναι ιδανική για εσάς. Μετά την ολοκλήρωση της, το δέρμα σας θα αποκτήσει υφή μωρού. Τόσο απαλή!
  • Επαναφορά λάμψης και ενυδάτωσης. Οι τέσσερις τύποι κολλαγόνου και ελαστίνης αρχίζουν να παράγονται γρηγορότερα και μέσα σε λίγες ημέρες το πρόσωπο σας γίνεται ξανά λαμπερό, ανακτώντας τη νεανική του όψη.
  • Επιτάχυνση κυτταρικής ανάπλασης. Και τα καλά δεν σταματούν εδώ! Εκτός από το κολλαγόνο και την ελαστίνη, η θεραπεία Profhilo επιταχύνει την ανάπλαση των κυττάρων, εξαφανίζοντας τα νεκρά και τις ελεύθερες ρίζες.
  • Επιβράδυνση της γήρανσης. Σε αντίθεση με την ανάπλαση των κυττάρων, το Profhilo επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης. Κρατά, δηλαδή, τις ρυτίδες, τις λευκές γραμμές και τα υπόλοιπα σημάδια του χρόνου μακριά από το πρόσωπο σας. Υπάρχει τίποτα καλύτερο; 
  • Λείανση των ουλών ακμής. Η ακμή μπορεί να έφυγε, όμως, άφησε πίσω τις μερικές ενοχλητικές ουλές. Υπάρχει λύση! Μερικές ενέσεις Profhilo και ένα ραντεβού με ειδικό γιατρό αρκούν.

Θεραπεία Profhilo: Σε ποιες ηλικίες απευθύνεται;

Αν και δεν υπάρχει συγκεκριμένο όριο ηλικίας, η Θεραπεία Profhilo απευθύνεται κυρίως σε ηλικίες άνω των 30 ετών. Και αυτό, γιατί η βιο-αναδιομόρφωση που γεννά αποτελεί σημαντικό σύμμαχο στην προσπάθεια να καθυστερήσουμε την εμφάνιση των σημαδιών του χρόνου. 

Χωρίς να είναι δεσμευτική για νεότερες ηλικίες, είναι ιδανική τόσο για την πρόληψη όσο και τη διόρθωση της χαλάρωσης όλων των τύπων του δέρματος. Μην ξεχνάτε ότι κάθε άνθρωπος έχει διαφορετική επιδερμίδα και αυτό συνθέτει τη μοναδικότητα του.

Θεραπεία Profhilo: Πόσο αποτελεσματική είναι;

Έχοντας αποσπάσει αρκετά βραβεία και διακρίσεις σε παγκόσμια κλίμακα, το Profhilo αποτελεί σήμερα ένα από τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα αντιγήρανσης και ανάπλασης της επιδερμίδας. Ως φυσικό επακόλουθο, η Θεραπεία Profhilo εγγυάται την ποιότητα και τη διάρκεια των αποτελεσμάτων που προσφέρει.

Ειδικότερα, αρκετές μελέτες και κλινικά δεδομένα, επιβεβαιώνουν ότι η Θεραπεία Profhilo βελτιώνει την υφή, την ελαστικότητα και την ενυδάτωση της επιδερμίδας, προσφέροντας ταυτόχρονα σύσφιξη και νεανικότητα. Τα αποτελέσματα της θεραπείας διαρκούν από 12 έως 18 μήνες. Για ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μία μόλις επαναληπτική συνεδρία σε διάστημα 6 τουλάχιστον μηνών από την ολοκλήρωση των δύο πρώτων.

Θεραπεία Profhilo: Τι πρέπει να προσέξω μετά;

Όπως κάθε μη χειρουργική θεραπεία, έτσι και η Profhilo απαιτεί ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας. Το αν θα είναι εντελώς μηδενικός, εξαρτάται από την κατάσταση που βρισκόταν η επιδερμίδα πριν την έναρξη της θεραπείας. 

Ειδικότερα, μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες, στη δουλειά ή στις υποχρεώσεις μας, ακόμα και αμέσως μετά το πέρας της θεραπείας. Τις πρώτες ημέρες, συνιστάται να αποφύγετε το μπάνιο με καυτό νερό και τη θερμοσάουνα. Τέλος, καλό είναι για μία μέρα μετά τη θεραπεία να μην πάτε στο γυμναστήριο για προπόνηση.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Οτιδήποτε είναι καινούριο, μας προκαλεί φόβο. Γιατί, δεν έχουμε προλάβει να το γνωρίσουμε ακόμα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η Θεραπεία Profhilo δεν “κρύβει” κανένα κίνδυνο. Οι σπάνιες παρενέργειες περιορίζονται σε ελαφρύ οίδημα και μία μικρή ερυθρότητα στην περιοχή που εφαρμόστηκε η θεραπεία. Και τα δύο συμπτώματα υποχωρούν εντός των πρώτων 24 ωρών.

Το Profhilo ήρθε για να μείνει! Και ήρθε να κάνει το δέρμα σας πιο λαμπερό, νεανικό και φρέσκο. Γιατί, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα καθαρό πρόσωπο που ακτινοβολεί. Ακόμα να το δοκιμάσετε;

Σας άρεσε αυτό που μόλις διαβάσατε;
Μοιραστείτε το με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα!!
Newsletter Derm & Plastic Surgery Clinic

    ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

    ΦΥΛΛΟ