No More Baggage – No More Tears: Η λύση για τις Σακούλες και τους Μαύρους Κύκλους

No More Baggage No More Tears Μαυροι Κυκλοι ΘεραπειαΗ δημιουργία custom made καινοτόμων πρωτοκόλλων αποτελεί για την ιατρική ομάδα της Derm & Plastic Surgery Clinic τον βασικότερο πυλώνα. Ένα από τα προβλήματα που ακούμε συχνά τους ασθενείς μας να αναφέρουν είναι οι σακούλες κάτω από τα μάτια. Οι μαύροι κύκλοι καθίστανται ένα αισθητικό θέμα που απασχολεί τόσο άντρες, όσο κυρίως τις γυναίκες. Γι΄ αυτό λοιπόν, αφουγκραζόμενοι την ανάγκη τους για ένα ξεκούραστο νεανικό βλέμμα, δημιουργήσαμε το πρωτόκολλο “No More Baggage – No More Tears”.

Τι είναι το No More Baggage – No More Tears;

Η θεραπεία αυτή είναι αναίμακτη και σύντομη σε διάρκεια. Όπως όλες οι υπηρεσίες των κλινικών μας, καθίσταται ιδιαίτερα υψηλών προδιαγραφών, απόλυτα ασφαλής και με εγγυημένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Επί της ουσίας, παρέχει βελτίωση των κάτω βλεφάρων με ελάχιστα επεμβατικό τρόπο. Ο λόγος που δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στο κομμάτι αυτό είναι ότι οι ασθενείς πλέον επιζητούν ολοένα και περισσότερο να λαμβάνουν αναίμακτες αισθητικές υπηρεσίες. 

Το “No More Baggage – No More Tears” είναι μια πρωτοποριακή τεχνική αναίμακτης βλεφαροπλαστικής. Με αυτή, διορθώνεται η περιοφθαλμική περιοχή των κάτω βλεφάρων και μάλιστα:

 • Ατραυματικά
 • Ανώδυνα
 • Χωρίς χειρουργείο

No More Baggage – No More Tears: Πώς ακριβώς αντιμετωπίζει τους μαύρους κύκλους;

Πριν αναλύσουμε διεξοδικά τον τρόπο δράσης και λειτουργίας του Πρωτοκόλλου μας, αξίζει να αναφερθούμε εν συντομία στις αιτίες εμφάνισης των Μαύρων Κύκλων:

 • Η ηλικία
 • Η έλλειψη Ύπνου
 • Ο μη υγιεινός τρόπος ζωής. Η υπέρμετρη κατανάλωση αλατιού και junk φαγητού, το αλκοόλ, το κάπνισμα και οι τοξικές ουσίες συμβάλλουν στη δημιουργία μαύρων κύκλων.
 • Λανθασμένες skincare επιλογές
 • Ορμονικές ανισορροπίες και προβλήματα του θυροειδούς αδένα
 • Υπερβολική Άσκηση
 • Κατακράτηση Υγρών
 • Αλλεργίες
 • Οξειδωτικό στρες

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι σακούλες κάτω από τα μάτια αποτελούν ένα ζήτημα πολυπαραγοντικό. Επομένως τέτοια πρέπει να είναι και η προσέγγιση καταπολέμησής τους, προκειμένου να αποδειχθεί αποτελεσματική. Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι Δερματολόγοι μας μπορούν με το πρωτόκολλο No More Baggage – No More Tears να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε μόνιμα από τους μαύρους κύκλους.

Γιατί να προτιμήσω το No More Baggage – No More Tears για την αντιμετώπιση των Μαύρων Κύκλων;

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να υποβληθείτε σε Χειρουργική Βλεφαροπλαστική, η οποία καθίσταται και η μοναδική εναλλακτική λύση, το No More Baggage – No More Tears είναι αναμφίβολα η ιδανικότερη επιλογή (και μάλιστα πολύ οικονομικότερη)Το εν λόγω πρωτόκολλο δεν ανήκει τυχαία σε αυτά που έχουν την υψηλότερη ζήτηση μεταξύ των ασθενών μας.

Η επιτυχία του οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, ένας εκ των οποίων είναι και η επιλογή του σωστού υλικού. Πιο συγκεκριμένα, το No More Baggage – No More Tears πραγματοποιείται με την έγχυση Ειδικού για την περιοχή των ματιών Υαλουρονικού ΟξέοςΠρόκειται για το αυθεντικό Redensity 2 20mg/ml της Εταιρείας Teoxane, που είναι βραβευμένο και πιστοποιημένο από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Επιπλέον, η έγχυση πραγματοποιείται με τη χρήση ειδικής μικροκάνουλας λεπτής διαμέτρου. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική παράμετρο, χάρη στην οποία εξασφαλίζεται ότι ο ασθενής δεν θα τραυματιστεί καθόλου.

Ποια είναι τα άλλα πλεονεκτήματα της θεραπείας αυτής;

Στα πλεονεκτήματα του πρωτοκόλλου “No More Baggage – No More Tears” πρέπει να αναφερθεί ο μηδενικός κίνδυνος εκχυμώσεων και ο επίσης μηδενικός απαιτούμενος χρόνος αποθεραπείας.

Ακόμη, αν θέλετε να δείτε άμεσα αποτελέσματα, το πρωτόκολλό μας έχει φτιαχτεί για εσάς. Το “No More Baggage No More Tears” δεν είναι μία θεραπεία που απαιτεί μία συνεδρία μετά την άλλη για να δείτε βελτίωση. Την αλλαγή θα την αντιληφθείτε από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα αντικρύσετε το πρόσωπό σας στον καθρέφτη.

Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα των Ιατρών μας απαρτίζεται από πλήρως καταρτισμένους επιστήμονες που στοχεύουν σε απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Η αποφυγή των αισθητικών υπερβολών και ο σεβασμός στη φυσική ανατομία κάθε προσώπου είναι για εμάς κανόνας απαράβατος. Τόσο γενικά σε κάθε μας θεραπεία, όσο και ειδικά στη “No More Baggage – No More Tears”, το αποτέλεσμα είναι πάντα φυσικό.

Τέλος, πολύ σημαντική είναι και η ιδιαίτερα συμφέρουσα και λογική τιμή του. Το κόστος δεν ξεπερνά τα 200 – 250€, αγγίζει δηλαδή μόλις το ⅙ της τιμής της Χειρουργικής Βλεφαροπλαστικής.

Πού διαφέρει το “No More Baggage – No More Tears”;

Η αποτελεσματικότητα του πρωτοκόλλου μας, εκτός από το εξαιρετικής ποιότητας υλικό, βασίζεται και στην άριστη τεχνική έγχυσης. Ειδικότερα, η τελευταία πραγματοποιείται σε τρία διαφορετικά και πολύ συγκεκριμένα σημεία του κάτω βλεφάρου. Όσον αφορά την τεχνική, η έγχυση διενεργείται σε δύο διαφορετικά ανατομικά επίπεδα για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος: 

 • Μικρότερη ποσότητα στην επιφάνεια
 • Μεγαλύτερη ποσότητα εν τω βάθει

Με τον παραπάνω τρόπο, καταφέρνουμε να εξαλείψουμε:

 • Τη δακρυϊκή αύλακα
 • Τις “σακούλες” κάτω από τα μάτια

Πόσο διαρκεί η μη επεμβατική θεραπεία No More Baggage – No More Tears;

Στις Κλινικές μας, αντιλαμβανόμαστε πλήρως την ανάγκη σας να νιώθετε όμορφοι. Αντιλαμβανόμαστε όμως πλήρως και τον περιορισμένο χρόνο που μπορείτε να διαθέσετε σε αισθητικές θεραπείες. Γι’ αυτό και προσαρμόσαμε το πρωτόκολλό μας στον σύγχρονο τρόπο ζωής και την απαιτητική καθημερινότητα των ασθενών μας. Το “No More Baggage – No More Tears” δεν θα χρειαστεί περισσότερο από 15 λεπτά από τον ελεύθερο χρόνο σας.

Χρειάζεται αναισθησία;

Για τη θεραπεία για τους “Μαύρους Κύκλους” και τις “Σακούλες” δεν απαιτείται χορήγηση γενικής αναισθησίας. Η διαδικασία πραγματοποιείται με τη χρήση αποκλειστικά τοπικής αναισθητικής κρέμας.

Πόσο κρατά το αποτέλεσμα;

Εξίσου σημαντικό με την ασφάλεια, τη φυσικότητα και την εξασφάλιση λογικής τιμής, καθίσταται και η διάρκεια του αποτελέσματος. Τι νόημα θα είχε να έπρεπε να επαναλάβετε τη θεραπεία σε έναν μόλις μήνα; Το αποτέλεσμα, λοιπόν, του πρωτοποριακού πρωτοκόλλου των Κλινικών μας “No More Baggage – No More Tears” έχει διάρκεια τουλάχιστον 1,5 έτους. 

Μπορώ να είμαι σίγουρος ότι είναι απόλυτα ασφαλής μέθοδος;

Η απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι – ευτυχώς! – καταφατική. Και αυτό, γιατί:

 • Εφαρμόζεται αποκλειστικά από εξειδικευμένους ιατρούς
 • Δεν έχει καταγραφεί ούτε ένα περιστατικό σοβαρών επιπλοκών
 • Γίνεται με εγκεκριμένες από την Ευρωπαϊκή Ένωση CE Mark Approved πρώτες ύλες
 • Θα λάβετε το Barcode του προϊόντος σας μετά το τέλος της θεραπείας, προκειμένου να είστε σίγουροι ότι το Υλικό που χρησιμοποιήθηκε είναι το αυθεντικό.

Οι επίμονοι Μαύροι Κύκλοι και οι ενοχλητικές “σακούλες” βρήκαν τον δάσκαλο τους. Ή μάλλον η Derm & Plastic Surgery Clinic βρήκε το ιδανικό ιατρικό πρωτόκολλο για να τις “βγάλει” από τη θέση τους.

Σας άρεσε αυτό που μόλις διαβάσατε;
Μοιραστείτε το με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα!!
Newsletter Derm & Plastic Surgery Clinic

  ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

  ΦΥΛΛΟ