Nose You Up: Τέλεια Μύτη Χωρίς Χειρουργείο!

Μήπως όταν κοιτάτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη το πρώτο πράγμα που παρατηρείτε είναι η μύτη μας; Μήπως κάτι δεν σας αρέσει στο σχήμα ή τη μορφή της; Το μέγεθος της σε σχέση με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου; Η αίσθηση που αφήνει ευρύτερα στο κοντινό σας πλάνο; Αν ναι, μην αγχώνεστε. Υπάρχει λύση. Χωρίς πόνο και επεμβατικό χαρακτήρα. Και επομένως ούτε φόβο. Η λύση του “Nose You Up“. 

Nose You Up: Τι ακριβώς είναι και πώς μας βοηθά;

Η Καινοτόμος Θεραπεία των Κλινικών μας, “Nose You Up” άρχισε να εφαρμόζεται το 2020 ως εξέλιξη της κλασικής Αναίμακτης Ρινοπλαστικής. Αποτελεί την ιδανική λύση για να αντιμετωπίσετε τη δύσμορφη μύτη σας χωρίς το φόβο που “γεννά” το νυστέρι και ο χώρος της επέμβασης. Η αλλαγή στο σχήμα και την όψη της μύτης σας γίνεται με τη συνδρομή Υαλουρονικού Οξέος Ειδικού Μοριακού Βάρους

Ένας ακόμη σύμμαχος σε αυτή τη θεραπεία είναι οι ενέσεις που χρησιμοποιεί ο γιατρός. Ουσιαστικά, το Υαλουρονικό Οξύ, σε μορφή gel, εγχέεται στις συγκεκριμένες ενέσεις και στη συνέχεια τοποθετείται σε τρία διαφορετικά σημεία της μύτης. Στόχος; Να επιτευχθεί ευθειασμός του σώματος – κορμού της μύτης (Dorsum Of The Nose), ανύψωση του ακρορινίου (Tip Of The Nose) και βελτίωση της γωνίας μεταξύ μεσόφρυου και ρινός, σύμφωνα με την ιδανική αναλογία 115-130 μοίρες. 

Εκτός, όμως, από αυτά, η σωστή εφαρμογή του μπορεί να προσφέρει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Ειδικότερα, μπορούμε να δημιουργήσουμε την αίσθηση ότι η μύτη είναι πιο μικρή, πιο ευθύγραμμη, πιο ίσια ή απλά πιο ανασηκωμένη από πριν, κινούμενη σε γαλλικά πρότυπα.

Μετά την εφαρμογή του μέσω ενέσεων, το Υαλουρονικό Οξύ σταθεροποιείται στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος. Έτσι, προσφέρει στη μύτη τη νέα εικόνα που τόσο επιθυμείτε.

Nose You Up: Ποιες περιοχές μπορεί να διορθώσει;

Πριν βιαστείτε να απαντήσετε “μα, φυσικά, τη μύτη”, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι ακόμα και η μύτη αποτελείται από επιμέρους μικροπεριοχές. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, το πρωτοποριακό Πρωτόκολλο των Κλινικών μας “Nose You Up” είναι ιδανικό για τα ακόλουθα σημεία:

 • Την κορυφή της μύτης
 • Τη ράχη της
 • Τα πλάγια της μύτης
 • Τη γωνία μεταξύ της στυλίδας και του άνω χείλους. Όσον αφορά τη “στυλίδα”, πρόκειται για τη χαμηλή κορυφή της μύτης, η οποία χαρακτηρίζεται από τη διακριτή κυρτότητα της. 

Πόσο διαρκεί η διαδικασία;

Το καλό με την Τεχνική Αναίμακτης Ρινοπλαστικής “Nose You Up” είναι ότι πρόκειται για μία εξαιρετικά γρήγορη θεραπεία. 20 λεπτά από το χρόνο και τις υποχρεώσεις σας αρκούν προκειμένου να δείτε τη μύτη σας με άλλα μάτια και να μην αισθάνεστε καμία ανασφάλεια απέναντι στον αδίστακτο φωτογραφικό φακό. 

Πριν από την έναρξη της διαδικασίας, ο γιατρός εφαρμόζει αναισθητική κρέμα τοπικά στην περιοχή της μύτης, με σκοπό να μειώσει το αίσθημα πόνου. Στη συνέχεια, προχωρά στην προσθήκη του διορθωτικού Υαλουρονικού Οξέος, με στόχο να βελτιώσει τις ατέλειες και τις δυσμορφίες. Σε 15 λεπτά είστε έτοιμη να επιστρέψετε στο σπίτι και την καθημερινότητα σας. 

Γιατί να επιλέξω την τεχνική “Nose You Up” για να διορθώσω τη μύτη μου;

Εκτός από το ασύγκριτο πλεονέκτημα της ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς καν τη συνδρομή ειδικής αναισθητικής κρέμας σε τοπικό επίπεδο, η τεχνική “Nose You Up” διαθέτει επίσης τα παρακάτω ατού:

 • Lunch Break Treatment. Σε αντίθεση με άλλες τεχνικές, η “Nose You Up” χρειάζεται μόλις 15-20 λεπτά από τον χρόνο σας για να διορθώσει τη μύτη σας. Όσο ένα μικρό Lunch Break από τη δουλειά, δηλαδή.
 • Μηδενικός Χρόνος Αποθεραπείας. Και σαν να μην έφτανε ο μικρός χρόνος που απαιτείται για την πραγματοποίηση της θεραπείας, τα υπέρ της “Nose You Up” συμπληρώνει ο χρόνος αποθεραπείας, ο οποίος προσεγγίζει το μηδέν. Μπορείτε, δηλαδή, να επιστρέψετε στις υποχρεώσεις σας άμεσα. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι για τις επόμενες 48 ώρες να αποφύγετε την έντονη σωματική άσκηση. Κανένας άλλος περιορισμός δεν υφίσταται στην ατμόσφαιρα και η διάθεση, όπως και η μύτη σας, είναι στα ύψη!
 • Άμεσο αποτέλεσμα. Θα καταλάβετε την αλλαγή στη μύτη σας τόσο κατά τη διάρκεια (σ.σ. μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να δείτε τη διαδικασία μέσω ενός κομψού καθρέφτη), όσο και αμέσως μετά την ολοκλήρωση της.
 • Διάρκεια αποτελέσματος. Μπορεί ο χρόνος της θεραπείας να είναι εξαιρετικά σύντομος, τα αποτελέσματα της, όμως έχουν αντιθέτως μεγάλη διάρκεια. Η τελευταία μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και τον 1,5 χρόνο. Και όλα αυτά χωρίς να υποβληθείτε σε μία επίπονη και κοστοβόρα χειρουργική επέμβαση.
 • Τιμή. Και μιας που αναφερθήκαμε στον οικονομικό χαρακτήρα της θεραπείας, αξίζει να σας πούμε το κόστος της «Nose You Up» (200 – 250€) ανέρχεται κατά μέσο όρο στο 1/10 της τιμής της Χειρουργικής Ρινοπλαστικής.

Πώς θα καταλάβω αν αποτελεί ιδανική μέθοδο για εμένα;

Το να μην είστε σίγουρη αν η Nose You Up αποτελεί την κατάλληλη μέθοδο για τα δικό σας “ρινικό” πρόβλημα είναι απολύτως λογικό. Αν και ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, υπάρχουν μερικές ιδανικές περιπτώσεις εφαρμογής. Αν, λοιπόν:

 • Θέλετε η μύτη σας να φαίνεται πιο ίσια, καθώς τη δεδομένη στιγμή είναι αρκετά στραβή
 • Η μύτη σας χαρακτηρίζεται από ασυμμετρίες και μικρές ή πιο μεγάλες ανωμαλίες
 • Επιθυμείτε επίσης η μύτη σας να είναι περισσότερο ανορθωμένη ή λεπτή σε σχέση με την τωρινή της εμφάνιση
 • Θέλετε διακαώς να απαλλαχτείτε από την καμπύλη που τη χαρακτηρίζει σήμερα

Η συγκεκριμένη θεραπεία είναι η κατάλληλη.

Είναι ασφαλής;

Άλλη μία ανασφάλεια, την οποία θα προσπαθήσουμε να “εξαφανίσουμε” σήμερα. Η εφαρμογή Υαλουρονικού Οξέος για διόρθωση της μύτης αποτελεί μία πλήρως ασφαλή διαδικασία, αν γίνει υπό την καθοδήγηση έμπειρου ιατρού. Όσον αφορά το τελευταίο, το ειδικά εκπαιδευμένο ιατρικό προσωπικό της Derm & Plastic Surgery Clinic αποτελεί την εγγύηση σας.

Συνοπτικά, λοιπόν, μπορούμε να πούμε ότι σε ένα γενικό πλαίσιο η Ρινοπλαστική χωρίς Χειρουργείο είναι μία ασφαλής διαδικασία με δικλίδες τους παρακάτω δύο παράγοντες:

 • Την ποιότητα του ενέσιμου εμφυτεύματος με Υαλουρονικό Οξύ
 • Την γνώση, κατάρτιση και μεγάλη εμπειρία του Ιατρού που αναλαμβάνει την εκτέλεση της θεραπείας.

Nose You Up: Μπορεί να διορθώσει προηγούμενα λάθη; 

Δεν είναι λίγες οι φορές που ακόμα και μία Χειρουργική Ρινοπλαστική μπορεί να μην προσφέρει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Και εσείς να απογοητεύεστε. Δεν υπάρχει λόγος, γιατί υπάρχει λύση. Μία λύση που προσφέρουν οι εξειδικευμένοι γιατροί των Κλινικών της Derm & Plastic Surgery Clinic.

Η διόρθωση από προηγούμενες κακές εφαρμογές πραγματοποιείται με τη χρήση του ενζύμου «Υαλουρονιδάση», που διασπά το Υαλουρονικό της κακής τοποθέτησης, ενώ η διόρθωση από κακές χειρουργικές ρινοπλαστικές γίνεται με συμπλήρωση υαλουρονικού στα κατάλληλα ανατομικά σημεία, εκεί και όπου χρειάζεται. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, ότι: (α) οι Κλινικές, παρά τη σύντομη διάρκεια λειτουργίας του, αποτελούν Κέντρα Διόρθωσης Προηγούμενων Κακών Εφαρμογών και (β) η δημοφιλία της Nose You Up αυξάνεται συνεχώς.

Η Νέα Τεχνική Αναίμακτης Ρινοπλαστικής αποτελεί, λοιπόν, μία ιδανική λύση για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν τυχόν ατέλειες στη μύτη χωρίς πόνο και μεγάλο οικονομικό κόστος. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να κλείσετε ενημερωτικό ραντεβού στα τηλέφωνα: 2106444299 και στο 694011330.

Σας άρεσε αυτό που μόλις διαβάσατε;
Μοιραστείτε το με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα!!
Newsletter Derm & Plastic Surgery Clinic

  ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

  ΦΥΛΛΟ