Laser Κολπική Αναζωογόνηση

Για την ιδανική σύσφιξη των σχέσεών σας!

Η πετυχημένη ερωτική ζωή είναι η κινητήρια δύναμη για όλους τους τομείς της ζωής μας!
Ο χρόνος, ο τοκετός και άλλες φυσιολογικές ή ορμονικές συνθήκες επιδρούν στον κολπικό μυικό τόνο και στον κολπικό βλεννογόνο. Μην ατονείτε. Υπάρχει λύση και λέγεται Laser Κολπική Αναζωογόνηση.

Η μέθοδος της Laser Κολπικής Αναζωογόνησης με το πρωτοποριακό μηχάνημα Vaginal Edge One, είναι μία ανώδυνη, μη επεμβατική μέθοδος κολπικής σύσφιξης και ανάπλασης, η οποία μειώνει την διάμετρο του κολπικού σωλήνα εσωτερικά,  πετυχαίνει την επαναφορά του τόνου και αναζωογονεί τον κολπικό βλεννογόνο.

Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται κολπική σύσφιξη, αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά η ακράτεια ούρων και η ατροφία του βλεννογόνου, ενώ βελτιώνεται άμεσα η σεξουαλική ικανοποίηση.

Διάφοροι φυσιολογικοί, αλλά και παθολογικοί παράγοντες οδηγούν στη χαλάρωση του κόλπου, με συνέπειες στη σεξουαλική απόλαυση και ικανοποίηση, αλλά και σε ακράτεια ούρων. Ο φυσιολογικός τοκετός, η εμμηνόπαυση και η γήρανση επιδρούν στους ιστούς του κόλπου, με αποτέλεσμα η περιοχή να χαλαρώνει και επιπλέον να εμφανίζονται διαταραχές όπως ακράτεια ούρων.

Η μειωμένη παραγωγή ορμονών προκαλεί ατροφία στην περιοχή του κόλπου, δυσκολεύοντας την καθημερινότητα της γυναίκας με αίσθημα καύσου και ερεθισμό και καθιστώντας λιγότερο απολαυστική τη σεξουαλική ζωή, με δυσκολότερη την επίτευξη οργασμού. Έχει διαπιστωθεί ότι το πρόβλημα αυτό αφορά πάνω από το 50% των γυναικών.

Η ποιότητα ζωής και η απόλαυση δεν είναι ταμπού. Είναι δικαίωμα! Έτσι πολλές γυναίκες προχωρούν στην κολπική σύσφιξη με laser, χαρίζοντας στον εαυτό τους ποιότητα στην καθημερινότητά τους και ενεργή σεξουαλική ζωή απόλαυση. Ανάμεσα στα συμπτώματα που βιώνουν οι γυναίκες, πριν επιλέξουν την Laser Κολπική Αναζωογόνηση είναι:

  • Κολπική χαλάρωση
  • Ακράτεια ούρων
  • Κολπική ξηρότητα
  • Ατροφία κόλπου
  • Δυσκολία στην επίτευξη οργασμού
  • Πόνο κατά την σεξουαλική επαφή
  • Επαναλαμβανόμενη εμφάνιση κολπίτιδων / ουρολοιμώξεων
  • Πυελική χαλάρωση (πρόπτωση μήτρας, κυστεοκήλη, ορθοκήλη)

Έχετε κάποιο από τα παραπάνω συμπτώματα;

Κλείστε σήμερα ραντεβού για μια δωρεάν ενημέρωση και ενημερωθείτε υπεύθυνα από τους γιατρούς της Κλινικής μας.

Η θεραπεία εφαρμόζεται με το Vaginal Laser Edge One, το οποίο χάρη σε μία ειδική κεφαλή, εισέρχεται στον κόλπο και εφαρμόζεται περιστρεφόμενο σε όλο το κολπικό κανάλι, επιτυγχάνοντας έτσι πλήρη κάλυψη των ιστών.

Η ενέργεια του laser, διαχωρίζεται σε μικρότερες κάθετες δέσμες, που διαπερνούν τον κολπικό βλενογόννο και απορροφάται από τους ινοβλάστες, διεγείροντας έτσι την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Η διαφορά στην εσωτερική αίσθηση και στην σύσφιξη είναι άμεση, από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Επίσης, ενδείκνυται για την πρόληψη και αντιμετώπιση της ακράτειας ούρων από προσπάθεια, της ακράτειας δηλαδή που προκαλείται από το βήχα και το φτάρνισμα. Το laser ενεργοποιώντας  την ενδογενή παραγωγή κολλαγόνου, κάτωθεν της ουρήθρας, παρέχει φυσική ενίσχυση του στηρικτικού μηχανισμού της, επιδιορθώνοντας την ακράτεια ούρων προσπάθειας.

Είναι γεγονός ότι η μη χειρουργική αποκατάσταση της ακράτειας ούρων, αποτελεί το μέλλον της διόρθωσης της νόσου, γιατί παρεμβαίνει ατραυματικά στο υπόβαθρο της και αποκαθιστά τη βλάβη με ανώδυνο τρόπο, χωρίς να υποβληθεί η ασθενής σε επίπονα και ακριβά χειρουργεία.

Υπάρχει η χειρουργική αντιμετώπιση, καθώς και διάφορες συντηρητικές θεραπείες. Η μεν χειρουργική επέμβαση σημαίνει αναισθησία, παραμονή της ασθενούς στο νοσοκομείο και χρόνο αποκατάστασης, ενώ υπάρχουν και πιθανές επιπλοκές.

Στην συντηρητική αντιμετώπιση προβλημάτων ατροφίας ή ξηρότητας του κόλπου, περιλαμβάνονται λιπαντικές και ενυδατικές αλοιφές, οι οποίες αντιμετωπίζουν μερικώς και βραχυπρόθεσμα μόνο τα συμπτώματα.

Στην Κλινική μας και στις περιπτώσεις εκείνες, που η γυναίκα χρειάζεται μια συνολική αισθητική αποκατάσταση της εξωτερικής εμφάνισης των χειλέων του αιδοίου (όταν αυτά είναι υπερτροφικά, υπερμεγέθη, ασύμμετρα), εφαρμόζουμε Laser αιδοιοπλαστική, μειώνοντας αρμονικά το μέγεθός τους και επιφέροντας συμμετρία στις ανατομικές δομές.

Επίσης, στα πλαίσια της γενικότερης ανάπλασης της περιοχής του αιδοίου και του περινέου, εφαρμόζουμε όπου απαιτείται, τα πλέον σύγχρονα και πρωτοποριακά θεραπευτικά πρωτόκολλα λεύκανσης των περιοχών αυτών.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Είναι επώδυνη η θεραπεία με το laser αυτό?
Δεν είναι καθόλου επώδυνη η θεραπεία, δεν χρειάζεται καν αναισθησία για το βλεννογόνο του κόλπου και η όλη θεραπεία διαρκεί περίπου 15 λεπτά.

Χρειάζεται κάποια προετοιμασία πριν ή μετά την θεραπεία?
Πριν τη θεραπεία δε χρειάζεται κάποια προετοιμασία, αλλά μετά την θεραπεία χρειάζεται μια εβδομάδα αποφυγή της σεξουαλικής επαφής, όπως επίσης και του κολυμβητηρίου και της σάουνας.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται?
Συνήθως χρειάζονται 1-3 συνεδρίες με μεσοδιάστημα ενός μηνά και έτσι επιτυγχάνουμε εξαιρετικά αποτελέσματα.

ΚΟΣΤΟΣ – ΤΙΜΕΣ

Καλέστε μας, για να ενημερωθείτε για την τιμή της θεραπείας, που σας ενδιαφέρει ή για τις ειδικές τιμές, που ισχύουν για τους συνδυασμούς θεραπειών.

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ & ΑΠΟΨΕΙΣ

ΚΟΛΠΙΚΗ ΑΝΑΖΩΓΟΝΗΣΗ

όσες περισσότερες θεραπείες έκανα, τόσο πιο αποτελεσματικό ήταν. Κάντε το. Και οικονομικό είναι και δεν πονάει καθόλου...

Κατερίνα Π.

Τα τελευταία χρόνια είχα αρχίσει να παρατηρώ ότι έχω κάποιο είδος ακράτειας ούρων, το οποίο όσο περνούσε ο χρόνος γινόταν όλο και πιο έντονο...

Περισσότερα

ΚΟΛΠΙΚΗ ΑΝΑΖΩΓΟΝΗΣΗ

Όντως τα αποτελέσματα ήταν αυτά που μου υποσχέθηκαν. Όποια έχει το ίδιο θέμα, σας προτείνω ανεπιφύλακτα να επισκεφτείτε αυτή την Κλινική...

Χ.Κ.

Είχα αρκετά σημαντικό πρόβλημα κατά την σεξουαλική επαφή. Ο πόνος που ένιωθα ήταν ανυπόφορος, γιατί είχα ατροφία και ξηρότητα...

Περισσότερα

ΚΟΛΠΙΚΗ ΑΝΑΖΩΓΟΝΗΣΗ

ζω την ζωή μου χωρίς να με εμποδίζει αυτό το πρόβλημα πια. Η τεχνική της γιατρού ήταν άψογη και δεν ένιωσα την παραμικρή ενόχληση! Ευχαριστώ για όλα...

Μαρία Παυλίδου

Υπέφερα από κολπίτιδες σχεδόν όλο το χρόνο. Ήταν πολύ ενοχλητικό και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Τα συμπτώματα...

Περισσότερα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Καλέστε μας
ή συμπληρώστε την φόρμα
Εγγραφείτε στο newsletter μας
για να λαμβάνετε πρώτοι τις προσφορές και τα νέα μας. 

ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
ΦΥΛΛΟ