Skin Boosters | Ο Συνδυασμός Μεσοθεραπείας και Fillers που Αξίζει να Δοκιμάσετε

Είναι τα Skin Boosters η νέα μανία που ήρθε να κατακτήσει τον κόσμο των beauty addicts; Ναι. Την εγκρίνουμε; Φυσικά! Το αποτέλεσμα που μπορούν να προσφέρουν είναι μοναδικά ενυδατικό και δεν θυμίζει το αντίστοιχο αποτέλεσμα που εξασφαλίζεται από άλλες θεραπείες ομορφιάς. Αυτό γιατί έχουν μια μοναδική σύνθεση και τρόπο δράσης. Πρόκειται στην πραγματικότητα για έναν εξαιρετικά αποδοτικό συνδυασμό μεσοθεραπείας και fillers. Αν σας ενδιαφέρει η ιδέα απόκτησης μιας βαθιά ενυδατωμένης, λαμπερής και υγιούς επιδερμίδας, συνεχίστε να διαβάζετε το παρόν άρθρο.

Τι είναι τα Skin Boosters;

Είναι ένας συνδυασμός που δεν θα αργήσει να λατρέψει η επιδερμίδα σας. Πρόκειται για την απόλυτη καινοτομία, μια ένωση δύο «θαυμάτων» της Αισθητικής Ιατρικής. Τα Skin Boosters είναι ο συνδυασμός των fillers υαλουρονικού οξέος και των μεσοθεραπειών. Τα fillers είναι τα γνωστά σε όλους μας και πολυαγαπημένα αυξητικά υλικά, που χρησιμοποιούνται για ποικιλία σκοπών. Πρόκειται για το υπερόπλο της ομορφιάς, καθώς μπορεί να «γεμίσει» περιοχές όπως οι ρινοπεριακές αύλακες, οι μαύροι κύκλοι, να δώσει όγκο στα χείλη, το στήθος και η λίστα δεν τελειώνει. Το υαλουρονικό οξύ στα χέρια ενός σωστού ειδικού μπορεί να κάνει τα πάντα. Ή τουλάχιστον, σχεδόν τα πάντα. Ωστόσο, στα Skin Boosters συναντάται μια διαφορετική εκδοχή υαλουρονικού οξέως που παρουσιάζει ορισμένες διαφοροποιήσεις σε σχέση με το γνωστό αυξητικό υλικό. Το δεύτερο εγχέεται κάτω από το δέρμα για να δώσει όγκο. Στην περίπτωση όμως των Skin Boosters, εγχέεται μέσα στο δέρμα για να διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου. Το υαλουρονικό αυτό:

 • Περιέχει ενισχυμένους αντιοξειδωτικούς παράγοντες
 • Ενυδατώνει βαθιά
 • Διεγείρει τους ινοβλάστες και συντίθεται νέο κολλαγόνο
 • Προσφέρει άμεσα λείο και σφριγηλό δέρμα
 • Προσφέρει πάχυνση ττης επιδερμίδας, η οποία χάνεται με τη φυσική διαδικασία της γήρανσης

Όσον αφορά στη Μεσοθεραπεία, τα οφέλη του θεραπευτικού cocktail της, είναι πολλά:

 • Βαθιά ενυδάτωση
 • Αντιγήρανση
 • Φωτεινότητα και υγιή όψη στο δέρμα
 • Βελτίωση μαύρων κύκλων και ρυτίδων ματιών
 • Διόρθωση δυσχρωμιών και πανάδων
 • Συσφικτική δράση με ειδικά διαλύματα σύσφιξης
 • Καταπολέμηση κυτταρίτιδας
 • Λιποδιάλυση
 • Αντιμετώπιση ραγάδων

Πώς γίνονται τα Skin Boosters;

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και δεν θα χρειαστεί και πολύς από τον χρόνο σας. Για την ακρίβεια, δεν διαφέρει από την κλασική μεσοθεραπεία. Είναι μάλιστα μια διαδικασία ανώδυνη χάρη στη που περιέχει. Μάλιστα, η έγχυση πραγματοποιείται με πολύ λεπτές βελόνες.

Τι θα μου προσφέρουν;

Από τη μέρα που θα κάνετε τη θεραπεία, σταδιακά η επιδερμίδα σας ολοένα και θα βελτιώνεται. Πιο συγκεκριμένα, θα αποκτά μια εκ των έσω, φυσική και πηγαία λάμψη. Ακόμη, τα Skin Boosters προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση, σύσφιξη και αντιγηραντική δράση. Μάλιστα, λειαίνουν και τα ανεπιθύμητα σημάδια έκφρασης – γήρανσης όπως οι ρινοπαρειακές αύλακες. Ακόμη, βοηθά στην αντιμετώπιση ουλών ακμής και στην αναζωογόνηση των αφυδατωμένων επιδερμίδων.

Μπορώ να κάνω και αλλού εκτός από το πρόσωπο;

Ναι! Η θεραπεία αυτή γίνεται με επιτυχία και στον λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια.

Από ποια ηλικία μπορώ να τα ξεκινήσω;

Από οποιαδήποτε! Δεν πρόκειται άλλωστε για μια θεραπεία αποκλειστικά αντιγήρανσης, αλλά και ενυδάτωσης. Άλλωστε είναι εξαιρετικά ευέλικτα διαλύματα που μπορούν να σας προσφέρουν αυτό ακριβώς που έχετε ανάγκη.

Για τι τύπο επιδερμίδας ενδείκνυται;

Για κάθε skin type μπορείτε να βρείτε το Skin Booster που σας ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Με ποια άλλη θεραπεία μπορώ να το συνδυάσω;

Τα Skin Boosters μπορούν να συνδυαστούν άψογα με πολλά είδη αντιγηραντικών θεραπειών. Μεταξύ άλλων, αναλόγως με τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας, μπορούν να συνδυαστούν με Btx,  fractional laser και νήματα. Όσον αφορά τις χειρουργικές επεμβάσεις, μπορούν να συνδυαστούν με face lift και βλεφαροπλαστική.

Σας άρεσε αυτό που μόλις διαβάσατε;
Μοιραστείτε το με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα!!
Newsletter Derm & Plastic Surgery Clinic

  ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

  ΦΥΛΛΟ