Πηγούνι | Θεραπεία με Υαλουρονικό Οξύ για Τέλειο Σχήμα

Πηγούνι | Θεραπεία με Υαλουρονικό Οξύ για Τέλειο Σχήμα

Μπορεί να μην είναι από τα σημεία προσώπου που μας απασχολούν τόσο συχνά όσο άλλα, το πηγούνι ωστόσο διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη συνολική εικόνα μας. Τόσο en face όσο και στο προφίλ, είναι ένα από τα χαρακτηριστικά εκείνα που επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την όψη μας. Ένα όμορφο καλοσχηματισμένο και άρτιο πηγούνι μπορεί να συμπληρώσει ιδανικά ένα αρμονικό πρόσωπο. Από την άλλη, ένα δύσμορφο και με μη κολακευτικό σχήμα πηγούνι μπορεί να την «αμαυρώσει». Γι’ αυτό, μην υποτιμάτε τη σημασία του.

Ευτυχώς, με την πρόοδο της Αισθητικής Ιατρικής και της Πλαστικής Χειρουργικής, ακόμη κι αν δεν είστε ευχαριστημένοι με την όψη του, μπορείτε να την αλλάξετε. Όλο και περισσότερες είναι οι γυναίκες που αναζητούν μεθόδους για να βελτιώσουν το σημείο αυτό του προσώπου τους. Και, παρόλο που στην πλειοψηφία τους είναι όντως γυναίκες, το πηγούνι απασχολεί και τους άντρες σε μεγάλο βαθμό. Άλλωστε, είναι εκείνο το χαρακτηριστικό που βρίσκεται στο πιο νότιο σημείο του προσώπου μας και αυτό που τελικά «ολοκληρώνει» την εικόνα και το σχήμα του. Ποιος είναι λοιπόν ο τρόπος για να βελτιώσουμε το σχήμα και τη μορφή του;

Τι μπορώ να κάνω αν δεν μου αρέσει το Πηγούνι μου

Και σε αυτή την περίπτωση, αξιοποιείται το «μαγικό» οξύ, που δεν είναι άλλο από το Υαλουρονικό. Πρόκειται για την ουσία εκείνη που χρησιμοποιείται παγκοσμίως για την πλειοψηφία ανάλογων θεραπειών. 3D contouring με υαλουρονικό, χείλη, μύτη, ρινοπαρειακές με υαλουρονικό…Και η λίστα μοιάζει ατελείωτη. Κυριολεκτικά, τα περισσότερα από τα αισθητικά θέματα που αφορούν στην περιοχή του προσώπου, μπορούν να βρουν τη λύση τους στο υαλουρονικό οξύ. Επομένως οι ενέσεις υαλουρονικού οξέος είναι αυτές που μπορούν να σας δώσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε αν δεν σας αρέσει το σχήμα (ή η έλλειψη σχήματος) στο πηγούνι σας.

Τι μπορώ να πετύχω με τις ενέσεις Υαλουρονικού Οξέος;

Με τις ενέσεις υαλουρονικού οξέος, η ομάδα των έμπειρων ιατρών μας μπορεί να βελτιώσει κατά πολύ το πηγούνι σας. Τόσο ως προς το σχήμα όσο και ως προς την προβολή του, είναι εφικτό να αλλάξει και να τροποποιηθεί με τρόπο ώστε να σας κολακεύει περισσότερο. Αξίζει να τονίσουμε ότι η τελική του μορφή είναι αυτή που δίνει «υπόσταση» και σε άλλα σημεία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι αυτό της μύτης. Ειδικά στην πλαϊνή όψη του, ένα αδύναμο πηγούνι μπορεί να κάνει τη μύτη να φαίνεται πραγματικά πολύ μεγαλύτερη. Ένα ακόμη συχνό πρόβλημα που δημιουργεί ένα ακαθόριστο, με έλλειψη σχήματος πηγούνι, είναι η ασυμμετρία προσώπου. Με άλλα λόγια, πλήττει την αναλογία του. Ειδικότερα, σε πολλούς προκαλεί έλλειψη ορισμού μεταξύ της γνάθου και του λαιμού, κάτι που αφαιρεί πόντους νεανικότητας και φυσικά συνολικής ισορροπίας.

Τα προβλήματα αυτά λοιπόν μπορούν να διορθωθούν άμεσα και αποτελεσματικά στην Derm & Plastic Surgery Clinic. Με την έγχυση υαλουρονικού οξέος, θα αποκτήσετε το πηγούνι που επιθυμείτε και κυρίως εκείνο που αναλογεί στο πρόσωπό σας. Οι έμπειροι ιατροί των Κλινικών μας γνωρίζουν ακριβώς τη σωστή τεχνική, ποσότητα και περιοχή που πρέπει να γίνει η έγχυση.

Είναι ασφαλείς οι ενέσεις Υαλουρονικού Οξέος στο Πηγούνι;

Αν γίνουν από τον κατάλληλο άνθρωπο και με το κατάλληλο υλικό, ναι! Για αυτό στις Derm & Plastic Surgery Clinic η ομάδα μας απαρτίζεται αποκλειστικά από Δερματολόγους και Πλαστικούς Χειρουργούς που είναι πολύ έμπειροι και απολύτως καταρτισμένοι για όλες τις θεραπείες Αισθητικής Ιατρικής. Σε εμάς δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να σας προκαλεί φόβο ούτε αναφορικά με την υγεία σας ούτε αναφορικά με το αισθητικό αποτέλεσμα.

Στο ειδικό ραντεβού που θα προηγηθεί της θεραπείας, θα εξεταστούν όλα τα δομικά χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Κατόπιν, θα αποφασιστεί ποιο πρέπει να είναι το αποτέλεσμα που θα διαμορφωθεί, βάσει των κανόνων που ορίζει η αναλογία και η συμμετρία. Φυσικά θα εξηγήσετε στον ειδικό που θα σας αναλάβει τι ακριβώς είναι αυτό που θα ικανοποιούσε τις προσδοκίες σας.

Αναφορικά με την ποιότητα του υλικού, είναι κάτι που σίγουρα δεν πρέπει να σας προβληματίσει καθόλου. Στις κλινικές μας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά επιστημονικά τεκμηριωμένα παγκοσμίως υλικά. Αξίζει να τονίσουμε πως δεν πρέπει να παραβλέπετε αυτό το βασικό στοιχείο! Τα φθηνά και αμφιβόλου προελεύσεως υαλουρονικά συνδέονται με την εμφάνιση κοκκιωμάτων και αλλεργικών αντιδράσεων.

Πόσο διαρκεί μία συνεδρία;

Οι ενέσεις υαλουρονικού οξέος στο πηγούνι, εντάσσονται στις lunch break treatments των Κλινικών μας. Αυτό σημαίνει πως δεν απαιτεί περισσότερο από 20 με 30 λεπτά από τον χρόνο σας. Η διάρκεια αυτή φυσικά και μπορεί να ποικίλλει ελάχιστα ανάλογα και με κάθε περιστατικό.

Πόσο θα διαρκέσει το αποτέλεσμα; 

Αν σας απασχολεί η διάρκεια του αποτελέσματος, μπορείτε να ηρεμήσετε για τους επόμενους 12 περίπου μήνες από τη θεραπεία. Εν μέρει, η συνολική διάρκεια του αποτελέσματος εξαρτάται και από τον ρυθμό που μεταβολίζεται το υαλουρονικό οξύ από το σώμα του κάθε ατόμου. Σε μερικά περιστατικά ασθενών μπορεί να κρατήσει και περισσότερο, αλλά σε γενικές γραμμές στον 1,5 χρόνο θα μπορείτε να επαναλάβετε τη θεραπεία.

Πονάει η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ στο Πηγούνι;

«Η ομορφιά θέλει θυσίες» μπορεί να ακούσετε να λέγεται συχνά. Όχι στις Κλινικές μας όμως, καθώς οι ενέσεις υαλουρονικού οξέος για την chin treatment δεν πονούν. Ακόμη κι αν ανήκετε στους πιο ευαίσθητους, η εφαρμογή τοπικής αναισθητικής κρέμας πριν τη θεραπεία, την κάνει πολύ καλά ανεκτή.

Σας άρεσε αυτό που μόλις διαβάσατε;
Μοιραστείτε το με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα!!
Newsletter Derm & Plastic Surgery Clinic

    ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

    ΦΥΛΛΟ