Νυφική Περιποίηση

Bridal Treatments για ένα τέλειο γάμο!

Δέχεσαι; Αφού είπες το ναι στον γάμο, δέξου και τη φροντίδα μιας Νυφικής Περιποίησης!

Υπάρχει μία μέρα που η ομορφιά σου λάμπει κι εσύ πρωταγωνιστείς! Είναι η μέρα του γάμου σου! Στην Derm & Plastic Surgery Clinic, η νυφική περιποίηση περιλαμβάνει ότι μπορεί να χρειάζεται το δικό σου πρόσωπο και σώμα, για να κάνεις την ιδανική εμφάνιση. Γιατί κάθε μία από εμάς είναι διαφορετική και οι ανάγκες μας είναι ξεχωριστές.

Αναζήτησε τις θεραπείες που μπορείς να ακολουθήσεις για τον εαυτό σου ή έλα μαζί με τον αγαπημένο σου και απολαύστε μαζί τις θεραπείες σας, ως ζευγάρι. Ανάλογα με το χρόνο, ο οποίος υπολείπεται μέχρι τη μέρα του γάμου σας, η International Leading Expert γιατρός Dr Ζωγράφου, φέρνοντας στην Ελλάδα ότι πιο σύγχρονο και πρωτοποριακό από το εξωτερικό, θα σχεδιάσει μαζί σου το πρόγραμμα θεραπειών, που ταιριάζει σε εσένα, για να φροντίσεις το δέρμα σου με τον ιδανικό τρόπο.

Κλείστε ραντεβού για μια δωρεάν ενημέρωση και ενημερωθείτε υπεύθυνα για το ποιές θεραπείες ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες. Ανάδειξε την ομορφιά σου με μοναδικά θεραπευτικά πρωτόκολλα λάμψης, ενυδάτωσης, σύσφιξης και αναζωογόνησης, που εφαρμόζονται αποκλειστικά και μόνο στην Derm & Plastic Surgery Clinic και απόκτησε την αυτοπεποίθηση, που θα σε κάνει να λάμπεις και να είσαι η σταρ της ημέρας!

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ & ΑΠΟΨΕΙΣ

ΝΥΦΕΣ

Ήταν η πιο σωστή επιλογή. Με απλές θεραπείες προσώπου, μη επεμβατικές, είχα το τέλειο αποτέλεσμα και όλοι με ρωτούσαν τι είχα κάνει...

Δήμητρα Παπαγεωργίου

Επέλεξα να κάνω την προετοιμασία του δέρματος μου για το γάμο μου στην Derm & Plastic Surgery Clinic...

Περισσότερα

ΝΥΦΕΣ

Το δέρμα μου ήταν εκπληκτικό την ημέρα του γάμου και οι θεραπείες ήταν ιδιαίτερα οικονομικές...

Έλενα Σούμα

Ήθελα να προετοιμάσω το δέρμα μου κατάλληλα για το μακιγιάζ που είχα επιλέξει για την μέρα του γάμου μου...

Περισσότερα

ΝΥΦΕΣ

Όλο το προσωπικό είναι άριστοι επαγγελματίες και για τις θεραπείες δεν έχω τίποτα αρνητικό να πω. Ήταν όλα άψογα. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι...

Μ.Π.

Έκλεισα ραντεβού για θεραπείες μαζί με τον σύζυγο μου. Ήθελα να χαλαρώσουμε και οι δυο και να απολαύσουμε...

Περισσότερα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Καλέστε μας
ή συμπληρώστε την φόρμα
Εγγραφείτε στο newsletter μας
και κερδίστε μια Οξυγονοθεραπεία Λάμψης πριν το γάμο σας!

ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
ΦΥΛΛΟ