Πώς Φεύγουν τα Ψωμάκια; 5 Κορυφαίες Θεραπείες για να Πείτε “Αντίο”

Ψωμακια ΘεραπειεςΕίναι η εποχή που οι περισσότερες γυναίκες και άντρες προσπαθούν να απαλλαγούν από τα περιττά κιλά και το τοπικό πάχος. Ψωμάκια, Κυτταρίτιδα, Τοπική Συσσώρευση Λίπους αποτελούν προβλήματα που δεν αντιμετωπίζονται απλά με υγιεινή διατροφή, δίαιτα και συστηματική άσκηση. Χρειάζονται μία μικρή βοήθεια για να αποτελούν σύντομα παρελθόν! Μία βοήθεια την οποία προσφέρουν ειδικές θεραπείες που θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα… «Ψωμάκια» μία και καλή.

Τι είναι τα «Ψωμάκια»;

Πρόκειται για έναν από τους όρους που ακούτε συχνά μαζί με το τοπικό πάχος. Γιατί, είναι αυτό ακριβώς. Τα «Ψωμάκια» αφορούν το λίπος που συσσωρεύεται στην περιφέρεια, γύρω από την κοιλιά και αντιμετωπίζεται με μεγάλη δυσκολία. Και αυτό, γιατί στην πραγματικότητα δεν υπάρχει μη ιατρικός τρόπος να διώξετε το λίπος αποκλειστικά από μία μόνο περιοχή του σώματος. Ως «Ψωμάκια», λοιπόν, χαρακτηρίζουμε το τοπικό λίπος που δεν επιτρέπει στη μέση σας να είναι λεπτή και «χαλάει» την όψη του δέρματος στη συγκεκριμένη περιοχή.

Γιατί έχω «Ψωμάκια»;

Αποτελεί μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις των ασθενών μας. Η αλήθεια είναι ότι τα «ψωμάκια» κάνουν διακρίσεις, καθώς σε μερικούς το πρόβλημα είναι αρκετά έντονο, ενώ σε άλλους σχεδόν… ανύπαρκτο. Τι είναι, όμως, αυτό που επιδεινώνει την εμφάνιση τους;

  • Κληρονομικότητα και γενετική προδιάθεση. Όπως σχεδόν σε κάθε αισθητικό ή ιατρικό πρόβλημα, ο παράγοντας της κληρονομικότητας διαδραματίζει σημαντικότατο ρόλο. Αν η μαμά ή ακόμα και κάποιο πρόσωπο του συγγενικού σας περιβάλλοντος είχε μία έντονη τάση για τοπική συσσώρευση λίπους, τότε είναι πολύ πιθανόν να εμφανίσετε και εσείς «ψωμάκια» ή το επίσης κλασικό «σωσίβιο».
  • Κακή διατροφή. Μπορεί να ακούγεται κλισέ, όμως, τα φρούτα, τα λαχανικά και οι φυτικές ίνες κάνουν πράγματι διαφορά. Όπως, και το Junk Food, το οποίο όσο απολαυστικό και αν είναι, συμβάλλει στην τοπική συσσώρευση λίπους και στην… καταστροφή της σιλουέτας σας.
  • Τρόπος ζωής. Η καθιστική ζωή και η παραμονή πολλές ώρες μπροστά από τον υπολογιστή δεν βοηθούν. Κάθε άλλο. Διατηρούν το τοπικό λίπος στις εν λόγω περιοχές, αυξάνουν τον όγκο των λιποκυττάρων και τα «ψωμάκια» καταστρέφουν την περιφέρεια σας.
  • Ορμονικές Διαταραχές. Υπάρχουν μερικές φάσεις που οι ορμόνες κάνουν κυριολεκτικά πάρτι στον οργανισμό σας. Εφηβεία, εμμηνόπαυση, Θυροειδής, το καθένα ξεχωριστά είναι ικανό να επηρεάσει τη λειτουργία του μεταβολισμού, να ρίξει τον ρυθμό καύσης θερμίδων και να συμβάλλει στη δημιουργία «ψωμακίων» και όχι μόνο.

Η ώρα της επιστήμης

Μπορεί το να αντιμετωπίσετε τα «Ψωμάκια» να σας φαντάζει… άθλο, όμως, υπάρχει τρόπος. Αυτός που έχει χαράξει η επιστήμη της Πλαστικής Χειρουργικής και Αισθητικής Δερματολογίας. Στις Κλινικές της Derm & Plastic Surgery Clinic, διαθέτουμε μία πληθώρα θεραπειών, ιδανικών για να νικήσετε τα ενοχλητικά «ψωμάκια» και να απολαύσετε το καλοκαίρι σας χωρίς κανένα αισθητικό άγχος.

360 Lipo Burn

Νέα, Signature, Πρωτοποριακή και Ολιστική Θεραπεία Αντιμετώπισης του Τοπικού Πάχους. Γιατί, αγαπάμε να εξελισσόμαστε και να σας παρέχουμε υπηρεσίες που σας κάνουν ομορφότερους.

Το Ιατρικό Πρωτόκολλο «360 Lipo Burn» περιλαμβάνει τον συνδυασμό Ενέσιμης Λιπόλυσης και των Ραδιοσυχνοτήτων RF. Δύο θεραπειών, οι οποίες, όταν συνδυαστούν σωστά, πετυχαίνουν την διάσπαση του τοπικού λίπους (μέσω της Ενέσιμης και πλήρως ατραυματικής Λιπόλυσης) και τη σύσφιξη της επιδερμίδας (μέσω της θεραπείας Cativation RF). Έτσι, δεν θα καταλάβει κανείς τον τρόπο που εξαφανίσατε τα «ψωμάκια» από την περιφέρεια ή τους γλουτούς σας. Και σαν να μην έφτανε αυτό οι ειδικές ραδιοσυχνότητες που εφαρμόζονται στο δεύτερο στάδιο του Καινοτόμου Πρωτοκόλλου μας διεγείρουν τη διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, ενυδατώνοντας την επιδερμίδα εκ των έσω.

Ενέσιμη Λιπόλυση

Μπορούν μερικές ενέσεις να σας απαλλάξουν από τα «ψωμάκια» χωρίς πόνο και αποθεραπεία; Αν γίνονται με σωστή τεχνική και από ειδικό γιατρό, τότε η απάντηση είναι αδιαμφισβήτητα «ναι». Πρόκειται για μία ενέσιμη μορφή μεσοθεραπείας, η οποία εισχωρεί εισχωρείς στις προβληματικές εγχέοντας ουσίες που προκαλούν την γνωστή λιποδιάλυση.

Το μυστικό επιτυχίας της εν λόγω θεραπείας «κρύβεται» στο κοκτέιλ ουσιών που εισέρχεται στις στιβάδες της επιδερμίδας. Το συγκεκριμένο μείγμα αποτελείται από ουσίες που εκκρίνει ο ίδιος ο οργανισμός για να διαλύσει το λίπος. Έτσι, τα λιποκύτταρα καταστρέφονται και απομακρύνονται από τον οργανισμό μέσω των φυσικών διαδικασιών του.

Cativation RF

Το όνομά του σημαίνει στα ελληνικά σπηλαίωση. Και υπάρχει λόγος, ο οποίος εξηγείται από τη διαδικασία που ακολουθείται. Στη συγκεκριμένη θεραπεία, εφαρμόζεται ειδική συχνότητα υπερήχων, με στόχο να σχηματιστούν φυσαλίδες αέρα μέσα στο λιπώδη ιστό. Στη συνέχεια, οι δημιουργημένες φυσαλίδες διογκώνονται και σπάνε, με αποτέλεσμα να υγροποιείται το παγιδευμένο λίπος.

Με τον τρόπο αυτό, το περιττό λίπος απομακρύνεται, μέσω του λεμφικού συστήματος, από τα «ψωμάκια» με μία διαδικασία που ονομάζεται «σπηλαίωση». Για ακόμα καλύτερη ενεργοποίηση του λεμφικού συστήματος, μπορείτε μετά τη θεραπεία να εφαρμόσετε μασάζ τοπικά στην περιοχή και τα λιποκύτταρα να αποβληθούν από τον οργανισμό ακόμα πιο άμεσα. Και όλα αυτά χωρίς το δέρμα να «χαλαρώσει» υπερβολικά.

Κρυολιπόλυση

Το όνομα της γνωστό, όπως και τα οφέλη της. Οι χαμηλές θερμοκρασίες διαλύουν τα λιποκύτταρα ή μάλλον καλύτερα τα παγώνουν και τα αποβάλλουν από τον οργανισμό μέσω της διαδικασίας της ούρησης.

Πριν ξεκινήσει η εφαρμογή του μηχανήματος, τοποθετείται στον ασθενή μία ειδική προστατευτική μεμβράνη, προκειμένου το δέρμα να προστατευτεί από το ψύχος και τα λιποκύτταρα να εξαφανιστούν.

Μην ξεχνάτε ότι τα λιποκύτταρα είναι ευάλωτα σε χαμηλές θερμοκρασίες και όταν ψύχονται, οδηγούνται σε μια διαδικασία απόπτωση, με αποτέλεσμα να αποβάλλονται μέσω φυσικών, μεταβολικών διεργασιών του σώματος. Ο συνολικός αριθμός λιποκυττάρων στην υπό θεραπεία περιοχή μειώνεται και το στρώμα λίπους συρρικνώνεται. Και κάπως έτσι, τα «ψωμάκια» εξαφανίζονται.

Laser SmartLipo

Η δύναμη του Laser είναι ιδανική ακόμα και για να εξαφανίσετε τα «ψωμάκια». Ειδικότερα, το Laser SmartLipo εισέρχεται στον υποδόριο ιστό και με το ειδικό μήκος κύματος της οπτικής του ίνας διασπά το λίπος, κάνοντας παράλληλα σύσφιξη με την παραγωγή νέου κολλαγόνου.

Τα αποτελέσματα της Λιπόλυσης με Laser SmartLipo είναι εξαιρετικά και δεν αφήνουν περιθώρια στο τοπικό πάχος και τα «ψωμάκια» να διατηρηθούν όσο το καλοκαίρι είναι στα πάνω του και η θερμοκρασία στα ύψη.

Καταλαβαίνετε, λοιπόν, ότι τα ενοχλητικά «ψωμάκια», εκτός από κόπο, θέλουν και τρόπο για να αντιμετωπιστούν. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εμπιστευτείτε τους Ειδικούς Γιατρούς των Κλινικών μας και να τα εξαφανίσετε άμεσα!

Σας άρεσε αυτό που μόλις διαβάσατε;
Μοιραστείτε το με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα!!
Newsletter Derm & Plastic Surgery Clinic

    ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

    ΦΥΛΛΟ