Οι τοπ θεραπείες ομορφιάς για το 2021

Οι τοπ θεραπείες ομορφιάς για το 2021

Οι θεραπείες ομορφιάς έρχονται και φεύγουν, αφού η επιστημονική, η ιατρική και η τεχνολογική πρόοδος «συνωμοτούν» συνεχώς υπέρ των εξελίξεων και των νέων treatments. Είτε πρόκειται για μη επεμβατικές θεραπείες προσώπου, είτε μιλάμε για σύγχρονα μηχανήματα που κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος, αξίζει να δούμε προς ποιες skincare κατευθύνσεις κινούμαστε το 2021. Ποιες είναι οι τοπ θεραπείες ομορφιάς για το 2021;

Οι τοπ θεραπείες ομορφιάς για το 2021:

1. Φυσικό αποτέλεσμα

Όταν το «φυσικό αποτέλεσμα» μπαίνει στην ίδια πρόταση με το «ενέσιμη θεραπεία προσώπου» μπορεί να φαίνεται αντιφατικό, αλλά στην πραγματικότητα αυτό που οι περισσότεροι αναζητούν πλέον είναι η ενίσχυση και όχι η αλλοίωση. Όσον αφορά στην αναζωογόνηση/ενίσχυση της επιδερμίδας, το φυσικό αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί με λέιζερ ανάπλασης, baby Btx – αντί για κανονικό Btx -, αλλά και θεραπείες που διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και αναπλάθουν το δέρμα εκ των έσω, όπως είναι τα νήματα προσώπου, η αυτόλογη μεσοθεραπεία Αυτόλογη Μεσοθεραπεία κ.ά. Όλες αυτές οι θεραπείες προσώπου δεν έχουν χρόνο αποθεραπείας και μολονότι δεν μοιάζουν με την παραδοσιακή προσέγγιση, εξασφαλίζουν πιο ισορροπημένο και υγιές δέρμα.

2. Συνδυαστικές θεραπείες

Γιατί να κάνετε μία όταν μπορείτε να κάνετε δύο ή τρεις θεραπείες προσώπου σε μία συνεδρία; Η εξειδίκευση και η εμπειρία μας, φέτος, μας βοήθησε να δημιουργήσουμε custom-made treatments που περιλάμβαναν ένα mix & match διαχρονικών θεραπειών, όπως το Βtx. Αυτό συνέβη… αυθόρμητα, αφενός γιατί οι περισσότεροι αναζητούν ένα φυσικό αποτέλεσμα, όπως προαναφέραμε, και αφετέρου έχουν ελάχιστο ελεύθερο χρόνο για να διαθέσουν. Είτε ανήκετε στους «κλασικούς» fans του Btx είτε σας αρέσει να δοκιμάζετε νέες θεραπείες προσώπου, τα συνδυαστικά treatments μπορούν να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία σας.

Γιατί να κάνετε μόνο μια θεραπεία BΤΧ όταν μπορείτε να κάνετε μία θεραπεία Baby BΤΧ σε συνδυασμό με Nanopeeling, Αυτόλογη Μεσοθεραπεία ή Golden Microdosing; Ή γιατί να δοκιμάσετε μόνο έναν βαθύ καθαρισμό προσώπου Hydrafacial όταν μπορείτε να τον συνδυάσετε με Μεσοθεραπεία ενυδάτωσης ή αντιγήρανσης; Φυσικά, τα συνδυαστικά πρωτόκολλα εξατομικεύονται και βασίζονται πάντα στις δικές σας ανάγκες, αλλά και στην αξιολόγηση του εξειδικευμένου δερματολόγου ή πλαστικού χειρουργού. Γι’ αυτό είναι σημαντικό, σε κάθε περίπτωση, να επιλέγετε γιατρούς με υψηλά αισθητική κριτήρια και άριστη τεχνογνωσία.

3. Θεραπείες προσώπου για maskne

Η καθημερινή χρήση προστατευτικής μάσκας εισήγαγε ένα νέο όρο στο skincare λεξικό και έφερε πολλούς αντιμέτωπους με την ακμή για πρώτη φορά. Το maskne, δηλαδή η ακμή που εμφανίζεται περιστοματικά και προκαλείται από τη μάσκα που φοράμε καθημερινά, αύξησε το ποσοστό εκείνων που ταλαιπωρούνται από σπυράκια και επιδείνωσε την ακμή όσων είχαν έτσι κι αλλιώς ακνεϊκό δέρμα.

Δεν μας κάνει εντύπωση, λοιπόν, που ολοένα και περισσότερα περιστατικά που επισκέπτονται την κλινική μας, θέλουν να αντιμετωπίσουν αυτού του είδους την ακμή. Το 2021 θα δούμε σίγουρα πολλούς να αναζητούν ιατρικές λύσεις για την ενεργή ακμή και τη διόρθωση ουλών ακμής. Μάθετε περισσότερα για τις θεραπείες που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά το maskne, εδώ.

4. Αναίμακτα facelifts

Αν ο όρος “facelift” σάς τρομάζει, επιτρέψτε μας να σας συστήσουμε με το αναίμακτο lifting, την τελευταία εξέλιξη στην αναζωογόνηση του προσώπου που έχει αποτέλεσμα lifting χωρίς νυστέρι και χωρίς τομές. Στο αναίμακτο lifting αξιοποιούνται συνδυασμοί θεραπειών όπως το BTX, τα λέιζερ ανάπλασης, τα νήματα και τα fillers με υαλουρονικό οξύ, για να σας δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό που κάνει τη συγκεκριμένη θεραπεία τόσο δημοφιλή είναι ότι προσφέρει τα οφέλη ενός παραδοσιακού χειρουργικού facelift χωρίς κανένα απολύτως χειρουργείο. Ένα αναίμακτο lifting μπορεί να αποκαταστήσει το χαμένο όγκο στα σημεία, να εξαφανίσει λεπτές γραμμές και ρυτίδες, να επανακαθορίσει το οβάλ και τις γωνίες του προσώπου και να ανασηκώσει τα φρύδια για ένα «γατίσιο» και εντυπωσιακό βλέμμα.

Οι τοπ θεραπείες ομορφιάς για το 2021:
5. Μηχανήματα και τεχνολογία

Όταν μιλάμε για αισθητικές, μη επεμβατικές θεραπείες, η τεχνολογία έχει ξεκινήσει να παίζει ακόμα μεγαλύτερο ρόλο. Οι εταιρείες φέρνουν μηχανήματα στην αγορά που έχουν σκοπό να παρέχουν γρηγορότερες και πιο αποτελεσματικές μη επεμβατικές λύσεις. Δυστυχώς, υπάρχουν πολλοί που χρησιμοποιούν γνωστά ονόματα εταιρειών για μηχανήματα – απομιμήσεις που ουδεμία σχέση έχουν με την αποτελεσματικότητα των αυθεντικών μηχανημάτων. Στη Derm & Plastic Surgery Clinic «επενδύουμε» στο καλύτερο, γι’ αυτό και στην κλινική μας θα βρείτε μεταξύ άλλων, το αυθεντικό μηχάνημα Dermalux για ιατρική φωτοθεραπεία, το αυθεντικό μηχάνημα Oxygeneo για την πιο σύγχρονη περιποίηση προσώπου, αλλά και το αυθεντικό μηχάνημα 3Max Plus για μία ποικιλία θεραπειών προσώπου και σώματος.

Ελπίζουμε πως το 2021 θα είναι μία καλύτερη χρονιά για όλους, ενώ σταδιακά θα επιστρέφουμε σε μία ‘new normal’ κατάσταση, η οποία μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει πρωτοποριακές θεραπείες προσώπου και όχι μόνο. Όποια κι αν είναι η ανάγκη της επιδερμίδας σας, στη Derm & Plastic Surgery Clinic μπορούμε πάντα να βρούμε μαζί τη λύση. Καλέστε μας για ραντεβού στα 210 6444 299 / 6949011330.

Σας άρεσε αυτό που μόλις διαβάσατε;
Μοιραστείτε το με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα!!
Newsletter Derm & Plastic Surgery Clinic

    ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

    ΦΥΛΛΟ