Νήματα Προσώπου | Ποιο το Αποτέλεσμα και το Κόστος τους

Νηματα Προσωπου Αποτελεσμα Κοστος

Σίγουρα έχετε ακούσει τον όρο Lifting. Πρόκειται για μια από τις παγιωμένες τεχνικές της Αισθητικής Ιατρικής για απόκτηση πιο νεανικής όψης προσώπου. Πολλοί ωστόσο θέλουν να καταφύγουν σε κάτι λιγότερο επεμβατικό, αναζητώντας πιθανές εναλλακτικές επιλογές. Η πιο διαδεδομένη είναι τα Νήματα Προσώπου. Πρόκειται για μια από τις σύγχρονες και πλέον αποτελεσματικές μεθόδους lifting, συχνά αποκαλούμενα και ως μη χειρουργικό lifting. Η εφαρμογή τους πρέπει φυσικά να γίνεται από έμπειρους και εξειδικευμένους ιατρούς. Τα Νήματα, αφού τοποθετηθούν σε συγκεκριμένα σημεία κάτω από δέρμα, προσφέρουν άμεσα antiaging δράση.

Ωστόσο, όπως συμβαίνει και με πολλά άλλα θέματα της Πλαστικής Χειρουργικής και της Αισθητικής Ιατρικής, η παραπληροφόρηση σχετικά με αυτά είναι μεγάλη. Ας δούμε λοιπόν τι ακριβώς προσφέρουν τα Νήματα Προσώπου και ποιοι μπορούν να τα προτιμήσουν.

Σε ποια σημεία μπορούν να γίνουν;

Ανάλογα τον ασθενή και τις ακριβείς ανάγκες του, ο ιατρός αποφασίζει σε ποια ακριβώς σημεία χρειάζεται να εφαρμοστούν τα Νήματα Προσώπου. Οι πιο συνήθεις εφαρμογές αφορούν σημεία όπως:

 • Οι ρινοχειλικές αύλακες
 • Η περιοχή κάτωθεν των ματιών
 • Το οβάλ του προσώπου (jawline)
 • Τα ζυγωματικά
 • Τα μάγουλα
 • Η γραμμή των φρυδιών
 • Το μέτωπο

Μπορώ να κάνω Νήματα Προσώπου αντί για Lifting;

Εξαρτάται. Τα Νήματα Προσώπου είναι πράγματι πολύ αποτελεσματικά. Ωστόσο, δεν μπορούν να αντικαταστήσουν το χειρουργικό Lifting σε όσους αντιμετωπίζουν πιο προχωρημένα σημάδια γήρανσης. Άτομα με έντονο πρόβλημα χαλάρωσης, πρέπει να προτιμήσουν το Lifting για πιο αισθητή βελτίωση. Εν αντιθέσει, όσοι είναι ακόμη σε πρόωρο στάδιο χαλάρωσης και μόλις έχουν αρχίσει να παρατηρούν την σταδιακή απώλεια σφριγηλότητας, είναι οι ιδανικοί υποψήφιοι για Νήματα Προσώπου. Σε κάθε περίπτωση, ένας από τους έμπειρους Ιατρούς της ομάδας μας θα είναι σε θέση να σας κατευθύνει προς τη σωστή για εσάς επιλογή.

Τι αποτέλεσμα να περιμένω από τα Νήματα;

Έπειτα από την εφαρμογή τους, τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά. Με το που αφαιρέσει ο ειδικός τα Νήματα από το πρόσωπό σας, θα δείτε τη διαφορά. Διαφορά ως προς την ανόρθωση, τη σφριγηλότητα και φυσικά τη νεανικότητα της επιδερμίδας σας. Μάλιστα, υπάρχει κάτι ακόμη καλύτερο σχετικά με τη θεραπεία αυτή. Πρόκειται για ένα από τα χαρακτηριστικά που την καθιστούν τόσο δημοφιλή. Το αποτέλεσμα που θα αντικρύσετε με την ολοκλήρωση του thread lifting, θα εξακολουθήσει να βελτιώνεται. Πιο συγκεκριμένα, για μερικές ημέρες ή ακόμη και εβδομάδες μετά την εφαρμογή τους, εκείνα εξακολουθούν να «εργάζονται» κάτω από την επιδερμίδα σας. Ακόμη λοιπόν και αφού απορροφηθούν, εξακολουθεί να πραγματοποιείται παραγωγή φυσικού κολλαγόνου και ελαστίνης.

Η αλήθεια είναι πως το αποτέλεσμα αυτό δεν είναι μόνιμο. Προκειμένου να επιτύχετε τη μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια, αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι η επανάληψη της θεραπείας. Αναλόγως πάντα των κατευθυντήριων γραμμών από τον γιατρό σας, μπορείτε να κάνετε ξανά Νήματα προσώπου για να ανακτήσετε το βέλτιστο lift effect. Στις κλινικές μας, χάρη στην εξαιρετική ποιότητα νημάτων που χρησιμοποιούμε και φυσικά χάρη στην εμπειρία των ιατρών μας, μπορούμε να επιτύχουμε διάρκεια αποτελεσμάτων έως και 2 χρόνια.

Πονάει η διαδικασία;

Δεδομένου ότι όλοι θέλουν να επιτύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με τα λιγότερο δυνατά επίπεδα πόνου, πρόκειται για μια πολύ συχνή ερώτηση. Η απάντηση συγκαταλέγεται στα θετικά τους: Είναι μια πολύ καλά ανεκτή διαδικασία. Πραγματοποιείται στον χώρο του ιατρείου και δεν περιλαμβάνει τομές. Αυτά που όντως μπορεί να δημιουργηθούν μετά τη θεραπεία με Νήματα, είναι οίδημα ή ακόμη και κάποιες μελανιές. Για μερικές ημέρες μετά τη θεραπεία, μπορεί να έχετε και μια ήπια αίσθηση τραβήγματος. Αυτό ωστόσο δεν πρέπει να σας προκαλέσει ανησυχία, καθώς είναι απολύτως αναμενόμενο και μια από τις φυσιολογικές αντιδράσεις του οργανισμού

Μπορώ να συνδυάσω τα Νήματα με άλλη θεραπεία;

Ναι. Στις κλινικές μας, μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα consultation ραντεβού ακριβώς για τον λόγο αυτό. Στο πλαίσιο του εν λόγω ραντεβού, κάποιος από τους έμπειρους ιατρούς της ομάδας μας θα σας λύσει όλες σας τις απορίες. Αφού εξετάσει ακριβώς την επιδερμίδα σας και τις ανάγκες της, θα είναι σε θέση να σας προτείνει τον ιδανικό συνδυασμό θεραπειών για εσάς. Ενδεικτικά, τα Νήματα μπορούν να συνδυαστούν για βέλτιστα αποτελέσματα με:

 • Aυτόλογη μεσοθεραπεία
 • Btx
 • Ενέσεις υαλουρονικού οξέος
 • Fractional Laser

Πόσο κοστίζουν τα Νήματα;

Το εύρος τιμών στην αγορά είναι ομολογουμένως μεγάλο. Ωστόσο, δεν πρέπει να παρασύρεστε από προσφορές «ευκαιρίες», που πιστεύετε ότι είναι συμφέρουσες. Στις Κλινικές μας, προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε στους ασθενείς μας εξαιρετικά ποιοτικές υπηρεσίες, στις πιο συμφέρουσες τιμές. Έτσι, το κόστος για Νήματα στις Derm & Plastic Surgery Clinic ξεκινά από 200 ευρώ.

 

Σας άρεσε αυτό που μόλις διαβάσατε;
Μοιραστείτε το με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα!!
Newsletter Derm & Plastic Surgery Clinic

  ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

  ΦΥΛΛΟ