Ντεκολτέ: Οι Καλύτερες Θεραπείες για Λάμψη και Ενυδάτωση

Θεραπειες ΝτεκολτεΠρόσωπο, χέρια, πόδια! Αυτές είναι οι περιοχές που φροντίζουμε περισσότερο όσο τα χρόνια περνούν και τα πρώτα σημάδια γήρανσης κάνουν την εμφάνιση τους. Ας είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας. Υπάρχει, όμως, μία περιοχή που, αν και θέλει και αυτή τη φροντίδα της, συχνά παραμελούμε. Το ντεκολτέ. Γιατί, όσο και να προσπαθούμε να ανατρέψουμε ή έστω να καθυστερήσουμε τη φθορά του χρόνου, το αμείλικτο ντεκολτέ φανερώνει την πραγματική μας ηλικία. Όπως γίνεται, λοιπόν, αντιληπτό οι Θεραπείες Ντεκολτέ είναι απαραίτητες. 

Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι η περιοχή του ντεκολτέ είναι από τις πρώτες που εκτίθενται στις επικίνδυνες ακτίνες του ηλίου. Από τις πρώτες, δηλαδή, που υπόκεινται στη διαδικασία της φωτογήρανσης και χαλάρωσης, όταν ο χρόνος αρχίζει να περνά. Γι΄ αυτό, και πρέπει να το φροντίσετε λίγο περισσότερο. Μην αγχώνεστε! Για οτιδήποτε σας απασχολεί, υπάρχει λύση. Και “κρύβεται” σε 5 θαυματουργές θεραπείες. Ποιες είναι αυτές;

Θεραπείες Ντεκολτέ με Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Βλαστικών Κυττάρων 

Μπορεί η συγκεκριμένη θεραπεία να είναι ιδιαίτερη δημοφιλής για την περιοχή του προσώπου, όμως, αποδεικνύεται σωτήρια και για το ντεκολτέ. Πρόκειται για μία θεραπεία, η οποία χαρίζει στο δέρμα σας τα αποτελέσματα του Lifting χωρίς, όμως, επέμβαση και το σημαντικότερο, νυστέρι. Στη θεραπεία Αυτόλογη Μεσοθεραπεία, “κλειδί” της επιτυχίας αποτελεί το ίδιο το αίμα του ασθενή. 

Αρχικά, πραγματοποιείται ειδική φυγοκέντρηση, προκειμένου να απομονωθούν τα ενισχυμένα κύτταρα του αίματος. Με τη μέθοδο αυτή, ο ειδικός γιατρός “κρατάει” μόνο τα καλά συστατικά του αίματος και μπορεί να τα αξιοποιήσει στην περιοχή που θα εφαρμοστεί η θεραπεία. Στο ντεκολτέ, δηλαδή. Στη συνέχεια, ο γιατρός ενεργοποιεί τα κύτταρα αυτά, προκειμένου να διεγείρει τους αυξητικούς παράγοντες. Έπειτα, προχωρά στην έγχυση τους στα σημεία του ντεκολτέ που χρειάζονται ανάπλαση. 

Και τα αποτελέσματα δεν αργούν να φανούν! Η πρωτοποριακή αυτή θεραπεία μπορεί να φέρει την αλλαγή στο ντεκολτέ σας ακόμα και από την πρώτη συνεδρία. Θα του προσφέρει λαμπερή όψη και ενυδάτωση. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι αν επιθυμείτε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, μπορείτε να συνδυάσετε την κλασική Μεσοθεραπεία Βλαστικών Κυττάρων με τη μέθοδο του Fractional Laser. Η συνδυαστική θεραπεία Αυτόλογης Μεσοθεραπείας δρα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας. Με τον τρόπο αυτό, διεγείρει και την παράλληλη παραγωγή φυσικού κολλαγόνου και ελαστίνης, ανανεώνοντας την επιδερμίδα και εσωτερικά. 

Θεραπείες Ντεκολτέ με Fractional Laser

Εκτός από τη συνδυαστική επιλογή, μπορείτε να επαναφέρετε τη λάμψη και τη νεανική όψη του ντεκολτέ σας αποκλειστικά με την χρήση του Fractional Laser. Και σε αυτή τη θεραπεία, τα αποτελέσματα θυμίζουν αρκετά τα κλασικά αγαπημένα του Lifting, χωρίς, όμως, νυστέρι και το σημαντικότερο, χωρίς πόνο. Ο χρόνος αποθεραπείας είναι ειλικρινά μηδενικός, κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στο γραφείο ή τις υποχρεώσεις σας. Ή μάλλον θα είναι σαν να μην σταματήσατε στιγμή. 

Κατά την ενεργοποίηση του Laser, οι ακτίνες χωρίζονται σε αρκετές μικροδέσμες, οι οποίες εντοπίζουν το πρόβλημα και σπεύδουν να το επιλύσουν. Στην πράξη, οι μικροδέσμες αυτές κατευθύνονται στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, ερεθίζοντας τους ινοβλάστες. Οι τελευταίοι, με τη σειρά τους, αυξάνουν την παραγωγή Κολλαγόνου και Ελαστίνης. Με τον τρόπο αυτό, το Ντεκολτέ αναζωογονείται εσωτερικά και γυρνά το χρόνο πίσω. Τότε που ήσουν πιο νέα και το δέρμα σου πιο σφριγηλό και ενυδατωμένο. 

Θεραπεία Ντεκολτέ με Dermapen

Όσο περισσότερο τρυπάμε το δέρμα, τόσο καλύτερη ανάπλαση του επιτυγχάνουμε. Γνωστό και αληθές. Τι θα λέγατε, λοιπόν, να εξαφανίσετε τις ρυτίδες στην περιοχή του ντεκολτέ και του λαιμού με το Dermapen; Όταν αναφερόμαστε στο Dermapen, ουσιαστικά συζητάμε για την πιο εξελιγμένη συσκευή αυτόματου, παλλόμενου κλασματικού μικροβελονισμού.

Το αυθεντικό Dermapen μπορεί να διαπεράσει το δέρμα έως και 100 φορές ανά δευτερόλεπτο σε ταχύτητα, η οποία έχει ρυθμιστεί από τον ιατρό. Αξίζει να γνωρίζεις ότι οι βελόνες του Dermapen διαπερνούν το δέρμα κατακόρυφα και σε βάθος που δεν ξεπερνά το ένα χιλιοστό στην περιοχή του λαιμού. Έτσι, οι μικροτραυματισμοί που προκαλεί το Dermapen δεν προκαλούν πόνο και μεγάλη βλάβη στην επιδερμίδα. Ουσιαστικά, οι βελόνες εισχωρούν στην επιδερμίδα και την τραυματίζουν ελαφρώς προκειμένου το δέρμα να αρχίσει τη διαδικασία της ανάπλασης χωρίς, όμως, να την καταστρέψουν.

Μετά το πέρας της συνεδρίας, το ντεκολτέ σας θα έχει μία μικρή ερυθρότητα, η οποία, όμως, θα υποχωρήσει τις αμέσως επόμενες ώρες. Επειδή η θεραπεία είναι ανώδυνη και δεν δημιουργεί εκχυμώσεις και οιδήματα στην περιοχή που εφαρμόζεται, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε το ραντεβού σας είτε τις απογευματινές ώρες, μετά το γραφείο, είτε το Σαββατοκύριακο, προκειμένου τη Δευτέρα να είστε σαν να μην κάνατε ποτέ τη συγκεκριμένη θεραπεία.

Θεραπείες Ντεκολτέ με Χημικό Peeling

Το Χημικό Peeling αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις ατέλειες στην επιδερμίδα και αναζωογονεί την υφή του δέρματος. Είναι η πιο κλασική θεραπεία για καθαρισμό και αναγέννηση του “ταλαιπωρημένου” δέρματος και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. 

Εκτός από τις ρυτίδες που φέρνουν τα χρόνια που περνούν, η χημική απολέπιση (Peeling) είναι ιδανική και για την αντιμετώπιση των ραγάδων, οι οποίες ταλαιπωρούν συνήθως γυναίκες που βρίσκονται σε ενδιαφέρουσα ή μόλις έφεραν στον κόσμο αυτό το μωράκι τους. 

Στην περιοχή του Ντεκολτέ και του λαιμού, το χημικό Peeling προχωρά στην απολέπιση των εξωτερικών στρωμάτων του δέρματος, εξαφανίζοντας τις ελεύθερες ρίζες και τους περιβαλλοντικούς ρύπους που πολλές φορές “παραμένουν” στο λαιμό και το Ντεκολτέ. Με τον τρόπο αυτό, επιταχύνεται η διαδικασία ανάπλασης του δέρματος και έτσι το νέο, ανανεωμένο και λαμπερό δέρμα κάνει την εμφάνιση του ακόμα πιο σύντομα. 

Ανάλογα την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η επιδερμίδα και την αξιολόγηση ειδικού γιατρού, μπορείτε να επιλέξετε είτε το κλασικό επιφανειακό peeling που έχει μηδενικό χρόνο αποθεραπείας, είτε το μεσαίο peeling που φθάνει μέχρι την άνω στιβάδα του χορίου του δέρματος και απαιτεί ξεκούραση για τρεις ημέρες. 

Θεραπεία Ντεκολτέ με Skin Booster Vital

Μία θεραπεία που έχει το όνομα “Skin Booster” δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα αυτή. Και αυτό, γιατί, όπως καταλαβαίνεις από την ονομασία της, προσφέρει στο δέρμα ολοκληρωτική ενυδάτωση εκ των έσω. Τι είναι, όμως, ουσιαστικά το Skin Booster;

Το Skin Booster Vital είναι ένα σταθεροποιημένο υαλουρονικό οξύ, που χρησιμοποιείται για βαθιά ενυδάτωση δέρματος. Μην μπερδεύεστε! Δεν πρόκειται για το υαλουρονικό που χρησιμοποιείται για να “γεμίσουν” οι ρυτίδες, αλλά ούτε και για υλικό απλής μεσοθεραπείας. Είναι ένα ειδικό υαλουρονικό οξύ, το οποίο είναι έτσι επεξεργασμένο, ώστε να χρησιμοποιείται με την τεχνική της μεσοθεραπείας, αλλά με τη διάρκεια και το φυσικό αποτέλεσμα του ενέσιμου υαλουρονικού. Καταλαβαίνετε. Το Ντεκολτέ σας δεν ήταν ποτέ καλύτερο!

Αναλόγως την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η επιδερμίδα, οι συνεδρίες μπορούν να μοιραστούν ανά εβδομάδες ή ακόμα και ανά μήνες. Γιατί, η αλλαγή κάνει την ενυδατωμένη εμφάνιση της από την πρώτη μόλις θεραπεία.

Ο καιρός “ανοίγει”, ο καυτός ήλιος επιστρέφει, το καλοκαίρι είναι εδώ. Θα αφήσετε το Ντεκολτέ σας αφημένο στη φθορά του χρόνου; Νομίζω όλοι ξέρουμε την απάντηση!

Σας άρεσε αυτό που μόλις διαβάσατε;
Μοιραστείτε το με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα!!
Newsletter Derm & Plastic Surgery Clinic

    ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

    ΦΥΛΛΟ