Νεανικά Χέρια | Οι Top Θεραπείες για να τα Αποκτήσετε

Τα χέρια είναι από τα πρώτα σημεία του ανθρώπινου σώματος που αποκαλύπτουν την ηλικία μας. Και είναι ορατά από όλους χειμώνα – καλοκαίρι. Το πρόβλημα διογκώνεται αν στην εξίσωση προσθέσουμε ότι ενώ το πρόσωπο μας όλοι το φροντίζουμε σχολαστικά, τα χέρια τα αφήνουμε στη μοίρα τους. Η γήρανση των χεριών, λοιπόν, παραμονεύει. Μην αγχώνεστε! Έχουμε τις κατάλληλες θεραπείες για νεανικά χέρια.

Νεανικά Χέρια: Τι προκαλεί την γήρανση τους;

Η γερασμένη όψη των χεριών δεν είναι κάτι καινούργιο ή κάτι αναπάντεχο. Η γήρανση των χεριών χαρακτηρίζεται από απώλεια όγκου και ελαστικότητας του δέρματος, κάτι που μπορεί να αυξήσει την ορατότητα των τενόντων, των φλεβών και των οστών στο πάνω μέρος του χεριού. 

Στο παραπάνω φαινόμενο, μπορούμε να προσθέσουμε και την πολυετή έκθεση σε ακτίνες UV, η οποία κάνει το δέρμα των χεριών να φαίνεται κηλιδωμένο, θαμπό και με ρυτίδες.

Θεραπείες για Νεανικά Χέρια: OxyGeneo

Εκτός από το πρόσωπο που αποτελεί τη δημοφιλέστερη περιοχή εφαρμογής της, η θεραπεία OxyGeneo είναι ιδανική για λαμπερό δέρμα. Και αυτό, γιατί απολεπίζει, οξυγονώνει και διοχετεύει στην επιδερμίδα θρεπτικές ουσίες. Μάλιστα, επειδή το δέρμα είναι έτοιμο να δεχτεί αυτό το «κοκτέιλ» θρεπτικών και ευεργετικών συστατικών, η απορρόφηση τους πραγματοποιείται με επιτυχία σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Περισσότερα για το OxyGeneo μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Χεριών 

Η Μεσοθεραπεία, ενέσιμη ή μη, είναι ίσως ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αφήσετε το γήρας στην άκρη και να χαρίσετε βαθιά ενυδάτωση και υγιή όψη στα χέρια σας. 

Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Χεριών χρησιμοποιεί το ίδιο το αίμα που παράγει ο οργανισμός μας για να δημιουργήσει ενυδάτωση εκ των έσω. Μάλιστα, πρόκειται για τα κύτταρα του αίματος, το οποίο επιστρέφει στον οργανισμό, εμπλουτισμένο με αυξητικούς παράγοντες και θρεπτικά στοιχεία. Έτσι, ο χρόνος γυρνά πίσω. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Θεραπείες για Νεανικά Χέρια: Dermapen

Μπορεί ένας μικροτραυματισμός να είναι θετικός; Αν τον προκαλεί το αυθεντικό μηχάνημα Dermapen, τότε ναι. Και αυτό, γιατί οι οπές που δημιουργεί είναι μεν αόρατες στο γυμνό μάτι, αλλά εξαιρετικά ικανές να συμβάλλουν στην απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών που εγχέονται στην επιδερμίδα.

Η διαδικασία ενεργοποιεί παράλληλα την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, βοηθώντας την επιδερμίδα να ενυδατωθεί εκ των έσω. Περισσότερα για το αυθεντικό Dermapen μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Fractional Laser

Πρόκειται για το Laser που αναπλάθει το δέρμα και αναδομεί την όψη του. Το σημαντικό με τη θεραπεία με Fractional Laser είναι ότι το αποτέλεσμα είναι ορατό από την πρώτη μόλις συνεδρία. Δεν είναι υπερβολή! Αμέσως μετά, θα νιώσετε τα χέρια σας αναζωογονημένα, λεία, φωτεινά και φυσικά νεανικά. Και χωρίς τα σημάδια του χρόνου.

Εξάλλου, ο χαρακτηρισμός του ως «Lifting χωρίς Νυστέρι» δεν είναι τυχαίος. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Θεραπείες για Νεανικά Χέρια: Laser Peel

Ο συνδυασμός του Fractional Laser με τα Χημικά Peelings είναι ευεργετικός ακόμα και για τα χέρια σας. Η συγκεκριμένη διαδικασία προσφέρει βαθιά απολέπιση στην περιοχή των χεριών, προετοιμάζοντας την κατάλληλα για την απορρόφηση των ενυδατικών στοιχείων. Τα τελευταία είναι υπεύθυνα για την νεανική και καθόλου γερασμένη όψη των χεριών σας. 

Skin Booster Vital

Θα μπορούσε μία θεραπεία με τέτοιο όνομα να λείπει από τη λίστα αυτή; Φυσικά και όχι!

Το Skin Booster Vital είναι ένα σταθεροποιημένο Υαλουρονικό Οξύ που χρησιμοποιείται για βαθιά ενυδάτωση του δέρματος. Μην μπερδεύεστε! Δεν πρόκειται για το κλασικό Υαλουρονικό Οξύ που χρησιμοποιούμε για να «γεμίσουμε» τις ρυτίδες, αλλά ούτε και για υλικό απλής Μεσοθεραπείας. Πρόκειται για ένα ειδικό Υαλουρονικό Οξύ, το οποίο είναι έτσι επεξεργασμένο, ώστε να αξιοποιεί την τεχνική της Μεσοθεραπείας, αλλά με τη διάρκεια και το αποτέλεσμα του κλασικού Υαλουρονικού Οξέος. Υπάρχει τίποτα καλύτερο για τα χέρια σας;

Σας άρεσε αυτό που μόλις διαβάσατε;
Μοιραστείτε το με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα!!
Newsletter Derm & Plastic Surgery Clinic

    ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

    ΦΥΛΛΟ