Mini Lifting
Προσώπου - Λαιμού

Το ελάχιστα επεμβατικό lifting!

Η διατήρηση της νεανικής όψης προσώπου και λαιμού μετά τα 45, είναι ζητούμενο για όλο και περισσότερους ανθρώπους! Αυτό προσφέρεται με τη σύγχρονη τεχνική του mini – lifting, που βελτιώνει αισθητά το πρόσωπο, με άμεσο και φυσικό αποτέλεσμα. Εφόσον η χαλάρωση που υπάρχει στο πρόσωπο, είναι μέτρια και αφορά και την περιοχή του λαιμού, τότε προτείνουμε τις νεότερες και πιο δημοφιλείς τεχνικές (MACS – lift), που παρέχουν φυσικά αποτελέσματα.

Η κύρια διαφορά της τεχνικής αυτής, σε σχέση με τις άλλες τεχνικές Facelift, βασίζεται στο γεγονός ότι αποτελεί επέμβαση ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής (minimally invasive surgery) και μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τοπική αναισθησία, σε πολύ μικρότερη χρονική διάρκεια, με πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια, με μικρότερο χρόνο ανάρρωσης και με πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Η τεχνική του MACS-lift (Minimal Access Cranial Suspension Lift) αποτελεί την πιο σύγχρονη τεχνική lifting. Οι τομές είναι κατά μήκος της προωτιαίας περιοχής και γίνονται όσο το δυνατόν περισσότερο προς την μέσα πλευρά του αυτιού, ώστε να καλυφθούν μετεγχειρητικά. Μπορεί να χρειαστεί να γίνει και μια δεύτερη τομή, πίσω από το αυτί, της οποίας το μήκος εξαρτάται από το πόσο έντονο είναι το πρόβλημα στον λαιμό και γίνεται στις περιπτώσεις εκείνες, που χρειάζεται παράλληλα και ανόρθωση του λαιμού.

Ιδανικοί υποψήφιοι, για αυτήν την ελάχιστα επεμβατική τεχνική lifting, είναι άντρες και γυναίκες, που εμφανίζουν μέτρια χαλάρωση και συνιστάται από την ηλικία των 45 ετών και άνω. Το αποτέλεσμα του minilifting, είναι ένα ανορθωμένο, αναζωογονημένο και σε καμία περίπτωση τραβηγμένο πρόσωπο, εάν το χειρουργείο αυτό γίνει από έμπειρους και εξειδικευμένους χειρουργούς.

Η επέμβαση αυτή, συνδυάζεται άριστα με:

Mini Lifting Προσώπου - Λαιμού

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πόσο διαρκεί η επέμβαση;
Ο χρόνος εξαρτάται από την χαλάρωση που υπάρχει και από το αν θα χρειαστεί να επέμβουμε και να ανορθώσουμε και τον λαιμό. Κατά μέσο όρο ένα mini-lift διαρκεί 2–2.5 ώρες.

Θα χρειαστεί να παραμείνω στην κλινική;
Όχι, καθώς στην Derm & Plastic Surgery Clinic, εφαρμόζουμε την νέα μέθοδο ελάχιστα επεμβατικού λίφτινγκ, που γίνεται μόνο με τοπική αναισθησία και με πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον ασθενή, να μπορεί να επιστρέψει σπίτι του, χωρίς να χρειάζεται να παραμείνει στην κλινική.

Πότε θα μπορώ να επιστρέψω στις καθημερινές μου δραστηριότητες;
Τις πρώτες μέρες μετά την επέμβαση, πρέπει να μείνετε ήρεμοι στο σπίτι, ενυδατώνοντας το πρόσωπο με ειδικά προϊόντα, κάνοντας ελαφρύ μασάζ στο πρόσωπο και τοποθετώντας ψυχρά επιθέματα, που θα βοηθήσουν στη γρήγορη υποχώρηση του οιδήματος, τα 2 – 3 πρώτα εικοσιτετράωρα.

Ενδεχομένως, να υπάρξουν κάποιες εκχυμώσεις, που θα κρατήσουν για μερικές μέρες. Ο πόνος μετεγχειρητικά, αν υπάρχει, είναι συνήθως ελάχιστος και ελέγχεται εύκολα με παυσίπονα από το στόμα. Τα ράμματα θα αφαιρεθούν στο τέλος της 1ης εβδομάδας. Κατά μέσο όρο, σε χρονικό διάστημα 7 – 10 ημερών μετά το χειρουργείο, το πρόσωπο έχει μια απολύτως αποδεκτή και ανανεωμένη εμφάνιση και μπορεί κανείς να επιστρέψει στην καθημερινότητά του.

Πόσο θα διαρκέσουν τα αποτελέσματα;
Τα αποτελέσματα διαρκούν κατά μέσο όρο 8-10 χρόνια. Σημαντικό ρόλο ωστόσο παίζει η ηλικία, η κατάσταση του προσώπου πριν την επέμβαση, καθώς και η καλή συντήρηση, που θα ακολουθήσει κανείς μετά το χειρουργείο με άλλες, μη επεμβατικές, αντιγηραντικές θεραπείες. Γενικά, η ποιότητα του δέρματος σε νεότερες ηλικίες είναι καλύτερη, γι’ αυτό και τα αποτελέσματα των επεμβάσεων που γίνονται νωρίτερα, εφόσον βέβαια υπάρχει ένδειξη, φαίνεται να διαρκούν κατά 3-5 χρόνια περισσότερο και να δίνουν ακόμη πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Το σίγουρο είναι, ότι το άτομο που έχει υποβληθεί σε mini lifting, γυρνάει το ρολόι του χρόνου περίπου 10 χρόνια πίσω και ο ρυθμός γήρανσης του προσώπου του είναι πολύ πιο αργός, σε σχέση με εάν δεν είχε υποβληθεί στο συγκεκριμένο χειρουργείο.

Ποιες είναι οι πιθανές επιπλοκές;
Στις επιπλοκές που μπορεί να συμβούν, περιλαμβάνονται το αιμάτωμα, η φλεγμονή και η προσωρινή υπαισθησία των νεύρων της περιοχής. Οι επιπλοκές αυτές είναι σπάνιες και αντιμετωπίσιμες, υποχωρούν σταδιακά και επανέρχονται πλήρως, αλλά είναι ένα θέμα, που ο ενδιαφερόμενος επιβάλλεται να γνωρίζει και να έχει συζητήσει προκαταβολικά με τον γιατρό.

ΚΟΣΤΟΣ – ΤΙΜΕΣ

Το κόστος του Mini – Lift προσώπου και λαιμού ξεκινά από 2500 ευρώ.

Καλέστε μας, για να ενημερωθείτε για την τιμή της θεραπείας, που σας ενδιαφέρει ή για τις ειδικές τιμές, που ισχύουν για τους συνδυασμούς θεραπειών.

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ & ΑΠΟΨΕΙΣ

MINI LIFTING (ΛΑΙΜΟΥ-ΠΡΟΣΩΠΟΥ)

και μάλιστα πολύ όμορφη και προσεγμένη γυναίκα, καταλαβαίνει απόλυτα τις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων γυναικών. Εξαιρετικό χέρι...

Kaufmann Annette

Ήθελα να κάνω κάτι που να με κάνει να φαίνομαι νεότερη, καθώς πλησίαζα τα 50. Έμαθα για το mini lifting και έκλεισα ραντεβού για ενημέρωση και μου ...

Περισσότερα

MINI LIFTING(ΛΑΙΜΟΥ-ΠΡΟΣΩΠΟΥ)

Το αποτέλεσμα με δικαίωσε για την απόφασή μου, είναι φυσικό και αρμονικό και κανείς δεν κατάλαβε ότι έχω κάνει κάτι χειρουργικό...

Helen Cinar

Προχώρησα στην συγκεκριμένη τεχνική, λόγω της ιδιαιτερότητας της. Με έπεισε το γεγονός ότι η γιατρός έχει τεράστια χειρουργική εμπειρία,...

Περισσότερα

MINI LIFTING(ΛΑΙΜΟΥ-ΠΡΟΣΩΠΟΥ)

Λατρεύω το γεγονός ότι το πρόσωπο μου είναι φυσικό και δεν έχει αυτή την άσχημη όψη με την υπερβολική ανόρθωση. Συγχαρητήρια στην Derm & ...

Κ. Ν

Μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης και έχοντας περάσει αρκετός καιρός είμαι όλο και πιο ευτυχισμένη με την νέα μου εμφάνιση...

Περισσότερα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Καλέστε μας
ή συμπληρώστε την φόρμα
Εγγραφείτε στο newsletter μας
και κερδίστε μια Οξυγονοθεραπεία Ενυδάτωσης!

ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
ΦΥΛΛΟ