Μεσοθεραπεία

Χαρείτε ξανά, λαμπερό
και αναζωογονημένο δέρμα

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

 Με το όρο μεσοθεραπεία, αναφερόμαστε σε μια θεραπευτική τεχνική, στην οποία γίνεται έγχυση κάτω από την επιδερμίδα, διαφόρων διαλυμάτων με ευεργετικές ιδιότητες, για την αναζωογόνηση του δέρματος και την καταπολέμηση διαφόρων προβλημάτων, στο πρόσωπο και το σώμα. Στόχος της μεσοθεραπείας προσώπου, είναι να μεταφέρει συγκεκριμένες ουσίες, κάτω από την επιδερμίδα, στο κατώτερο χόριο, εκεί όπου δεν μπορεί να διεισδύσει, ακόμη και η καλύτερη αντιγηραντική ή ενυδατική κρέμα. Εγχέονται ουσίες, όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αντιοξειδωτικοί παράγοντες, που συμβάλλουν στην αντιγήρανση, στην βαθιά ενυδάτωση και διατηρούν το δέρμα μας φρέσκο, ενυδατωμένο και νεανικό.

 Η μεσοθεραπεία είναι μια από τις ελάχιστα επεμβατικές μεθόδους, που χρησιμοποιούνται στην Αισθητική Δερματολογία και διακρίνεται σε δύο κύριες κατηγορίες, την ενέσιμη μεσοθεραπεία και την μη ενέσιμη. Στην Derm & Plastic Surgery Clinic, χρησιμοποιούνται και οι δύο μέθοδοι μεσοθεραπείας. Στην ενέσιμη μεσοθεραπεία, χρησιμοποιούνται ειδικές, πολύ λεπτές βελόνες, όπως αυτές που χρησιμοποιούνται στον μικροβελονισμό, οι οποίες εισχωρούν στο δέρμα για να εγχύσουν εκεί τις απαραίτητες ουσίες. Στην μη ενέσιμη μεσοθεραπεία, χρησιμοποιείται η ειδική συσκευή Dermapen.

Η μεσοθεραπεία αντιμετωπίζει μια σειρά ποικίλων προβλημάτων, που μπορεί να κυμαίνονται από την εξαφάνιση των λεπτών γραμμών έκφρασης, μέχρι τη λιποδιάλυση και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Η μεσοθεραπεία προσφέρει:

  • Βαθιά ενυδάτωση
  • Αντιγήρανση
  • Φωτεινότητα και υγιή όψη στο δέρμα
  • Βελτίωση μαύρων κύκλων και ρυτίδων ματιών
  • Διόρθωση δυσχρωμιών και πανάδων
  • Συσφικτική δράση με ειδικά διαλύματα σύσφιξης
  • Καταπολέμηση κυτταρίτιδας
  • Λιποδιάλυση
  • Αντιμετώπιση ραγάδων
Μεσοθεραπεία αντιμετώπιση

Το Dermapen, χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία του ελεγχόμενου, παλλόμενου μικροβελονισμού, δεν καταστρέφει το δέρμα, προσφέροντας αισθητά πιο ανώδυνα αποτελέσματα, από τις κλασικές θεραπείες, εκμηδενίζοντας έτσι το χρόνο αποθεραπείας.

Με τη μέθοδο Dermapen, δημιουργούνται πολλαπλές μικροοπές, που βοηθούν να εισχωρήσουν στο δέρμα οι θεραπευτικές ουσίες, ενώ παράλληλα ενεργοποιούνται στο μέγιστο βαθμό, οι ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

To Dermapen, αποτελεί μια εξαιρετική λύση για ανάπλαση του δέρματος, για αντιμετώπιση ουλών ακμής, ρυτίδων και δυσχρωμιών, προσφέροντας ξανά τη χαμένη σφριγηλότατα, λάμψη και υγιή όψη του δέρματος.

Μεσοθεραπεία μη ενέσιμη

Η μεσοθεραπεία προσώπου με τη μέθοδο Tru – Platelet Rich Plasma (PRP), είναι μία επαναστατική θεραπεία ανάπλασης και αντιγήρανσης, που χρησιμοποιεί αυξητικούς παράγοντες, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να αναπλάθουν και να επανορθώνουν βλάβες ιστών. Αυτοί οι αυξητικοί παράγοντες, προέρχονται από τα αιμοπετάλια, που λαμβάνονται από τον ίδιο μας τον οργανισμό (μέσω μιας μικρής αιμοληψίας), τα οποία αφού ενεργοποιηθούν επανεγχύονται κάτω από το δέρμα.

H ενεργοποίηση των αιμοπεταλίων, τα καθιστά δυνατά, ώστε να ενισχύσουν την αποκατάσταση των ιστών που έχουν υποστεί βλάβες, ενεργοποιώντας τα βλαστοκύτταρα για ανάπλαση και τους ινοβλάστες για την παραγωγή νέου κολλαγόνου. Η μεσοθεραπεία Tru-PRP, είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες, με αποτελέσματα που διαρκούν έως και έναν χρόνο, ενώ είναι ανώδυνη με ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας.

Αυτού του είδους η μεσοθεραπεία, είναι ενέσιμης μορφής και εφαρμόζεται με την έγχυση ουσιών κάτω από την επιδερμίδα, με σκοπό να μεταφέρουμε εκεί συστατικά, που διορθώνουν πολλά και διαφορετικά προβλήματα, όπως για παράδειγμα λιποδιάλυση, χάσιμο πόντων, καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και σύσφιξη.

Πρόκειται για μία θεραπεία σχετικά απλή, γρήγορη, χωρίς παρενέργειες και ανώδυνη. Μετά το τέλος της συνεδρίας, μπορεί κανείς να επιστρέψει αμέσως, στις καθημερινές του δραστηριότητες. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, συνιστώνται τουλάχιστον 3 – 4 συνεδρίες.

Η μεσοθεραπεία αυτού του τύπου, μπορεί να εφαρμοστεί σε γλουτούς, κοιλιά, μηρούς, γόνατα, βραχίονες με εξαιρετικά και κυρίως μόνιμα αποτελέσματα.

Μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης - Ενέσιμη Λιπόλυση

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Σε τι διαφέρει η ενέσιμη μεσοθεραπεία από το Dermapen;
Η ενέσιμη μεσοθεραπεία γίνεται με την χρήση ειδικών, πολύ λεπτών βελονών, σαν αυτών που χρησιμοποιούνται στον βελονισμό, οι οποίες (εφόσον χρειάζεται) μπορούν να εισχωρήσουν βαθύτερα από 2.5mm, που είναι το μέγιστο βάθος εισχώρησης του Dermapen.

Από την άλλη, η μεσοθεραπεία με το Dermapen πλεονεκτεί στη διαδικασία της ανάπλασης, μιας και έχει την δυνατότητα να διαπερνά την επιδερμίδα έως και 1300 φορές ανά δευτερόλεπτο, δημιουργώντας έτσι πολύ περισσότερα μικροτρυπήματα (που προκαλούν διέγερση των ινοβλαστών), από ότι η ενέσιμη μεσοθεραπεία. Στην ενέσιμη, δηλαδή μεσοθεραπεία, δεν είναι δυνατόν να γίνουν τόσα πολλά μικροτρυπήματα, όπως στο Dermapen, με αποτέλεσμα η αναπλαστική ικανότητα της ενέσιμης μεσοθεραπείας να είναι μικρότερη.

Πονάει η μεσοθεραπεία;
Είναι μια θεραπεία σχετικά ανώδυνη και η χρήση τοπικής αναισθητικής κρέμας, πριν τη θεραπεία, την καθιστά απόλυτα ανεκτή.

Ποιος είναι ο χρόνος αποθεραπείας;
Στις μεσοθεραπείες δεν υπάρχουν επιπλοκές, παρά μόνο ίσως λίγες μικρές μελανιές, κυρίως στην ενέσιμη μεσοθεραπεία, οι οποίες όμως υποχωρούν το πολύ σε 2 – 3 ημέρες. Ο ασθενής είναι έτοιμος να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες, ενώ τα αποτελέσματα είναι ορατά, από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Αμέσως μετά την θεραπεία, το δέρμα του προσώπου θα είναι ελαφρώς κόκκινο, αλλά με την βοήθεια ειδικής μάσκας με ανακουφιστικές και αναπλαστικές ιδιότητες, που εφαρμόζουμε στο τέλος της θεραπείας, η ερυθρότητα υποχωρεί αρκετά.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;
Μπορεί κανείς να επωφεληθεί από την βαθιά ενυδάτωση, την φρεσκάδα και την λάμψη του δέρματος, που προσφέρει η μεσοθεραπεία, ακόμη και με μια μόνο θεραπεία. Σε περίπτωση που θέλουμε να ακολουθήσουμε ένα πρωτόκολλο αντιγήρανσης, το επιθυμητό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται αθροιστικά και για αυτόν τον λόγο, απαιτούνται συνήθως 4 – 6 συνεδρίες, με μεσοδιάστημα 15 – 20 ημερών.

ΚΟΣΤΟΣ – ΤΙΜΕΣ

 Οι θεραπείες μεσοθεραπείας ξεκινούν από 80 ευρώ.

Καλέστε μας, για να ενημερωθείτε για την τιμή της θεραπείας, που σας ενδιαφέρει ή για τις ειδικές τιμές, που ισχύουν για τους συνδυασμούς θεραπειών.

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ & ΑΠΟΨΕΙΣ

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

το αποτέλεσμα είναι απλά τέλειο. Αν αποφασίσατε να κάνετε μεσοθεραπεία στην κλινική αυτή, ζητήστε αυτή την θεραπεία. Θα εντυπωσιαστείτε...

Μαριτίνα Βουδάσκα

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, σκεφτόμουν ότι ήθελα να κάνω μια θεραπεία προσώπου, για να αποκτήσει μια φρεσκάδα το πρόσωπο μου...

Περισσότερα

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

τις γυναίκες. Το αποτέλεσμα από την εφαρμογή της θεραπείας είναι ακόμη καλύτερο από αυτό που περίμενα, ενώ οι τιμές τους είναι προσιτές...

Κατερίνα Αποστολοπούλου

Επισκέφτηκα την Derm & Plastic Surgery Clinic για ενημέρωση για μεσοθεραπεία προσώπου. Ο χώρος είναι πολυτελής, προσεγμένος και πολύ καθαρός...

Περισσότερα

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Προτίμησα την μεσοθεραπεία χωρίς ενέσεις με Dermapen, καθώς στην συγκεκριμένη Κλινική έχουν το αυθεντικό μηχάνημα. Καταπληκτική...

Νικολάου Κωνσταντίνα

Πραγματοποίησα στην συγκεκριμένη κλινική μεσοθεραπεία προσώπου με υαλουρονικό και βιταμίνες. Προτίμησα την μεσοθεραπεία...

Περισσότερα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Καλέστε μας
ή συμπληρώστε την φόρμα
Εγγραφείτε στο newsletter μας
και κερδίστε μια Οξυγονοθεραπεία Ενυδάτωσης!

ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
ΦΥΛΛΟ