Μεσοθεραπεία Jalupro | Τι είναι και πώς αναδομεί την επιδερμίδα σας

Μεσοθεραπεία Jalupro | Τι είναι και πώς αναδομεί την επιδερμίδα σας

Η ανάπλαση του δέρματος είναι το άλφα και το ωμέγα στην προσπάθεια μας να “νικήσουμε” το χρόνο. Ειδικά, το πρόσωπο είναι μία περιοχή που απαιτεί συστηματική φροντίδα. Σήμερα, υπάρχει – ευτυχώς – ιατρική λύση. Η Μεσοθεραπεία Προσώπου και Σώματος Jalupro είναι ο πολύτιμος σύμμαχος που ψάχνατε στην προσωπική σας μάχη με το χρόνο, ιδανική για βιοαναζωογόνηση του δέρματος.

Τι είναι ακριβώς η Μεσοθεραπεία Jalupro;

Είτε το ακούτε για πρώτη φορά, είτε το γνωρίζετε και δεν το έχετε δοκιμάσει ακόμα, το Jalupro είναι ένα προϊόν, για το οποίο αξίζει να μάθετε περισσότερα. Πρόκειται για ένα ελβετικής προέλευσης ενέσιμο διάλυμα εξαιρετικά πλούσιο σε Υαλουρονικό Οξύ και Αμινοξέα. Ειδικότερα, το εν λόγω σκεύασμα, περιέχει τα ευεργετικά αμινοξέα της γλυκίνης, L-προλίνης, L-λυσίνης, L-λευκίνης. Τα τέσσερα αυτά συστατικά μαζί με τη θαυματουργή δράση του Υαλουρονικού Οξέος συμβάλλουν στον πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών.

Πώς δρα η Μεσοθεραπεία Jalupro;

Όπως μόλις διαβάσατε, η Μεσοθεραπεία Jalupro πολλαπλασιάζει τους ινοβλάστες στο δέρμα. Οι τελευταίοι διεγείρουν την παραγωγή και σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης. Τα δύο αυτά στοιχεία ενυδατώνουν και αναδομούν την επιδερμίδα εκ των έσω. Η δράση, όμως, του Jalupro δεν σταματά εκεί. 

Όσο τα χρόνια περνούν το Κολλαγόνο που παράγει φυσικά ο οργανισμός αρχίζει να μειώνεται σε ποσότητα και ποιότητα. Η Μεσοθεραπεία Jalupro μειώνει, λοιπόν, τον ρυθμό αποδόμησης του Κολλαγόνου. Έτσι, εξασφαλίζει τη διατήρηση των βέλτιστων επιπέδων υγρασίας του δέρματος λόγω της απορρόφησης νερού που πραγματοποιεί. Αποτέλεσμα; Το δέρμα σας ανακτά τη χαμένη του ελαστικότητα και τη νεανική του όψη. Συνοπτικά, το Υαλουρονικό Οξύ χαρίζει λάμψη στο θαμπό δέρμα, όσο το σύμπλεγμα αμινοξέων εξαφανίζει ρυτίδες, λεπτές γραμμές και τοπική χαλάρωση σε πρόσωπο και σώμα.

Σε ποιες περιοχές μπορεί να εφαρμοστεί η Μεσοθεραπεία Jalupro;

Μπορεί το πρόσωπο να αποτελεί τη δημοφιλέστερη περιοχή εφαρμογής, όμως, δεν είναι σίγουρα και η μοναδική. Ειδικότερα, η Μεσοθεραπεία Jalupro μπορεί να εφαρμοστεί σε:

 • Ντεκολτέ
 • Λαιμό
 • Χέρια
 • Βραχίονες χεριών
 • Κοιλιά
 • Γόνατα
 • Αγκώνες
 • Εσωτερικό των μηρών

Πονάει;

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Η Jalupro εντάσσεται ως Μεσοθεραπεία στην κατηγορία των ενέσιμων πρακτικών. Είναι, όμως, μία πρακτική εντελώς ανώδυνη. Αφενός, γιατί οι βελόνες που χρησιμοποιούνται είναι αρκετά λεπτές. Αφετέρου, επειδή, πριν ξεκινήσει η Μεσοθεραπεία, εφαρμόζεται τοπική αναισθητική κρέμα, στην περιοχή που θα πραγματοποιηθεί η Jalupro.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα της Μεσοθεραπείας Jalupro;

Η Μεσοθεραπεία Jalupro, όπως είπαμε και παραπάνω, ενεργοποιεί τη διαδικασία παραγωγής Κολλαγόνου και Ελαστίνης. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη στιγμή της εφαρμογής καθώς ο εκρηκτικός συνδυασμός αμινοξέων και Υαλουρονικού προσφέρει ενυδάτωση και λάμψη στο δέρμα που ανακτά την χαμένη του ελαστικότητα. Όσον αφορά τη διάρκεια, αυτή υπολογίζεται στους 6-8 μήνες. 

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Τα νέα – ευτυχώς – είναι και εδώ καλά! Η διαφορά που προκαλεί στην επιδερμίδα είναι εμφανής από την πρώτη συνεδρία. Για να δείτε το τελικό αποτέλεσμα, θα χρειαστείτε 3-4 συνεδρίες – αναλόγως της κατάστασης της επιδερμίδας σας -, οι οποίες επαναλαμβάνονται ανά 15 ημέρες.

Με ποιες θεραπείες μπορεί να συνδυαστεί η Μεσοθεραπεία Jalupro;

Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, η Μεσοθεραπεία Jalupro μπορεί να συνδυαστεί με τις παρακάτω θεραπείες:

Fractional Laser
Ή αλλιώς το Laser που κυριολεκτικά σαρώνει και αναδομεί την επιδερμίδα. Μην ξεχνάτε ότι η θεραπεία με Fractional Laser είναι η μόνη που προσφέρει ουσιαστική ανάπλαση και ανανέωση του Κολλαγόνου, εξαλείφοντας τα σημάδια του χρόνου. Διπλή ενεργοποίηση του Κολλαγόνου, διπλή ανάπλαση της επιδερμίδας, πολλαπλά οφέλη.

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία
Το ότι η συγκεκριμένη θεραπεία αξιοποιεί το ίδιο το αίμα του οργανισμού για να προσφέρει ουσιαστική αναζωογόνηση το γνωρίζετε. Το ότι χρησιμοποιεί πρωτεΐνες (αυξητικούς παράγοντες), οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να αναπλάθουν και να επανορθώνουν βλάβες ιστών το ξέρατε; Φανταστείτε, λοιπόν, πόσο αποδοτικός είναι ο συνδυασμός του με τη Μεσοθεραπεία Jalupro.

Ραδιοσυχνότητες RF
Πρόκειται για μία συνδυαστική θεραπεία 2 σε 1, καθώς δεν εξαφανίζει απλά το τοπικό πάχος, αλλά ανορθώνει ταυτόχρονα την πληγείσα περιοχή. Ουσιαστικά, οι Ραδιοσυχνότητες RF δουλεύουν πάνω στο φυσικό κολλαγόνο του Οργανισμού, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία άνω των 40 βαθμών. Έτσι, η αναδόμηση της επιδερμίδας είναι μονόδρομος.

Φωτοθεραπεία Dermalux
Το αυθεντικό μηχάνημα Dermalux, που θα βρείτε στις Κλινικές μας, αξιοποιεί τη δύναμη του φωτός, προκειμένου να αντιμετωπίσει κάθε δερματικό πρόβλημα. Μην διστάσετε να ενημερωθείτε για τα οφέλη του συνδυασμού του με τη Μεσοθεραπεία Jalupro. Θα μας ευγνωμονείτε!

Σας άρεσε αυτό που μόλις διαβάσατε;
Μοιραστείτε το με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα!!
Newsletter Derm & Plastic Surgery Clinic

  ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

  ΦΥΛΛΟ