Λιπόλυση -
Λιπογλυπτική

Απαλλαγείτε από το λίπος
Χωρίς νυστέρι

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΠΟΛΥΣΗ

 Είναι θεραπεία, που είτε από μόνη της, είτε συνδυαστικά με άλλες, προσφέρει τη δυνατότητα να σμιλέψουμε τις καμπύλες του σώματος, που έχουν αλλοιωθεί από τα παραπάνω κιλά και το τοπικό λίπος.

Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε στην Derm & Plastic Surgery Clinic, χάρη στον εξοπλισμό, που φέρνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην υπηρεσία της ομορφιάς και την τεράστια εμπειρία της Dr. Ζωγράφου, ως International Leading Expert στον τομέα της Λιποαναρρόφησης – Λιπογλυπτικής, σας εγγυώνται μόνιμο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα που ξαναδίνει στο σώμα τις φυσικές του καμπύλες, ενισχύοντας ιδανικά την θηλυκότητα ή την αρρενωπότητα σας, ανά περίπτωση.

 Δεν είναι τυχαίο, ότι η μέθοδος που χρησιμοποιούμε ονομάζεται Total 3D Liposculpting.

Στην Derm & Plastic Surgery Clinic, επιμένουμε στο μόνιμο του αποτελέσματος, αφού ο σκοπός μας δεν είναι να μειωθούν τα λιποκύτταρα σε όγκο, αλλά να καταστραφούν οριστικά. Έτσι ακόμη και αν έχουμε αύξηση βάρους αργότερα, στη συγκεκριμένη περιοχή που εφαρμόσθηκε η θεραπεία, δεν θα συσσωρευθεί εκ νέου λίπος, αφού τα λιποκύτταρα δεν θα υπάρχουν πια εκεί, για να ξαναμεγαλώσουν σε μέγεθος.

Οι κλασικές μέθοδοι αφαίρεσης λίπους, περιλαμβάνουν τις γνωστές επεμβατικές μεθόδους λιποαναρρόφησης, οι οποίες είναι γνωστές για τα αποτελέσματα τους, αλλά και τον μεγαλύτερο χρόνο αποθεραπείας που χρειάζεται, καθώς είναι επεμβατικές. Για όσους επιθυμούν να απαλλαγούν από το τοπικό λίπος, αλλά χωρίς επέμβαση, εφαρμόζουμε τις νεότερες τεχνικές, που δεν είναι επεμβατικές, είναι ανώδυνες και με πολύ μικρό χρόνο αποθεραπείας, ενώ δίνουν εξαιρετικά και μόνιμα αποτελέσματα.

Είναι ενέσιμη μορφή μεσοθεραπείας και εισχωρεί στις προβληματικές περιοχές, εγγχύοντας ουσίες που προκαλούν λιποδιάλυση. Είναι μια μέθοδος σχετικά ανώδυνη, αφού γίνεται με τη χρήση τοπικού αναισθητικού και με ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας. Έχει μόνιμα αποτελέσματα λιποδιάλυσης και σύσφιξης και ο λόγος είναι απλός. Οι ουσίες που χρησιμοποιούνται για τη λιποδιάλυση, είναι ουσίες ανάλογες με αυτές που εκκρίνει και ο οργανισμός μας, για να διαλύσει το λίπος. Προκαλούν  δηλαδή καταστροφή και απόπτωση των λιποκυττάρων και απομάκρυνση τους από τον οργανισμό.

Μετά την εφαρμογή της θεραπείας, θα αισθανθείτε μια ελαφρά θερμότητα στην περιοχή, η οποία διαρκεί 10 – 20 λεπτά και κατόπιν υποχωρεί τελείως. Η ενέσιμη λιπόλυση, ενδείκνυται για τη λιποδιάλυση κάτω από το σαγόνι (αντιμετώπιση του διπλοσάγονου) με εξαιρετικά και κυρίως μόνιμα αποτελέσματα. Επίσης, βρίσκει εφαρμογή με τεράστια επιτυχία, στο χάσιμο πόντων, σμίλευμα και διόρθωση της συσσώρευσης λίπους στα μπράτσα, στην κοιλιά, στα πλαϊνά της μέσης, στα ψωμάκια, στο λίπος στο εσωτερικό των μηρών, αλλά και στην περιοχή πάνω από τα γόνατα. Μοναδικές αντενδείξεις για τη θεραπεία λιποδιάλυσης είναι η εγκυμοσύνη, η υπερλιπιδαιμία, ο σακχαρώδης διαβήτης και τα αυτοάνοσα νοσήματα.

Στην Derm & Plastic Surgery Clinic εφαρμόζουμε την θεραπεία Total 3D Liposculpting, την πιο σύγχρονη και αποτελεσματική λιπογλυπτική σώματος, που συνδυάζει τα οφέλη δύο πολύ αποτελεσματικών θεραπειών, της ενέσιμης λιπόλυσης και της θεραπείας Cavitation-RF.

Εφαρμόζεται πρώτα η ενέσιμη λιπόλυση και ακολουθεί αμέσως μετά, η θεραπεία Cavitation-RF. Η θεραπεία Cavitation-RF, γνωστή και ως 3D Lipo, είναι μια από τις πιο πιο δραστικές, σύγχρονες, μη επεμβατικές μεθόδους λιπογλυπτικής, η οποία περιλαμβάνει τη χρήση ειδικών υπερήχων, τρισδιάστατης στόχευσης, κατευθείαν πάνω στα λιποκύτταρα, σπάζοντάς τα. Το εξαιρετικό με αυτή τη μέθοδο, είναι η μόνιμη καταστροφή των λιποκυττάρων, που έχουν δημιουργήσει το πρόβλημα, διασπώντας το παγιδευμένο λίπος κάτω από το δέρμα, το οποίο στη συνέχεια αποβάλλεται, μέσω του λεμφικού συστήματος.

Ο όρος RF (radiofrequency) αναφέρεται στις ραδιοσυχνότητες της θεραπείας αυτής. Από την κεφαλή του μηχανήματος, που έρχεται σε επαφή με το δέρμα, μεταφέρεται ενέργεια στον υποδόριο χώρο, προκαλώντας έντονη κινητοποίηση του λεμφικού συστήματος και θερμική διάλυση του λιπώδους ιστού.

Οι ραδιοσυχνότητες στοχεύουν επίσης τους ινοβλάστες, τους οποίους διεγείρουν να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη, που αυξάνει την ελαστικότητα και την σφριγηλότητα του δέρματος, οδηγώντας σε σύσφιξη αυτού. Η συχνότερη εφαρμογή της θεραπείας Cavitation RF είναι στους μηρούς, στους γλουτούς, στην κοιλιά και στα χέρια (μπράτσα), με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Λιπόλυση λιπογλυπτική

ΚΟΣΤΟΣ – ΤΙΜΕΣ

 Οι θεραπείες για την λιπόλυση ξεκινούν από 150 ευρώ. Καλέστε μας, για να ενημερωθείτε για την τιμή της θεραπείας, που σας ενδιαφέρει ή για τις ειδικές τιμές, που ισχύουν για τους συνδυασμούς θεραπειών.

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ & ΑΠΟΨΕΙΣ

ΛΙΠΟΛΥΣΗ-ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ

Χωρίς χειρουργείο και χωρίς ταλαιπωρία. Και έφυγε και η κυτταρίτιδα από τα πόδια, με την θεραπεία αυτή, που ήταν κάτι που επίσης με απασχολούσε...

Δ. Ν.

Αντιμετώπιζα πρόβλημα με το τοπικό πάχος. Δεν ήμουν υπέρβαρη, αλλά είχα προβληματικά σημεία στα πόδια μου όπου συσσωρευόταν το λίπος. ...

Περισσότερα

ΛΙΠΟΛΥΣΗ-ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ

πρήξιμο τοπικά για λίγες ημέρες.Δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα μετά την θεραπεία και μπορούσα να συνεχίσω κανονικά την εργασία μου!...

Νίκος Βικελής

Ήθελα να απαλλαγώ από το περιττό λίπος στο διπλοσάγονο, όμως φοβόμουν το χειρουργείο. Έτσι, αρκέστηκα σε μη επεμβατική θεραπεία για το τοπικό...

Περισσότερα

ΛΙΠΟΛΥΣΗ-ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ

Έτσι με αυτές τις παράλληλες ενέργειες από μέρους μου, ξεκίνησα Cavitation – RF και έχω ήδη χάσει 4 εκατοστά από την κοιλιά μου.

Δωροθέα Κ.

Αποφάσισα να προχωρήσω σε λιπογλυπτική, καθώς δεν μπορούσα να απαλλαγώ από το περιττό βάρος στην κοιλιά μου...

Περισσότερα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Καλέστε μας
ή συμπληρώστε την φόρμα
Εγγραφείτε στο newsletter μας
και κερδίστε μια θεραπεία Cavitation!

ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
ΦΥΛΛΟ