Lipofilling με
Βλαστικά Κύτταρα

Η δύναμη της αναγέννησης
στα κύτταρα σας

Πρόκειται για την πιο σύγχρονη τεχνική στον χώρο της αναγεννητικής ιατρικής και εφαρμόζεται σε διάφορες περιοχές του σώματος και φυσικά στο πρόσωπο, πετυχαίνοντας τα πιο θεαματικά, άμεσα και μόνιμα αποτελέσματα, σε σχέση με την απλή εμφύτευση λίπους ή το υαλουρονικό οξύ. Το λίπος όταν μεταφέρεται σε κάποιο άλλο μέρος του σώματος, εκτός από το γεγονός ότι δρα ως αυξητικό μέσο για να προσθέσουμε όγκο, προσφέρει τα βλαστικά κύτταρα, τα οποία επιδιορθώνουν τυχόν βλάβες των ιστών σε κυτταρικό επίπεδο, ενώ δρουν ως φυσικός παράγοντας αναγέννησης.

Είναι μία ανώδυνη διαδικασία, καθώς η απομόνωση των βλαστικά κύτταρα, γίνεται με τη συλλογή ελάχιστης ποσότητας λίπους, από μια περιοχή του σώματος (π.χ. κοιλιά, ψωμάκια). Το λίπος αυτό μεταφέρεται σε εξειδικευμένα, πιστοποιημένα εργαστήρια επεξεργασίας κυττάρων και ιστών, για την απομόνωση των βλαστικών κυττάρων. Αφού απομονωθούν τα βλαστικά κύτταρα και επιτευχθεί ο εμπλουτισμός του λίπους με αυτά, τότε αυτό παραδίδεται ξανά στην Κλινική, για να ακολουθήσει η εμφύτευσή του.

Με τον τρόπο αυτό, γνωρίζετε τον ακριβή αριθμό βλαστικών κυττάρων που έχουν απομονωθεί, ενώ παράλληλα μας δίνεται η δυνατότητα, μέρος αυτών να κρυοσυντηρηθούν στο πιστοποιημένο εργαστήριο, εφόσον το επιθυμείτε και να χρησιμοποιηθούν σε μελλοντικές σας θεραπείες, χωρίς να χρειαστεί να επαναληφθεί εκ νέου η διαδικασία.

Τα αποτελέσματα είναι σε μεγάλο βαθμό άμεσα ορατά, ενώ φαίνονται ακόμη καλύτερα σε περίπου 1 εβδομάδα, όταν υποχωρούν οι τυχόν μελανιές και τα οιδήματα, που μπορεί να προκύψουν. Η τελική εικόνα είναι ολοκληρωμένη στους 3 μήνες και είναι μόνιμη!

Το πρόσωπο αποκτά ξανά το χαμένο όγκο και τη φρεσκάδα του, γίνεται πιο νεανικό και ξεκούραστο, χάρη στην ποιοτική αναζωογόνηση που προσφέρουν τα βλαστικά κύτταρα! Επιτυγχάνεται ανόρθωση στο περίγραμμα του προσώπου και τα ζυγωματικά, ενώ οι ρινοπαρειακές ρυτίδες ομαλοποιούνται με φυσικό τρόπο, χωρίς τη χρήση του υαλουρονικού οξέος και χωρίς την ανάγκη επανάληψης κάθε χρόνο!

Lipofilling με Βλαστικά Κύτταρα Κοστος Αθηνα | Πριν και Μετα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Είναι ασφαλής διαδικασία;
Είναι μία διαδικασία απόλυτα ασφαλής, η οποία εκμηδενίζει την πιθανότητα αλλεργικών αντιδράσεων, καθώς το λίπος είναι αυτόλογο υλικό, προέρχεται δηλαδή από τον ίδιο μας τον οργανισμό, ενώ το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Είναι επώδυνο το lipofilling με βλαστικά κύτταρα;
Η διαδικασία λήψης του λίπους, πραγματοποιείται στους ειδικά διαμορφωμένους χειρουργικούς χώρους της Κλινικής, αποκλειστικά και μόνο με τοπική αναισθησία και είναι ανώδυνη.

Η διαδικασία έγχυσης του λίπους με βλαστικά κύτταρα, στις περιοχές όπου χρειάζεται, γίνεται αφού έχει προηγηθεί τοπική αναισθησία στις περιοχές και είναι πολύ καλά ανεκτή. Η έγχυση εξάλλου του λίπους, γίνεται τελείως ατραυματικά με πολύ λεπτές (<1mm) μικροκάνουλες.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;
Με την προσθήκη των βλαστικών κυττάρων, ουσιαστικά επιτυγχάνεται ένα μόνιμο αποτέλεσμα. Ωστόσο, για άριστα αποτελέσματα και για μια απόλυτα φυσική εμφάνιση, προτείνουμε 1 – 3 επαναληπτικές συνεδρίες ανά 6μηνο, καθώς επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει, ότι ένα 20-30% του λίπους που εγχύεται, θα απορροφηθεί σταδιακά, ενώ το υπόλοιπο είναι μόνιμο.

Στην Derm & Plastic Surgery Clinic, επιμένουμε στο φυσικό αποτέλεσμα των θεραπειών μας και για αυτό τελειοποιούμε τις περιοχές θεραπείας σταδιακά, επιτυγχάνοντας έτσι ισορροπημένα και αρμονικά αποτελέσματα.

ΚΟΣΤΟΣ – ΤΙΜΕΣ

 Το κόστος του Lipofilling με βλαστικά κύτταρα, ξεκινά από 1500 ευρώ.

  Καλέστε μας, για να ενημερωθείτε για την τιμή της θεραπείας, που σας ενδιαφέρει ή για τις ειδικές τιμές, που ισχύουν για τους συνδυασμούς θεραπειών.

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ & ΑΠΟΨΕΙΣ

LIPOFILLING ΜΕ ΒΛΑΣΤΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ

Ήμουν διστακτική, καθώς είχα φοβηθεί από τον προηγούμενο γιατρό. Όμως τα πάντα ήταν διαφορετικά και μακάρι να είχα κάνει και την επέμβαση εκεί!...

Angela S.

Αντιμετώπιζα πρόβλημα με μια ουλή ύστερα από ένα χειρουργείο που είχα κάνει. Μου είχαν υποσχεθεί πως δεν θα έχω κανένα σημάδι, κάτι που...

Περισσότερα

LIPOFILLING ΜΕ ΒΛΑΣΤΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ

Η ιδέα ότι χρησιμοποιήθηκε αυτόλογο λίπος, μαζί με τα βλαστικά μου κύτταρα, με καθησυχάζει ότι δεν θα έχω κανένα θέμα στο μέλλον με πιθανή αλλεργία...

Βαλεντίνα Βολιώτη

Το lipofilling με βλαστικά κύτταρα πραγματικά κάνει θαύματα. Ήταν για μια εμένα μια άγνωστη τεχνική, αλλά μόλις μου εξήγησαν στην κλινική ποια είναι τα αποτελέσματα...

Περισσότερα

LIPOFILLING ΜΕ ΒΛΑΣΤΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ

Δεν ένιωσα καθόλου πόνο και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. Εάν κάποιος/α έχει το ίδιο πρόβλημα, σας συμβουλεύω...

Γιούλη Κρέσπη

Χρησιμοποίησα την συγκεκριμένη τεχνική για να διορθώσω λακκούβες στα πόδια μου, που δημιουργήθηκαν από κακή λιποαναρρόφηση σε άλλο γιατρό...

Περισσότερα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Καλέστε μας
ή συμπληρώστε την φόρμα    Εγγραφείτε στο newsletter μας
    και κερδίστε μια Οξυγονοθεραπεία Ενυδάτωσης!

      ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

      ΦΥΛΛΟ