Lipofilling - Lipolifting

Το απόλυτα φυσικό,
μη χειρουργικό lifting

 Τι μπορούμε να κάνουμε, όταν αναζητούμε μία λύση για την αναζωογόνηση του προσώπου, με διάρκεια μεγαλύτερη από αυτή του υαλουρονικού οξέος και με αποτέλεσμα απολύτως φυσικό; Lipofilling! Πρόκειται για την αυτόλογη μεταφορά λίπους, δηλαδή την εμφύτευση λίπους από τον ίδιο τον οργανισμό μας. Τα ενέσιμα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος, χρησιμοποιούνται μεν καθημερινά στην αισθητική ιατρική, για αναζωογόννηση του προσώπου, ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις που απαιτείται μια πιο μόνιμη λύση.

 Η απάντηση στην περίπτωση αυτή είναι το Lipofilling, το οποίο επιπρόσθετα, συμβάλλει στην αναζωογόνηση του δέρματος, χάρη στα βλαστοκύτταρα που περιέχει το λίπος του οργανισμού. Η λιποέγχυση (lipofilling) αποτελεί μια ελάχιστα επεμβατική πράξη, μέσα από την οποία, το ίδιο το λίπος του οργανισμού, που λαμβάνεται από κάποια σημεία του σώματος (όπως η κοιλιά ή οι μηροί), εγχύεται σε σημεία του προσώπου και του σώματος, έτσι ώστε να ανορθώσει και να αναζωογονήσει τις περιοχές αυτές.

Το λιποφίλινγκ εφαρμόζεται στις περιπτώσεις που κάποιος ασθενής δεν επιθυμεί να κάνει χειρουργικό lifting, αλλά θέλει να βελτιώσει και να ανορθώσει μη επεμβατικά το πρόσωπο του. Η μέθοδος αυτή, χρησιμοποιείται ιδανικά σε άτομα 40-50 ετών, με μέτρια χαλάρωση και ρυτίδες. Μπορεί να συνδυαστεί άριστα με λιποαναρρόφηση, δηλαδή, αν ένας ασθενής θέλει να υποβληθεί σε λιποαναρρόφηση, μπορούμε ταυτόχρονα την ίδια ημέρα, να κρατήσουμε μέρος του λίπους του και να κάνουμε και lipofilling, για ανανέωση του προσώπου του.

Με το lipofilling μπορούμε να επιτύχουμε θεαματικά αποτελέσματα:

  • Στις ρυτίδες και στην χαλάρωση του προσώπου
  • Στη διόρθωση των μαύρων κύκλων
  • Στον τονισμό των ζυγωματικών
  • Στις ρινοπαρειακές αύλακες
  • Στη βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου.

Το lipofilling μπορεί να χρησιμοποιηθεί πέρα από αισθητικούς λόγους και για ιατρικούς λόγους, σε άτομα τα οποία από διάφορα αίτια (ατύχημα, έγκαυμα, όγκος, συγγενής ανωμαλία κλπ), παρουσιάζουν κάποια δύσμορφη περιοχή ή ατροφία. Με την τεχνική αυτή, λαμβάνουμε λίπος από ένα σημείο του σώματος και το μεταφέρουμε στην πάσχουσα περιοχή (δυσμορφία, ατροφία κλπ.). Αυτές οι περιπτώσεις, συνήθως είναι δύσκολες και οι λύσεις είναι λιγοστές: ένα χέρι που είναι παραμορφωμένο ή ένα πρόσωπο το οποίο είναι ατροφικό, μπορεί να έχει μια σημαντική βελτίωση με αυτήν την τεχνική. Επίσης το lipofilling χρησιμοποιείται για να διορθώσει ατέλειες, μετά από προηγούμενη λανθασμένη λιποαναρρόφηση, στις περιπτώσεις εκείνες που υπάρχουν εντυπώματα (λακκούβες), σε διάφορες περιοχές του σώματος.

Η επέμβαση είναι ελάχιστα επεμβατική και πραγματοποιείται μόνο με τοπική αναισθησία. Από μια περιοχή με λίπος (όπως η κοιλιά ή οι μηροί), λαμβάνουμε μια ποσότητα λίπους, μέσω μιας οπής 1-2 χιλιοστών, από την οποία εισάγεται μια μικροσκοπική κάνουλα αναρρόφησης λίπους. Το λίπος αναρροφάται, συλλέγεται σε αποστειρωμένες σύριγγες και μετά από ειδική επεξεργασία (φυγοκέντριση), είναι έτοιμο για έγχυση στις περιοχές του προσώπου ή του σώματος, στα σημεία όπου χρειάζεται.

Η διαδικασία της λήψης και της τοποθέτησης του λίπους, διαρκεί από 1-2 ώρες και πραγματοποιείται στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της κλινικής. Ο λόγος που το lipofilling, αποτελεί μία πιο χρονοβόρα διαδικασία σε σχέση με τα fillers, είναι η προετοιμασία που χρειάζεται για να γίνει η λήψη του λίπους και ακολούθως η έγχυση του.

  • Το πρόσωπο ανορθώνεται άμεσα, χωρίς χειρουργικό lifting
  • Φυσικό αποτέλεσμα
  • Μεγαλύτερη διάρκεια
  • Δεν προκαλεί καθόλου αλλεργικές αντιδράσεις (αυτόλογο λίπος)
  • Ατραυματική διαδικασία, χωρίς τομές και ράμματα
Πόσο κοστίζει το Lipofilling / Lipolifting στην Αθήνα? Μεταφορα λιπους σε χειλη, προσωπο, στηθος κ γλουτους. Φωτογραφιες Πριν και Μετα.

H παραπάνω τεχνική αποτελεί ότι πιο σύγχρονο, πιο φυσικό και πιο μόνιμο μπορεί να επιτύχει κάποιος, για τη βελτίωση του προσώπου του.

Το κυριότερο πλεονέκτημα όμως, είναι η πραγματική ανανέωση και αναγέννηση της περιοχής, λόγω της τεράστιας αναγεννητικής ικανότητας των βλαστοκυττάρων, που περιέχονται στο λίπος.

Τα αποτελέσματα είναι αμέσως εμφανή και η ικανοποίηση του ασθενή είναι μεγάλη, από το πρώτο κιόλας κοίταγμα στον καθρέφτη, στο τέλος της θεραπείας.

Πόσο κοστίζει το Lipofilling / Lipolifting στην Αθήνα? Μεταφορα λιπους σε χειλη, προσωπο, στηθος κ γλουτους. Φωτογραφιες Πριν και Μετα.
Lipofilling - Lipolifting

ΚΟΣΤΟΣ – ΤΙΜΕΣ

 Το κόστος του Lipofilling ξεκινά από 1000 ευρώ. Καλέστε μας, για να ενημερωθείτε για την τιμή της θεραπείας, που σας ενδιαφέρει ή για τις ειδικές τιμές, που ισχύουν για τους συνδυασμούς θεραπειών.

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ & ΑΠΟΨΕΙΣ

LIPOFILLING-LIPOLIFTING

Από το πρώτο κιόλας ραντεβού, ένιωσα την κατάρτιση και την τεράστια εμπειρία που είχε σε αυτό τον τομέα...

Αντιγόνη Καλαντζή

Είχα δει μια εκπομπή στην τηλεόραση, όπου μιλούσε η κ. Ζωγράφου για το lipofilling. Τα αποτελέσματα ασθενών της που έδειξε, ήταν εξαιρετικά και απόλυτα φυσικά...

Περισσότερα

LIPOFILLING-LIPOLIFTING

Χωρίς τομές, χωρίς ράμματα και χωρίς ταλαιπωρία, έχω ένα ανορθωμένο, απόλυτα φυσικό πρόσωπο...

Σμαράγδα Κ.

Ήθελα να κάνω μια αισθητική επέμβαση στο πρόσωπο μου με φυσικό και μόνιμο αποτέλεσμα, για να μην επαναλαμβάνω συνέχεια τα υαλουρονικά. Πήγα στην Derm & Plastic Surgery Clinic...

Περισσότερα

LIPOFILLING-LIPOLIFTING

Το αποτέλεσμα είναι υπέροχο και σας προτείνω ανεπιφύλακτα να την επισκεφτείτε και εσείς!...

Αλεξανδροπούλου Βάσω

Παρακολούθησα την κ. Ζωγράφου σε μια τηλεοπτική εκπομπή που μιλούσε για το lipofilling. Επικοινώνησα με την γραμματέα της και έκλεισα ραντεβού αρχικά για ενημέρωση...

Περισσότερα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Καλέστε μας
ή συμπληρώστε την φόρμα
Εγγραφείτε στο newsletter μας
και κερδίστε μια Οξυγονοθεραπεία Ενυδάτωσης!

ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
ΦΥΛΛΟ