Laser Αποτρίχωση Μασχάλες: 5 Πράγματα που πρέπει να Γνωρίζετε

Μπορεί όσο ο καιρός ανοίγει, το μπικίνι να αποτελεί τη δημοφιλέστερη περιοχή εφαρμογής για Laser Αποτρίχωση, όμως, και οι μασχάλες θέλουν και αυτές την προσοχή τους. Και σίγουρα όχι το ξύρισμα τους. Εκτός αν θέλετε οι ενοχλητικές τρίχες να εμφανίζονται ξανά και ξανά. Και να μην είστε σίγουρες όταν σηκώνετε τα χέρια σας αν η επιδερμίδα σας είναι απαλή. Ακόμα το σκέφτεστε; Η Laser Αποτρίχωση στις Μασχάλες είναι η λύση.

Μία λύση αρκετά οικονομική, αν αναλογιστείτε τη διάρκεια των αποτελεσμάτων. Σκεφτείτε απλά πόσες φορές χρειάζεται να ξυρίσετε τις μασχάλες σας κατά τη διάρκεια ενός χρόνου. Πριν, λοιπόν, κλείσετε το ραντεβού σας και απαλλαγείτε από τα περιττά ξυραφάκια, Scroll Down!

Laser Αποτρίχωση Μασχάλες: Προσφέρει μόνιμα αποτελέσματα;

Μεταξύ μας μιλάμε με ειλικρίνεια. Πριν, όμως, απαντήσουμε στο ερώτημα αυτό, ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Μία σειρά από 6 – 8 συνεδρίες είναι ιδανική για να απαλλαγείτε από την περιττή τριχοφυΐα στις μασχάλες και το δέρμα σας να αποκτήσει απαλή υφή. 

Μετά το πέρας των συγκεκριμένων συνεδριών με Laser Αλεξανδρίτη 7ης γενιάς, δύο είναι τα πιθανά σενάρια. Αν η επιδερμίδα σας έχει χρώμα λευκό, οι τρίχες που θα εμφανιστούν θα είναι ελάχιστες και αρκετά ισχνές. Αυτό σημαίνει ότι το απαραίτητο ξύρισμα υγιεινής θα γίνεται πιο σπάνια. Από την άλλη, αν η επιδερμίδα σας κινείται σε μελαχρινά χρώματα, οι τρίχες που θα κάνουν την εμφάνιση τους θα είναι ξανθές, απαλές και εξαιρετικά αραιές. Ένα ξύρισμα και… καθαρίσατε! Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, η Laser Αποτρίχωση στις Μασχάλες σας γλυτώνουν τόσο από κόπο, όσο και από έξοδα μακροπρόθεσμα.

Μην ξεχνάτε ότι το Laser Αλεξανδρίτη 7ης γενιάς μπορεί να αλλάξει την υφή της τρίχας και στη συνέχεια να εξαφανίσει την επανεμφάνιση της. 

Πότε θα δείτε αποτελέσματα;

Η απάντηση στο ερώτημα αυτό διαφέρει από ασθενή σε ασθενή. Σύμφωνα με έρευνες, όμως, υπάρχει ένα μέσο διάστημα, στο οποίο οι περισσότερες γυναίκες βλέπουν διαφορά. Η μεγαλύτερη αλλαγή έρχεται μετά την δεύτερη ή τρίτη συνεδρία χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα παρατηρήσετε αισθητή διαφορά από την πρώτη κιόλας φορά.

Το πιο σημαντικό πάντως δεν είναι αυτό! Για να δείτε αποτελέσματα, πρέπει να είστε απολύτως συνεπείς στις συνεδρίες που θα κλείσετε με το γιατρό. Δεν θα πρέπει, δηλαδή, να το αφήνετε για αργότερα ή να ιεραρχείτε διαφορετικά τις προτεραιότητες σας. Η συνέπεια συνεπάγεται επιτυχία. Και η επιτυχία, με τη σειρά της, απολύτως απαλή και Hairless μασχάλη.

Πονάει η συγκεκριμένη θεραπεία;

Τα αγαθά κόποις κτώνται και ο πόνος της στιγμής χαρίζει τη μόνιμη αλλαγή. Δύο ρητά που πρέπει να θυμάστε κάθε φορά που σκέφτεστε να δοκιμάσετε μία ιατρική θεραπεία για πρώτη φορά. 

Για τη συγκεκριμένη θεραπεία τα νέα είναι ευχάριστα! Και αυτό, γιατί ο χρόνος αποθεραπείας είναι μηδενικός και η διαδικασία εξαιρετικά ανώδυνη. Ειδικότερα, η μόνη παρενέργεια που μπορεί να παρατηρήσετε είναι μία μικρή ερυθρότητα ή κοκκινίλες στην περιοχή που εφαρμόστηκε το Laser. 

Αν θέλετε, λοιπόν, να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στις μασχάλες, θα πρέπει να υποστείτε έναν πολύ μικρό – έως μη αντιληπτό – πόνο. Σε καμία περίπτωση, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως σοβαρός, αλλά ούτε και απαρατήρητος. Μην αγχώνεστε, όμως! Η διαδικασία είναι τόσο γρήγορη που δεν θα προλάβετε να αισθανθείτε τίποτα. 

Ποια συσκευή Laser είναι η καλύτερη για τις μασχάλες;

Συσκευές Laser υπάρχουν πολλές. Laser Αλεξανδρίτη 7ης Γενιάς, όμως, μόνο ένα. Στην Derm & Plastic Surgery Clinic θα βρείτε το αυθεντικό μηχάνημα, το οποίο, σε συνδυασμό με την εμπειρία του ιατρικού προσωπικού, θα σας χαρίσει το αποτέλεσμα που ονειρεύεστε.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με την επιστήμη, υπάρχουν τέσσερα κριτήρια, τα οποία σας βοηθούν να επιλέξετε τη συσκευή Laser που θέλετε. Ιδού!

  • Το χρώμα του δέρματος
  • Το χρώμα της τρίχας
  • Τον όγκο της τρίχας
  • Την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το δέρμα σας

Laser Αποτρίχωση Μασχάλες: Πόσο διαρκεί η κάθε συνεδρία;

Και τα καλά της συγκεκριμένης μεθόδου δεν σταματούν εδώ! Η κάθε συνεδρία απαιτεί μόλις 15 λεπτά από το χρόνο σας. Και αυτό γνωρίζετε πολύ καλά τι συνεπάγεται. Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας μετά το τέλος των υποχρεώσεων σας, το απόγευμα και να κοιμηθείτε άφοβα. Το ότι την επόμενη μέρα θα πάτε στη δουλειά σαν να μην κάνατε τίποτα το θεωρώ δεδομένο.

Η πρώτη συνεδρία για Laser Αποτρίχωση στις Μασχάλες είναι ένα τηλέφωνο μακριά! Εσείς ακόμα ξυρίζεστε;

Σας άρεσε αυτό που μόλις διαβάσατε;
Μοιραστείτε το με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα!!
Newsletter Derm & Plastic Surgery Clinic

    ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

    ΦΥΛΛΟ