Η top θεραπεία για την κυτταρίτιδα!! 3MAX Plus!!

Ανακαλύψτε την επαναστατική 3 σε 1 θεραπεία 3Max Plus για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.
Αντιμετωπιση Κυτταριτιδας

Η κυτταρίτιδα αποτελεί το πιο συνηθισμένο αισθητικό πρόβλημα των γυναικών. Με ποσοστό εμφάνισης μεγαλύτερο από 90%, βρίσκεται ανάμεσα στους πιο δημοφιλής λόγους επίσκεψης για θεραπείες στην Κλινική μας, πριν από το καλοκαίρι. Η κυτταρίτιδα οφείλεται στην απώλεια της ελαστικότητας του συνδετικού ιστού της επιδερμίδας και της ανώμαλης συγκέντρωσης λίπους και νερού στο σώμα, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρεί και αδύνατες γυναίκες.

Υπάρχουν 4 βαθμοί, ανάλογα με το στάδιο ανάπτυξης που βρίσκεται:

  • Βαθμός 0 – Όταν στέκεστε όρθια σε ηρεμία, το δέρμα είναι λείο. Όταν το πιέσετε βλέπετε πτυχές, αλλά όχι λακκούβες.
  • Βαθμός 1 – Όταν στέκεστε όρθια, το δέρμα είναι λείο, αλλά όταν το πιέσετε εμφανίζονται λακκούβες.
  • Βαθμός 2 – Όταν είστε ξαπλωμένη το δέρμα είναι λείο, αλλά όταν στέκεστε όρθια τότε έχει λακκουβίτσες, ακόμη και όταν δεν πιέζετε το δέρμα σας.
  • Βαθμός 3 – Τα σημάδια της κυτταρίτιδας φαίνονται και σε όρθια και σε ύπτια θέση, είτε πιέζουμε το δέρμα είτε όχι.

Τα σημεία εμφάνισης της κυτταρίτιδας είναι οι γλουτοί, οι μηροί, η κοιλιά και τα μπράτσα. Αιτίες είναι η κακή ποιότητα ζωής (κακή διατροφή, κάπνισμα, μη κατανάλωση νερού), η έλλειψη άσκησης, η μεταβολή των ορμονών και η κληρονομικότητα.

Χρήσιμα Tips

  • Καταναλώστε όσο περισσότερο νερό και φυσικούς χυμούς μπορείτε σε καθημερινή βάση (> 2 λίτρα την ημέρα)
  • Περπατήστε καθημερινά για τουλάχιστον 30 λεπτά την ημέρα.
  • Ακολουθήστε όσο είναι δυνατόν ένα πιο υγιεινό τρόπο διατροφής, πλούσιο σε λαχανικά, φρούτα, ψάρι και πρωτεΐνες.

Τι  νεότερο υπάρχει για τη θεραπεία της Κυτταρίτιδας;

Το 3Max Plus!!  Ανακαλύψτε την επαναστατική 3 σε 1 θεραπεία 3Max Plus για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους, αλλά και της επιδερμικής χαλάρωσης. Το 3Max Plus είναι μια ευχάριστη, μη χειρουργική τεχνική, χωρίς νυστέρι, βελόνες, μελανιές ή πόνο και είναι η μοναδική θεραπεία κυτταρίτιδας και λιπογλυπτικής σώματος, για όποιον θέλει άμεσα και ορατά αποτελέσματα που διαρκούν. Το 3Max Plus μπορεί να εφαρμοστεί μόνο του (7 -10 συνεδρίες) ή να συνδυαστεί εξαιρετικά με μεσοθεραπεία λιπόλυσης, για ακόμη πιο γρήγορα και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Μάθε περισσότερα για το 3Max Plus και δες το σχετικό βίντεο εδώ

Διαβάστε επίσης: Λιπογλυπτική – Ενέσιμη Λιπόλυση

Στην Derm & Plastic Surgery Clinic επιμένουμε στην αποτελεσματικότητα των θεραπειών μας και εγγυόμαστε για αυτό, ενώ παράλληλα προσφέρουμε τις ιατρικές μας υπηρεσίες σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές για όλους. Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού συμβουλευτικής αξιολόγησης και ενημερωθείτε υπεύθυνα από τους γιατρούς της Κλινικής μας!

Σας άρεσε αυτό που μόλις διαβάσατε;
Μοιραστείτε το με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα!!

Newsletter Derm & Plastic Surgery Clinic

ONLINE ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και για να απαντήσουμε τις ερωτήσεις σας. Μπορείτε να μας καλέσετε ή συμπληρώνοντας τη φόρμα, μπορείτε εύκολα να κλείσετε ένα ραντεβού μαζί μας, την ημέρα που προτιμάτε.

Διεύθυνση Derm & Plastic Surgery Clinic