Κρυοθεραπεία Προσώπου με Cryosticks | Πώς να Πετύχετε Lifting και Σύσφιξη

Κρυοθεραπεία Προσώπου με Cryosticks | Πώς να Πετύχετε Lifting και Σύσφιξη

Οι περισσότεροι άνθρωποι όταν ακούν «κρυοθεραπεία προσώπου», φαντάζονται ένα μπολ με παγωμένο νερό και παγάκια στο οποίο βουτά κανείς το πρόσωπό του. Πράγματι, μας είναι μια πολύ γνώριμη εικόνα, αφού πολλοί celebrities και μη, έχουν παραδεχθεί ότι το κάνουν. Άλλοι για να «ξυπνήσουν», άλλοι για να προσφέρουν σύσφιξη στο πρόσωπό τους και να αναζωογονήσουν την επιδερμίδα τους. Πάντως, το παγωμένο νερό χρησιμοποιείται προς υπηρεσία της ομορφιάς από τα αρχαία κιόλας χρόνια. Η Κρυοθεραπεία Προσώπου με Cryosticks ωστόσο, έχει πάει όλο αυτό το καθιερωμένο τελετουργικό ομορφιάς, ένα βήμα παραπέρα. Ή και πολλά. Πρόκειται για το σύγχρονο «πάντρεμα» τεχνολογίας και DIY μυστικών ομορφιάς, για το οποίο και θα μιλήσουμε στο παρόν κείμενο.

Τι είναι η Κρυοθεραπεία Προσώπου;

Όπως μαρτυρά και η ετυμολογική της ανάλυση, πρόκειται για μια θεραπεία προσώπου που βασίζεται στη δροσιστική δύναμη της ψυχρής θερμοκρασίας. Η Κρυοθεραπεία Προσώπου ανήκει στα αγαπημένα facials πολλών διασήμων και όχι τυχαία, που τη ζητούν επανειλημμένα από τον Δερματολόγο τους. Υπόσχεται άμεση λάμψη, ανόρθωση και αντιγηραντική δράση. Και όλα αυτά με τόσο φυσικό και καθόλου επεμβατικό τρόπο.

Η κρυοθεραπεία προσώπου αποτελεί μια νέα, μη επεμβατική μέθοδο που συγκαταλέγεται στις θεραπείες αντιγήρανσης. Κατά τη διαδικασία αυτή, πραγματοποιείται ψύξη των ιστών και ως εκ τούτου αυξάνεται η ποσότητα των νευροδιαβιβαστών στις νευρικές ίνες. Με την εφαρμογή μιας δέσμης παγωμένου αέρα στην επιδερμίδα του προσώπου για μερικά λεπτά, η επιδερμίδα υποβάλλεται σε θερμοκρασίες περίπου -130C. Έτσι, ενεργοποιούνται τα μιτοχόνδρια των κυττάρων και αυξάνεται η παραγωγή κολλαγόνου.

Τι είναι τα Cryosticks;

Πρόκειται για ειδικά beauty tools, συσκευές κατασκευασμένες από χειρουργικό ανοξείδωτο ατσάλι. Προσαρμόζονται εύκολα στο περίγραμμα του προσώπου, ρυθμίζουν την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα και τονώνουν τη ροή του. Έτσι, η επιδερμίδα αποκτά αμέσως πιο υγιή και «γεμάτη» όψη.

Τι θα μου προσφέρει η Κρυοθεραπεία Προσώπου;

Η Κρυοθεραπεία Προσώπου είναι σίγουρα μια value for money θεραπεία, η οποία θα προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην επιδερμίδα σας. Αρχικά, έχει όπως είπαμε αξιόλογη αντιγηραντική δράση, ελαττώνοντας την κινητηκότητα των μυών που προκαλούν τις ρυτίδες. Ακόμη, όπως και το κρύο νερό και γενικά ο πάγος, προσφέρει αποτέλεσμα σύσφιξης. Καταπολεμά με άλλα λόγια τη χαλάρωση, συσφίγγοντας τους ιστούς. Επιπλέον, μικραίνει τους πόρους της επιδερμίδας και μειώνει την ερυθρότητα. Τέλος, αμέσως μετά την Κρυοθεραπεία Προσώπου με Cryosticks, η επιδερμίδα σας θα δείχνει ορατά πιο λεία, ενυδατωμένη, ανανεωμένη και καθαρή. Με ένα εκ των έσω glow και ισχυρές δόσεις νεανικότητας. Μην εκπλαγείτε αν όλοι σας ρωτούν πώς φαίνεστε ξαφνικά τόσο ξεκούραστη και φρέσκια.

Γιατί να την προτιμήσω από άλλες θεραπείες;

Πολύ πιθανό, ανάμεσα σε τόσες επιλογές ποιοτικών και καινοτόμων facials, να νιώθετε μπερδεμένη. Ποια να επιλέξετε, ποια να προτιμήσετε, σε ποια να εμπιστευτείτε την υγεία της επιδερμίδας σας. Η Κρυοθερπαεία Προσώπου με Cryosticks λοιπόν, δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει, όποιες κι αν είναι οι ανάγκες της επιδερμίδας σας.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Προσφέρει σύσφιξη και ανάπλαση
  • Μειώνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές
  • Βοηθά στην αντιμετώπιση της ακμής
  • Μειώνει τις πανάδες και τις κηλίδες
  • Προάγει την παραγωγή κολλαγόνου
  • Προσφέρει άμεση λάμψη και ενυδάτωση

Σε ποιες περιοχές του προσώπου μπορώ να κάνω Κρυοθεραπεία με Cryosticks;

Τα οφέλη του facial αυτού μπορεί να απολαύσει η επιδερμίδα ολόκληρου του προσώπου. Ιδανικά, έμφαση δίνεται στην περιοχή γύρω από τα μάτια, στο περίγραμμα του προσώπου και φυσικά τον λαιμό.

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστώ;

Όταν μιλάμε για ιατρικές-δερματολογικές θεραπείες, η απάντηση στο ερώτημα αυτό, δεν μπορεί παρά να είναι εξειδικευμένη. Κάθε επιδερμίδα έχει διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις. Πάντως σε γενικές γραμμές, 2-3 συνεδρίες είναι ο μέσος όρος απαιτούμενων συνεδριών.

Πόσο κρατά το αποτέλεσμα από την Κρυοθεραπεία Προσώπου;

Η διάρκεια του αποτελέσματος της θεραπείας στις Κλινικές μας, δεν θα σας απογοητεύσει. Κρατά έξι περίπου μήνες.

Πότε θα δω το αποτέλεσμα;

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του facial, θα μπορείτε να χαρείτε όλα τα οφέλη του. Από την πρώτη εφαρμογή, θα δείτε το πρόσωπό σας πιο ανανεωμένο, φρέσκο και λαμπερό.

Έχω ευαίσθητη επιδερμίδα. Μπορώ να κάνω Κρυοθεραπεία Προσώπου;

Ναι! Όλα τα είδη επιδερμίδων μπορούν να κάνουν Κρυοθεραπεία Προσώπου και να απολαύσουν των ωφελειών της. Ακόμη και οι ευαίσθητες. Οι μοναδικές αντενδείξεις είναι η εγκυμοσύνη και ο δερματικός καρκίνος.

Μπορεί να έχει παρενέργειες;

Όχι. Εφόσον γίνει σε ιατρικό χώρο και τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, δεν υπάρχει περίπτωση επιπλοκής-παρενέργειεας. Γι’ αυτό και είναι τόσο σημαντικό να επιλέγετε πάντα ιατρικούς χώρους. Στις Κλινικές μας μπορείτε να βρείτε όλες τις καινοτόμες και σύγχρονες θεραπείες ομορφιάς, μεταξύ των οποίων και η Κρυοθεραπεία Προσώπου.

 

 

 

Σας άρεσε αυτό που μόλις διαβάσατε;
Μοιραστείτε το με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα!!
Newsletter Derm & Plastic Surgery Clinic

    ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

    ΦΥΛΛΟ