Καλεσμένη σε Γάμο: Οι θεραπείες ομορφιάς που θα σας “σώσουν”

Καλεσμένη σε γάμο: Οι θεραπείες ομορφιάς που θα σας "σώσουν"

Η εποχή που τα Σαββατοκύριακα όλων μας θα έχουν μία συγκεκριμένη υποχρέωση έχει ξεκινήσει. Ο καιρός είναι στα πάνω του, η φύση ανθίζει και η καλύτερη σας φίλη είναι έτοιμη είτε να ανέβει τα Σκαλιά της Εκκλησίας, είτε να βαφτίσει το παιδί της. Και εσείς, αν δεν είστε η Νονά, είστε Καλεσμένη σε Γάμο ή Βάφτιση. Εκτός από το ιδανικό φόρεμα, το ζευγάρι παπουτσιών που δεν θα σας κουράσει, καλό είναι να φροντίσετε και την εξωτερική σας εμφάνιση. Γιατί, ένα λαμπερό πρόσωπο εκφράζει ακόμα καλύτερα τη χαρά που νιώθετε

Και πώς θα το πετύχετε αυτό; Αν και τα Skincare Tips & Tricks μπορούν πράγματι να κάνουν τη διαφορά στο δέρμα σας, μόνο μερικές θεραπείες είναι σε θέση να σας προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Ακόμα και λίγα εικοσιτετράωρα πριν ο Γάμος ή η Βάφτιση ξεκινήσει. Γιατί, ο χρόνος αποθεραπείας τους είναι ελάχιστος. Και ο ερεθισμός μικρός και παροδικός. Ποιες είναι, λοιπόν, οι ιατρικές θεραπείες που μπορείτε να κάνετε πριν ευχηθείτε “Και στα δικά μας”;

Καλεσμένη σε γάμο: Θεραπεία με Laser Alexandrite

Η θερμοκρασία ανεβαίνει, ο καιρός είναι αίθριος και ο Γάμος ή η Βάφτιση θα γίνει σε κτήμα. Δεν γίνεται να φορέσετε τίποτα άλλο από ένα αέρινο μεν, επίσημο δε φόρεμα. Ξέρετε πολύ καλά τι σημαίνει αυτό. Τα πόδια και τα χέρια σας θα είναι ορατά σε όλους. Χρειάζεται, λοιπόν, πριν να τα έχετε φροντίσει σωστά.

Ας ξεκινήσουμε από το πιο απλό. Μία Laser Αποτρίχωση ταιριάζει γάντι στην εποχή. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πρώτη συνεδρία πριν από το Μυστήριο και τις επόμενες όσο τα καλοκαίρι προχωρά. Με έναν σμπάρο, δύο τρυγόνια. Η Αποτρίχωση που διενεργείται με Laser Αλεξανδρίτη 7ης γενιάς, εκτός από αποτελεσματική, είναι και εντελώς ανώδυνη. Δεν θα ταλαιπωρηθείτε από κοκκινίλες και ενοχλητικούς ερεθισμούς και θα δείτε τις περισσότερες τρίχες στα πόδια ή στα χέρια να εξαφανίζονται.

Επειδή, όμως, timing is everything, προσπαθήστε να κλείσετε το ραντεβού σας μία περίπου εβδομάδα πριν τον γάμο ή την Βάφτιση. Έτσι, δεν θα εφαρμόσετε απλά την απαραίτητη αντηλιακή κρέμα χωρίς να λερώσετε το φόρεμα σας, αλλά και το δέρμα σας θα είναι σαν να κάνατε τη συνεδρία την προηγούμενη ημέρα. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;

Καθαρισμός Προσώπου OxyGeneo

Ένα φωτεινό πρόσωπο αντανακλά χαρά, ευτυχία, ικανοποίηση, ενθουσιασμό. Ό,τι ακριβώς αισθάνεστε, δηλαδή, για την καλύτερη σας φίλη. Μπορεί τα συναισθήματα αυτά να τα έχετε στο… τσεπάκι, όμως, με τον καθαρισμό προσώπου, τι γίνεται; Υπάρχει λύση! Χωρίς παρενέργειες και με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας. Σκεφτείτε ότι η ερυθρότητα που δημιουργεί είναι τόσο μικρή που μπορείτε να κάνετε τη θεραπεία σας ακόμα και το προηγούμενο βράδυ. 

Ο Καθαρισμός Προσώπου OxyGeneo βασίζεται σε ένα φαινόμενο που ανακάλυψε ο, Δανός φυσικός, Niels Bohr, πριν από περίπου έναν αιώνα, το 1904. Σύμφωνα με το φαινόμενο αυτό, όταν αυξάνεται το διοξείδιο του άνθρακα εσωτερικά του δέρματος, οι ιστοί απελευθερώνουν οξυγόνο και κάπως έτσι το δέρμα αναπλάθεται από την αρχή. Το πρόσωπο σας “καθαρίζει” και αποκτά ξανά τη χαμένη του λάμψη. Στην πραγματικότητα, η ενυδάτωση πραγματοποιείται εσωτερικά. Με τον τρόπο αυτό, το αποτέλεσμα έρχεται πολύ πιο άμεσα και διαρκεί ακόμα περισσότερο. 

Η συγκεκριμένη θεραπεία είναι ιδανική για καθαρισμό προσώπου της τελευταίας στιγμής, καθώς απολεπίζει την επιδερμίδα, αυξάνει την μικροκυκλοφορία του αίματος και τέλος διοχετεύει όλα τα δραστικά συστατικά που κυριαρχούν τον τελευταίο καιρό στο χώρο του Skincare. Το δέρμα τα απορροφά και η υφή του δεν ήταν ποτέ πιο απαλή! 

Καλεσμένη σε γάμο: Θεραπεία με Fractional Laser

Αναίμακτη, χωρίς χειρουργείο και νυστέρι. Αυτή η Laser θεραπεία “φλερτάρει” έντονα με το προσκλητήριο του Γάμου ή της Βάπτισης. Και έχει πολλούς λόγους!

Αρχικά, εκτός από το πρόσωπο, το Fractional Laser μπορεί να εφαρμοστεί και στο Ντεκολτέ. Μία περιοχή, που όσο και αν φροντίσουμε το πρόσωπο, φανερώνει πάντα την ηλικία μας. Ή έστω πλησιάζει στον πραγματικό αριθμό. Η θεραπεία με Fractional Laser επιφέρει αποτελέσματα ανάλογα του χειρουργικού Lifting χωρίς, όμως, νυστέρι και πόνο. Μόνο απόλαυση. Της στιγμής και της αλλαγής που φέρει η θεραπεία. 

Μην φοβάστε το Laser! Η αίσθηση που αφήνει, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, θυμίζει μικρά αθώα τσιμπηματάκια. Μετά το τέλος της θεραπείας, υπάρχει ερυθρότητα στην περιοχή, που συνήθως διαρκεί 24 με 48 ώρες. Για αυτό, μπορείτε να πραγματοποιήσετε το Fractional Laser το πολύ τρεις ημέρες πριν το Γάμο ή τη Βάφτιση. Έτσι, το δέρμα σας θα είναι ενυδατωμένο, νεανικό και έτοιμο να δεχτεί τα προϊόντα μακιγιάζ που θα χρησιμοποιήσετε χωρίς να χάσει τη φυσική του λάμψη. Ready!  

Θεραπεία Skin Booster Vital 

Είναι δυνατόν μία θεραπεία με τέτοιο όνομα να λείπει από αυτό το θέμα; Φυσικά και όχι! Το Skin Booster Vital μπορεί να εφαρμοστεί σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και στα χέρια. Σε όλα τα μέρη του σώματος, δηλαδή, που θα αποκαλύπτει το φόρεμα σας. Εξασφαλίζει μακράς διάρκειας, φυσικό αποτέλεσμα, χαρίζοντας σε όλη την επιδερμίδα λάμψη και ενυδάτωση. Παράλληλα, αποκαθιστά την υδατική ισορροπία του δέρματος, προσφέροντας του ενυδατωμένη όψη και νεανική αίσθηση.

Το συγκριτικό πλεονέκτημα του Skin Booster Vital, σε σύγκριση με άλλες θεραπείες, είναι ότι ενεργοποιεί την εκ των έσω ενυδάτωση του οργανισμού. Την σημαντικότερη, δηλαδή. Γιατί, μην ξεχνάτε ότι η ενυδάτωση και η νεανικότητα πηγάζουν από μέσα μας. 

Πρόκειται για μία ενέσιμη μεν, ανώδυνη δε θεραπεία, η οποία θα “κλέψει” μόλις 30 λεπτά από το χρόνο σας. Ενώ μπορείτε να επιστρέψετε ακόμα και μετά το πέρας της θεραπείας στις υποχρεώσεις σας, καλό είναι να πραγματοποιήσετε το Skin Booster Vital τρεις με τέσσερις ημέρες πριν το Μυστήριο, προκειμένου να εξαφανιστούν οι ενδεχόμενες εκχυμώσεις.

Καλεσμένη σε γάμο: Θεραπεία με Χημικό Peeling

Ή αλλιώς η Worth-To-Try θεραπεία. Γρήγορο και αποδοτικό, το χημικό Peeling προσφέρει στο πρόσωπο ή σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος επιλέξετε να το εφαρμόσετε βαθιά απολέπιση και αναγέννηση των κυττάρων. Τα παλιά και πλούσια σε ελεύθερες ρίζες κύτταρα απομακρύνονται από την επιδερμίδα και στη θέση τους πλάθονται νέα, υγιή και λειτουργικά. Υπάρχει ουσιαστικότερη αναδόμηση;

Για την περίπτωση σας, μία συνεδρία επιφανειακού ή μεσαίου Peeling φαντάζει ιδανική. Στην πρώτη κατηγορία, ο καθαρισμός αγγίζει μόνο επιφανειακά την επιδερμίδα και ο χρόνος αποθεραπείας είναι κυριολεκτικά μηδενικός. Στη δεύτερη περίπτωση, ο καθαρισμός φτάνει μέχρι την άνω στιβάδα του χορίου και ο χρόνος αποθεραπείας αγγίζει τις 3 με 5 ημέρες. Το μόνο που έχετε να κάνετε, λοιπόν, είναι να κλείσετε έγκαιρα το ραντεβού σας.

Θεραπεία με Dermapen

Αυτό το μικρό, αλλά τόσο θαυματουργό μηχάνημα είναι ιδανικό και για μία αναζωογόνηση πριν από το Γάμο ή τη Βάφτιση. Το αυθεντικό Dermapen ταιριάζει ονειρικά με κάθε τύπο δέρματος και είναι εντελώς ανώδυνο. Οι μικροτραυματισμοί που προκαλεί δεν δημιουργούν φθορά στο δέρμα. Απλά, ενεργοποιούν τους μηχανισμούς της επιδερμίδας, προκειμένου να ξεκινήσει η επούλωση της.

Ανάμεσα στα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης θεραπείας είναι ότι μπορείτε να την ξεκινήσετε ακόμα και τους μήνες που η ηλιοφάνεια είναι έντονη και η θερμοκρασία υψηλή. Απίστευτα ταιριαστή παράμετρος με την εποχή του Μυστηρίου. Οι μαύροι κύκλοι, οι πιθανές ρυτίδες, οι λευκές γραμμές σβήνουν από το πρόσωπο σας με την τελική του υφή να θυμίζει το δέρμα μωρού. Τόσο απαλή! 

Καλεσμένη σε γάμο: Θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες RF

Πόσο μπορεί να “σφίξει” ο λαιμός και το πρόσωπο, όταν οι ραδιοσυχνότητες μπαίνουν στο παιχνίδι; Η απάντηση είναι εντυπωσιακά αρκετά. Το συγκριτικό πλεονέκτημα αυτής της θεραπείας είναι ότι συσφίγγει την επιδερμίδα ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία, όπως το περίγραμμα του προσώπου, οι σακούλες των ματιών και το άνω μέρος του λαιμού που έρχεται σε επαφή με το σαγόνι. 

Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη εβδομάδα της θεραπείας και μεγιστοποιούνται όσο οι μέρες περνούν, καθώς η παραγωγή κολλαγόνου συνεχίζει ακόμα και 6 μήνες μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας. Ξέρω τι θα κάνετε τουλάχιστον δέκα ημέρες πριν από το Γάμο! 

Θεραπεία με Laser Peel

Last But Not Least, μία συνδυαστική θεραπεία κατάλληλη για την αντιμετώπιση των κηλίδων και των πανάδων. 

Το Laser Peel είναι μια επαναστατική θεραπεία εξάλειψης των δυσχρωμιών, καθώς αποτελεί συνδυασμό δύο αποτελεσματικών θεραπειών, του Fractional Laser και του Peeling. Η θεραπεία ξεκινά με την εφαρμογή του Fractional Laser που δρα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, ερεθίζοντας τους ινοβλάστες, ώστε να παράγουν φυσικό κολλαγόνο και ελαστίνη και συνεχίζει με την τοπική εφαρμογή του peeling πάνω στις δυσχρωμίες. Το ήδη προετοιμασμένο δέρμα απορροφά καλύτερα τα δραστικά συστατικά που απελευθερώνει το δέρμα και τα αποτελέσματα είναι πιο εντυπωσιακά και με μεγαλύτερη διάρκεια.

Βρήκατε τι θα φορέσετε, βρήκαμε τις ιδανικές θεραπείες ομορφιάς. Τώρα, δύο πράγματα μένουν. Πρώτον, να κλείσετε το ραντεβού σας και δεύτερον να βρείτε το δώρο που θα αγοράσετε. Have Fun!

Σας άρεσε αυτό που μόλις διαβάσατε;
Μοιραστείτε το με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα!!
Newsletter Derm & Plastic Surgery Clinic

    ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

    ΦΥΛΛΟ