Golden Touch Micro-Infusion Προσώπου | Τι Είναι και Πώς Γίνεται

microdosing θεραπεια ομορφιαςΗ Αισθητική Ιατρική έχει πλέον εξελιχθεί τόσο πολύ, που εν έτει 2022 υπάρχει η δυνατότητα να γίνεται εξατομικευμένη προσέγγιση της κάθε επιδερμίδας. Η ερώτηση που εύλογα τίθεται εδώ είναι αν αυτό ισχύει και για τις θεραπείες ομορφιάς. Στις Κλινικές μας, η απάντηση είναι μονολεκτική και καταφατική. Ναι. Δημιουργούμε 100% εξατομικευμένες θεραπείες ομορφιάς, πλήρως προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε επιδερμίδας. Οι custom-made θεραπείες μας είναι πλέον η αγαπημένη συνήθεια των ασθενών μας, σαν ένα τελετουργικό ομορφιάς που αφιερώνουν στον εαυτό τους. Στο τελετουργικό αυτό εντάσσεται και η Θεραπεία Ομορφιάς Golden Touch Micro-Infusion. 

Τι ακριβώς είναι η Θεραπεία Golden Touch Micro-Infusion;

Πρόκειται θα λέγαμε για την επιτομή της εξατομίκευσης στη Δερματολογία και τις beauty θεραπείες. Μία πλήρως tailor – made θεραπεία των Κλινικών μας, που φροντίζουμε να διαμορφώσουμε αναλόγως πάντα των αναγκών των ασθενών μας. Τι σημαίνει αυτό; Ότι μπορεί να έρθετε μαζί με μια φίλη σας για να πραγματοποιήσετε την ίδια Θεραπεία Ομορφιάς και να καταλήξετε να κάνετε διαφορετικές: Η κάθε μία εκείνη που ταιριάζει αποκλειστικά στην ίδια! Η Θεραπεία Golden Touch Micro-Infusion είναι ένα από τα πιο flexible Πρωτόκολλα των Derm & Plastic Surgery Clinic. 

Επί της ουσίας πρόκειται για μια καινοτόμα και εξελιγμένη μη ενέσιμη μεσοθεραπεία. Σε αυτή συνδυάζονται όλα τα οφέλη της μεσοθεραπείας και του microneedling. Πραγματοποιείται με τη χρήση μιας αποστειρωμένης συσκευής με περίπου 30 επιχρυσωμένες αποστειρωμένες ακίδες. Μέσω αυτής εισάγονται στο δέρμα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και φτάνουν μέχρι τις κατώτερες στιβάδες του. Χωρίς να τραυματίζει καθόλου την επιδερμίδα ή να προκαλεί πόνο στον ασθενή, επιτρέπει την άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές του χωρίς να απαιτεί αποθεραπεία.

Πώς θα αποφασιστούν τα συστατικά που θα συμπεριληφθούν στη δική μου Θεραπεία Golden Touch Micro-Infusion Προσώπου;

Αφού κλείσετε το πρώτο σας ραντεβού και πριν πραγματοποιήσετε τη συνεδρία σας, θα εξετάσει την επιδερμίδα και τον ακριβή τύπο επιδερμίδας σας κάποιος από τους εξειδικευμένους και έμπειρους Ιατρούς των Κλινικών μας. Κατόπιν, θα διαμορφώσει και τον ακριβή χαρακτήρα της Θεραπείας Ομορφιάς Golden Touch Micro-Infusion. Εκείνον που θα κάνετε αποκλειστικά εσείς. Θα αποφασίσει δηλαδή ποια θρεπτικά συστατικά θα συμπεριλάβει σε αυτή και σε ποια ακριβώς ποσότητα. 

Τι θα μου προσφέρει η Θεραπεία Ομορφιάς Golden Touch Micro-Infusion;

Ό,τι ακριβώς χρειάζεστε! Η Θεραπεία Ομορφιάς Golden Touch Micro-Infusion θα χαρίσει ενυδάτωση στις ξηρές και αφυδατωμένες επιδερμίδες, λάμψη στις θαμπές, αντιγήρανση στις πιο ηλικιωμένες και ταλαιπωρημένες επιδερμίδες. Αναλόγως με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας, θα διαμορφωθεί το ακριβές «cocktail συστατικών» που θα χρησιμοποιηθεί. 

Σε γενικές γραμμές προσφέρει:

 • Αναζωογόνηση της επιδερμίδας
 • Αντιμετώπιση της ξηρότητας και της αφυδάτωσης
 • Καταπολέμηση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων
 • Ενίσχυση της παραγωγής Κολλαγόνου 
 • Καταπολέμηση των σημαδιών πρόωρης γήρανσης, αλλά και γήρανσης
 • Επιτάχυνση κυτταρικής ανανέωσης 
 • Καταπολέμηση επιμέρους θεμάτων όπως οι μαύροι κύκλοι
 • Σύσφιξη 
 • Αντιοξειδωτική προστασία
 • Μείωση του μεγέθους των πόρων
 • Περιορισμό της παραγωγής σμήγματος
 • Συμβολή στην αντιμετώπιση των εξάρσεων της ακμής

Πώς γίνεται η διαδικασία;

Πέρα από τη δυνατότητά του για πλήρη εξατομίκευση, αυτό που καθιστά το Golden Touch Micro-Infusion τόσο ευεργετικό, είναι η τεχνική με την οποία πραγματοποιείται. Ειδικότερα, διενεργείται με έγχυση συγκεκριμένων συνδυασμών θρεπτικών ουσιών κάτω από την επιδερμίδα. Μάλιστα, μέσω της έγχυσης τα συστατικά αυτά φτάνουν στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος και δρουν πραγματικά «εκ των έσω», με τρόπο που δεν μπορεί να μιμηθεί καμία κρέμα, ορός ή serum. Επομένως, ακόμη κι αν μάθετε τον ακριβή συνδυασμό θρεπτικών συστατικών που χρειάζεται η επιδερμίδα σας και επιχειρήσετε να τον εξασφαλίσετε μέσω κάποιου skincare προϊόντος του εμπορίου, το αποτέλεσμα δεν θα είναι σε καμία περίπτωση το ίδιο.

Τι περιέχει η Θεραπεία Ομορφιάς Golden Touch Micro-Infusion;

Όπως είπαμε, το περιεχόμενο του «θεραπευτικού cocktail» της, είναι για τον κάθε ασθενή διαφορετικό. Σε κάθε περίπτωση, η βάση του είναι τα ενισχυμένα κύτταρα του αίματος. Από εκεί και πέρα, αναλόγως των αναγκών της κάθε επιδερμίδας, μπορεί να περιλαμβάνει ουσίες όπως του Μπότοξ (νευροτοξίνη) σε μικρές δόσεις, υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, πεπτίδια, παράγοντες λεύκανσης όπως κοχικό οξύ και α-αρμπουτίνη και διάφορα αντιοξειδωτικά. Πρόκειται για την απόλυτη custom – made μεσοθεραπεία με βάση τις δικές σας ανάγκες, ενισχυμένη από τα αυτόλογα δικά σας συστατικά.

Μετά από πόσο καιρό μπορώ να επαναλάβω τη Θεραπεία Ομορφιάς Golden Touch Micro-Infusion και πόσες συνεδρίες θα χρειαστώ;

Αναλόγως των συστάσεων του γιατρού σας, θα χρειαστείτε περίπου 2-3 συνεδρίες. Κάθε μία πρέπει να απέχει χρονικά από την προηγούμενη για ένα διάστημα 4 μηνών.

Με ποια άλλη θεραπεία μπορώ να το συνδυάσω;

Το Πρωτόκολλο αυτό μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά με διάφορα Peelings, αλλά και με μάσκες υδρογέλης, HydroGel Masks, για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Για ποιες ηλικίες ενδείκνυται;

Για όλες! Από τη συμπλήρωση των 18 χρόνων και έπειτα, καθένας μπορεί να δοκιμάσει τη Θεραπεία Golden Touch Micro-Infusion και να απολαύσει τα οφέλη της. Όπως είπαμε, είναι μια custom – made θεραπεία που προσαρμόζεται στις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας. Επομένως, δεν είναι ανάγκη να χρειάζεστε boost αντιγήρανσης για να τη δοκιμάσετε. Μπορείτε να την κάνετε για ενυδατικούς λόγους ή και για την συμβολή της στην αντιμετώπιση άλλων δερματικών θεμάτων, όπως των δυσχρωμιών, της ερυθρότητας ή της υπερπαραγωγής σμήγματος. Δεν υπάρχει άλλωστε επιδερμίδα και τύπος επιδερμίδας που δεν χρειάζεται ενυδάτωση. Ασφαλώς και τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που θα έχουν ανάγκη την αντιγηραντική της επίδραση, θα απολαύσουν τα πλείστα των ωφελειών της.

Κινδυνεύει να μειωθεί η εκφραστικότητα του προσώπου μου από τη νευροτοξίνη που περιέχει;

Όπως και στο Btx που επίσης περιέχεται νευροτοξίνη, έτσι και σε αυτή τη θεραπεία, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος αν την κατάσταση αναλάβει ένας έμπειρος ειδικός. Στις Κλινικές της Derm & Plastic Surgery Clinic, λοιπόν, δεν κινδυνεύετε από κανένα «πάγωμα» της εκφραστικότητάς σας. Η δεξιοτεχνία των μελών της ομάδας μας είναι τέτοια που εξασφαλίζει το φυσικό του αποτελέσματος. Το παν για εμάς δεν είναι να προσπαθήσουμε να μετατραπείτε σε άλλους. Αυτό που θέλουμε είναι μπορέσετε να γίνετε «η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας».

 

Σας άρεσε αυτό που μόλις διαβάσατε;
Μοιραστείτε το με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα!!
Newsletter Derm & Plastic Surgery Clinic

  ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

  ΦΥΛΛΟ