Full Body Laser Αποτρίχωση | Πόσο Κοστίζει και Ποιο Είναι το Καλύτερο Μηχάνημα

Full Body Laser Αποτρίχωση Κόστος

Η Full Body Laser Αποτρίχωση αποτελεί μια από τις λίγες τεχνικές της οποίας η ζήτηση δεν σταματά να αυξάνεται. Παρόλο που άλλες θεραπείες ομορφιάς διανύουν επίσης περιόδους δημοφιλίας, πάντα μετά από λίγο έρχεται μια νέα, πιο επαναστατική για να πάρει τα «πρωτεία». Αυτό δεν ισχύει με τη Laser Αποτρίχωση. Η τελευταία, εδώ και χρόνια παραμένει ενεργά στο προσκήνιο. Άλλωστε, το ξύρισμα (η συνήθης εναλλακτική επιλογή) είναι μια διαδικασία αφενός χρονοβόρα και αφετέρου όχι τόσο φιλική προς την επιδερμίδα. Έτσι, περιοχές όπως τα πόδια, το bikini, οι μασχάλες και το πρόσωπο έπαψαν πια να προβληματίζουν πολλές γυναίκες λόγω ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Και αν αυτό μπορεί να γίνει για μια επιμέρους περιοχή, γιατί να μην γίνει σε όλες; Γι’ αυτό και η Full Body Laser Αποτρίχωση έχει εξελιχθεί στην αγαπημένη go-to μέθοδο πολλών από εμάς!

Γιατί να κάνω Full Body Laser Αποτρίχωση;

Η Full Body Laser Αποτρίχωση αποτελεί μια επένδυση, την οποία αξίζει να κάνετε για τον εαυτό σας. Τα πλεονεκτήματά της είναι πολλά και ευρέως διαδεδομένα, αλλά αξίζει να αναφερθούμε ξανά σε μερικά από αυτά.

Αρχικά, πραγματοποιείται σε σύντομης διάρκειας συνεδρίες. Θα χρειαστεί να αφιερώσετε μόλις μερικά λεπτά για να ολοκληρωθεί κάθε session. Αυτό καθιστά τη Laser Αποτρίχωση μια άκρως εξυπηρετική διαδικασία για πολυάσχολες και εργαζόμενες γυναίκες.

Ακόμη, είναι εντελώς ασφαλής και μάλιστα για κάθε περιοχή του σώματος. Δεν έχετε να φοβάστε για κάτι αν κάνετε Full Body Laser Αποτρίχωση στο σωστό μέρος, από τον σωστό ειδικό. Ακόμη και οι πιο ευαίσθητες περιοχές όπως αυτή του bikini ή άνωθεν των χειλιών δεν διατρέχουν κανέναν απολύτως κίνδυνο. Επιπλέον, προκαλεί λιγότερης έντασης πόνο σε σχέση με άλλες αποτριχωτικές τεχνικές. Επίσης, σε αντίθεση με το ξύρισμα, μπορεί να αφαιρέσει και τις μη αναπτυγμένες τρίχες. Δεν τις κόβει απλά: Τις «ξεριζώνει».

Η υφή του δέρματος είναι επίσης λεία και απαλή, ακόμη και στα μεσοδιαστήματα των συνεδριών. Από τη μία συνεδρία Laser Αποτρίχωσης μέχρι την επόμενη, θα μπορείτε να απολαμβάνετε smooth επιδερμίδα. Αυτό σίγουρα δεν ισχύει και για τα μεσοδιαστήματα μεταξύ των ξυρισμάτων.

Τέλος, ένα από τα πλεονεκτήματά της που «κερδίζει» ακόμη και τις πιο δύσκολες, είναι η διάρκεια του αποτελέσματος. Πρόκειται για μια μακροπρόθεση λύση και απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Προσφέρει μόνιμα αποτριχωμένη επιδερμίδα και εύκολα διατηρήσιμο αποτέλεσμα.

Ποιες περιοχές του σώματος περιλαμβάνει;

Μπορεί να εφαρμοστεί σε περιοχές όπως:

 • Άνω χείλος
 • Πηγούνι
 • Σαγόνι
 • Λαιμός
 • Φαβορίτες
 • Αυτιά
 • Μασχάλες
 • Χέρια
 • Bikini
 • Πόδια
 • Στήθος
 • Πλάτη

Πόσο κοστίζει η Full Body Laser Αποτρίχωση;

Η αλήθεια είναι πως το κόστος της διαδικασίας είναι αυτό που κάνει πολλές γυναίκες σκεπτικές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα είτε να συνεχίζουν να εφαρμόζουν άλλες μεθόδους όπως το ξύρισμα, είτε να αναζητούν προσφορές και να καταλήγουν σε μη αξιόπιστα κέντρα αισθητικής. Ωστόσο, το πρώτο έχει επίσης έξοδα σε μακροπρόθεσμο επίπεδο (ξυραφάκια, αφρό και κρέμα ξυρίσματος κλπ) και το δεύτερο μπορεί να αποβεί επικίνδυνο.

Ας δούμε λοιπόν σε τι εύρος κυμαίνονται οι τιμές στις Κλινικές Derm & Plastic Surgery Clinic. Πρόκειται φυσικά για ιατρικό κέντρο με έμπειρους και εξειδικευμένους ιατρούς και αισθητικούς, οπότε δεν τίθεται θέμα ασφάλειας. Οι τιμές ξεκινούν από το ποσό των 200 ευρώ αλλά πρόκειται για ένα νούμερο ενδεικτικό. Το ακριβές κόστος μπορεί να προσδιοριστεί μόνο κατά περίπτωση. Αφού πραγματοποιήσετε την πρώτη σας επίσκεψη και συζητήσετε με ένα μέλος της ομάδας μας, θα μπορέσετε να αποκτήσετε γνώση του ποσού στο οποίο θα ανέλθει η δική σας Full Body Laser αποτρίχωση. Αυτό θα εξαρτηθεί από παράγοντες όπως:

 • Ο φωτότυπος του δέρματός σας
 • Η έκταση της τριχοφυΐας  σας
 • Η πυκνότητα τριχοφυΐας σας

Ποιο είναι το καλύτερο μηχάνημα για Laser Αποτρίχωση;

Σίγουρα θα έχετε ακούσει την Αποτρίχωση Αλεξανδρίτη. Η δημοφιλία της δεν είναι τυχαία και σίγουρα δεν είναι μη δικαιολογημένη. Δυστυχώς, πολλοί καταχράζονται τη δημοφιλία αυτή προκειμένου να αποσπάσουν την εμπιστοσύνη του κοινού. Δεν είναι λίγες οι φορές που αισθητικά κέντρα την επικαλούνται χωρίς να ανταποκρίνεται όμως αυτό στην πραγματικότητα. Γι’ αυτό στις Κλινικές μας χρησιμοποιούμε αποκλειστικά το αυθεντικό μηχάνημα έβδομης γενιάς Alexandrite (Αλεξανδρίτη). Εκπέμπει στα 755 nm και είναι το πλέον αποτελεσματικό!

Πού να κάνω Full Body Laser Αποτρίχωση;

Είναι πολύ σημαντικό να προτιμάτε Ιατρικούς Χώρους και όχι απλά Κέντρα Αισθητικής. Μια έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα Δερματολόγων μπορεί να εγγυηθεί για την ασφάλειά σας και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Γι΄ αυτό και στην Derm & Plastic Surgery Clinic η Laser αποτρίχωση είναι από τις υπηρεσίες με την πιο αυξημένη ζήτηση. Προσφέρουμε αυτό ακριβώς που υποσχόμαστε. Είμαστε άλλωστε εξειδικευμένη Κλινική Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής. Ως εκ τούτου, διαθέτουμε αποκλειστικά ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Είναι ασφαλής η Full Body Laser Αποτρίχωση;

Στην Derm & Plastic Surgery Clinic, 100%! Εδώ η αποτρίχωση αντιμετωπίζεται ως ιατρική πράξη και όχι ως αισθητική τεχνική. Οποιαδήποτε περιοχή τους σώματός σας και αν επιλέξετε να αποτριχώσετε, θα υπάρχει η ανάλογη δερματολογική εποπτεία.

Ήδη από πριν την έναρξη των συνεδριών σας, θα πραγματοποιηθεί το ανάλογο ραντεβού. Στη διάρκειά του θα ληφθεί το ιατρικό σας ιστορικό από τους Δερματολόγους μας. Στο πλαίσιο αυτού θα εξετάσουν και την πιθανή ύπαρξη σπίλων στο δέρμα σας ή οποιασδήποτε άλλης δερματικής βλάβης.

Σας άρεσε αυτό που μόλις διαβάσατε;
Μοιραστείτε το με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα!!
Newsletter Derm & Plastic Surgery Clinic

  ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

  ΦΥΛΛΟ