Fractional Laser

Το καινοτόμο “lifting χωρίς νυστέρι”

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FRACTIONAL LASER

 Είναι από τις πλέον εξελιγμένες θεραπείες της Αισθητικής Δερματολογίας και η τελευταία λέξη στις τεχνολογίες laser, για την ανάπλαση του δέρματος. Χάρη στην αισθητά πιο ανώδυνη θεραπεία, αλλά και τα εξαιρετικά αποτελέσματα που προσφέρει, είναι πλέον γνωστό και ως “lifting χωρίς νυστέρι”.

 Η θεραπεία με Fractional Laser είναι η μόνη θεραπεία laser, που προσφέρει ουσιαστική ανάπλαση και ανανέωση του κολλαγόνου, εξαλείφοντας τα σημάδια του χρόνου. Κατά την ενεργοποίηση του laser, οι ακτίνες χωρίζονται σε πολλές μικροδέσμες, κάνοντας επιλεκτική “σάρωση” της επιφάνειας του δέρματος και δρώντας στοχευμένα στις περιοχές του προβλήματος. Οι μικροδέσμες αυτές, δρουν επίσης στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και ερεθίζουν τους ινοβλάστες, ώστε να παράγουν φυσικό κολλαγόνο και ελαστίνη, προκαλώντας έτσι την αναζωογόνηση του δέρματος εκ των έσω.

Τα αποτελέσματά του είναι πραγματικά θεαματικά και η αποτελεσματικότητα της θεραπείας, συγκρίνεται με αυτήν του χειρουργικού lifting. Βέβαια στην περίπτωση του Fractional Laser, αυτό επιτυγχάνεται χωρίς χειρουργείο, χωρίς πόνο και χωρίς ταλαιπωρία του ασθενή.

Το αποτέλεσμα είναι ορατό, από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Θα νιώσετε το δέρμα σας αναζωογονημένο, λείο, φωτεινό, πιο φρέσκο και σφριγηλό, χωρίς τα σημάδια του χρόνου.

Fractional laser
 • Θεραπεία ρυτίδων
 • Ανάπλαση του δέρματος του προσώπου
 • Σύσφιξη προσώπου
 • Κηλίδες – πανάδες
 • Ουλές ακμής
 • Λιπαρότητα και διεσταλμένοι πόροι
 • Ουλές και σημάδια
 • Φωτογήρανση
 • Fractional Laser σώματος
 • Κυτταρίτιδα
 • Θεραπεία ραγάδων

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πονάει;
Η συνεδρία με Fractional Laser είναι σχετικά ανώδυνη και άριστα ανεκτή από τον ασθενή, καθώς προηγείται χρήση τοπικής αναισθητικής κρέμας στην υπό θεραπεία περιοχή, ενώ κατά την διάρκεια της θεραπείας διοχετεύεται κρύος αέρας στην περιοχή της εφαρμογής, κάνοντας την θεραπεία πολύ καλά ανεκτή. Η αίσθηση του laser είναι σαν ήπια, σχεδόν ανεπαίσθητα τσιμπηματάκια. Μετά το τέλος της θεραπείας, υπάρχει ερυθρότητα στην περιοχή, που συνήθως διαρκεί 24 με 48 ώρες.

Μπορώ να επιστρέψω άμεσα στις δραστηριότητές μου;
Πέρα από μια ελαφρά ερυθρότητα στην περιοχή, που καλύπτεται με make up, τίποτα άλλο δε δεσμεύει τον ασθενή, από το να επιστρέψει στην καθημερινότητά του.

Πόσες θεραπείες θα χρειαστώ;
Ο συνήθης αριθμός απαιτούμενων συνεδριών είναι 2 – 6, ανάλογα με το πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, αλλά πάντα εξαρτάται από την κατάσταση του δέρματος.

Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες;
Το Fractional Laser συνδυάζεται εξαιρετικά με την Αυτόλογη Μεσοθεραπεία , προσφέροντας θεαματικά αποτελέσματα. Με τον συνδυασμό αυτό, τα αποτελέσματα της αναζωογόνησης και της ανάπλασης μεγιστοποιούνται, χάρη στην επιπλέον δράση των δικών μας  ενεργοποιημένων βλαστικών κυττάρων .

ΚΟΣΤΟΣ – ΤΙΜΕΣ

 Το κόστος της θεραπείας με Fractional Laser ξεκινά από 150 ευρώ και το κόστος της θεραπείας για την αυτόλογη μεσοθεραπεία ξεκινά από 250 ευρώ.

Καλέστε μας, για να ενημερωθείτε για την τιμή της θεραπείας που σας ενδιαφέρει ή για τις ειδικές τιμές, που ισχύουν για τους συνδυασμούς θεραπειών.

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ & ΑΠΟΨΕΙΣ

FRACTIONAL LASER

εφαρμογή του συγκεκριμένου laser για ανάπλαση του δέρματος.Χρειάστηκαν 6 εφαρμογές για να γίνει ξανά το δέρμα όπως πριν και πλέον δεν υπάρχει ίχνος σημαδιού πάνω μου από την επέμβαση...

Κατερίνα Σιδέρη

Ύστερα από μια επέμβαση στην κοιλιά, μου είχανε μείνει άσχημες ουλές και χρειαζόμουν την εφαρμογή του συγκεκριμένου laser για ανάπλαση του δέρματος...

Περισσότερα

FRACTIONAL LASER

Η εφαρμογή αλλά και το αποτέλεσμα από το fractional laser στο πρόσωπο είναι απίστευτο. Συγχαρητήρια για την επιλογή σας, να διαθέτετε στο ιατρείο σας, το πιο σύγχρονο μηχάνημα!...

Δημητροπούλου Γεωργία

Η εφαρμογή αλλά και το αποτέλεσμα από το fractional laser στο πρόσωπο είναι απίστευτο. Συγχαρητήρια για την επιλογή σας, να διαθέτετε στο ιατρείο σας, το πιο σύγχρονο μηχάνημα!...

Περισσότερα

FRACTIONAL LASER

Εντυπωσιάστηκα γιατί έχουν πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να διορθώνουν τις ουλές, ανάλογα με το αποτέλεσμα της ψηφιακής ανάλυσης που κάνουν πάντα στην 1η επίσκεψη...

Άγγελος Αλεξόπουλος

Επέλεξα το Fractional Laser για ανάπλαση του δέρματος μου, μετά από άσχημες ουλές που μου άφησε η ακμή.Η συγκεκριμένη κλινική διαθέτει το πιο σύγχρονο μηχάνημα...

Περισσότερα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Καλέστε μας
ή συμπληρώστε την φόρμα  Εγγραφείτε στο newsletter μας
  και κερδίστε μια Οξυγονοθεραπεία Ενυδάτωσης!

   ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

   ΦΥΛΛΟ