Θεραπείες Ενυδάτωσης

Δοκιμάστε την απόλυτη θεραπεία,
Oxy-skin Hydratherapy!

Θεραπείες Ενυδάτωσης

Τα επίπεδα υγρασίας στο εξωτερικό περιβάλλον, όπως ο άνεμος και οι χαμηλές θερμοκρασίες τον χειμώνα και οι υψηλές θερμοκρασίες και ο ήλιος το καλοκαίρι, είναι παράγοντες που διευκολύνουν την εξάτμιση του νερού, από την επιδερμίδα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, το δέρμα να αφυδατώνεται, να σπάει και να εμφανίζει λεπτές γραμμές και τραχιά, ανομοιογενή όψη.

 Για την φροντίδα της αφυδατωμένης επιδερμίδας, στην Derm & Plastic Surgery Clinic εφαρμόζουμε δυο θεραπευτικά πρωτόκολλα βαθιάς ενυδάτωσης, που επαναφέρουν τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας, ώστε να γίνει πάλι το δέρμα σφριγηλό και κυρίως υγιές και ενυδατωμένο.

H ενυδάτωση προσώπου Oxy-skin Hydratherapy, είναι μία ειδική, ενυδατική θεραπεία προσώπου, που εφαρμόζεται στην Derm & Plastic Surgery Clinic, με στόχο την εντατική και βαθιά ενυδάτωση του προσώπου.

Θεραπείες ενυδάτωσης

Η θεραπεία αυτή ξεκινά με το πρωτοποριακό μηχάνημα οξυγονοθεραπείας OXYGENEO. Η κάψουλα Capsugen, απολεπίζει την ανώτερη στιβάδα του δέρματος και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, λειαίνοντας και ανανεώνοντας την επιδερμίδα.

Με αυτό τον τρόπο, επιτυγχάνεται η προετοιμασία της επιδερμίδας, να δεχθεί στα βαθύτερα στρώματά της, τα ενυδατικά στοιχεία που εφαρμόζονται στη συνέχεια της θεραπείας. Το εντυπωσιακό και καινοτόμο όμως αυτής της θεραπείας, είναι η εκ των έσω οξυγόνωση του δέρματος και η αύξηση της μικροκυκλοφορίας του αίματος στο δέρμα, που αυξάνει στο μέγιστο βαθμό την απορρόφηση των ενυδατικών ουσιών, που θα τοποθετηθούν στην επιδερμίδα στην συνέχεια, με την μορφή ειδικού ορού.

Ο ορός αυτός, περιέχει νανοσώματα συμπυκνωμένου υαλουρονικού οξέος, πολυβιταμινών και αντιοξειδωτικών, συμβάλλοντας έτσι στην άμεση αναζωογόννηση του ξηρού και αφυδατωμένου δέρματος και επαναφέροντας τα επίπεδα της υγρασίας του. Στη συνέχεια γίνεται εφαρμογή της μάσκας Hydra Active, η οποία προάγει τη βαθύτερη διείσδυση, όλων των συστατικών του ειδικού αυτού ορού.

Το Skin Booster Vital είναι ένα σταθεροποιημένο υαλουρονικό οξύ, που χρησιμοποιείται για βαθιά ενυδάτωση δέρματος. Δεν πρόκειται για το υαλουρονικό που χρησιμοποιούμε για να γεμίσουμε ρυτίδες, αλλά ούτε και για υλικό απλής μεσοθεραπείας. Είναι ένα ειδικό υαλουρονικό οξύ, το οποίο είναι έτσι επεξεργασμένο, ώστε να χρησιμοποιείται με την τεχνική της μεσοθεραπείας, αλλά με τη διάρκεια και το φυσικό αποτέλεσμα του ενέσιμου υαλουρονικού.

Μπορεί να εφαρμοστεί σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και στα χέρια, και εξασφαλίζει μακράς διάρκειας, φυσικό αποτέλεσμα, χαρίζοντας σε όλη την επιδερμίδα λάμψη και ενυδάτωση, αποκαθιστώντας την υδατική της ισορροπία.

Το πλεονέκτημα της θεραπείας αυτής, έναντι των υπολοίπων ενέσιμων θεραπειών, είναι ότι πρόκειται για ουσιαστική βαθιά ενυδάτωση, εκ των έσω, που διαρκεί.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας, είναι ήδη εμφανή μετά την εφαρμογή της. Η θεραπεία αυτή ως μονοθεραπεία, μπορεί για παράδειγμα να γίνει πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, για να παραμείνει το πρόσωπό μας ενυδατωμένο το καλοκαίρι ή αμέσως μετά, για να αντιμετωπίσουμε την αφυδάτωση του καλοκαιριού.

Ωστόσο το πρωτόκολλο μιας εντατικής, αναζωογονητικής θεραπείας, ανάλογα και με το βαθμό αφυδάτωσης του δέρματος, είναι τέσσερις συνεδρίες (μια κάθε μήνα) και ακολούθως συντήρηση, με επανάληψη μιας συνεδρίας κάθε εξάμηνο.

Θεραπείες ενυδάτωσης Προσφορές

Πρόκειται για ενέσιμη θεραπεία, η οποία πραγματοποιείται αφού γίνει εφαρμογή αναισθητικής κρέμας 30 λεπτά πριν την θεραπεία. Είναι ανώδυνη, διαρκεί 20 – 30 λεπτά και μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως μετά, στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Υπάρχει περίπτωση, να εμφανιστούν μικροεκχυμώσεις στα σημεία της θεραπείας, οι οποίες μπορούν να καλυφθούν με ειδικά προϊόντα και υποχωρούν σε μικρό χρονικό διάστημα.

Θεραπείες ενυδάτωσης - skinbooster restylane

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Σε ποιούς απευθύνεται η ενυδάτωση προσώπου;
Η θεραπεία αυτή, απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες ανεξαρτήτως ηλικίας, που νιώθουν το δέρμα τους αφυδατωμένο και χωρίς σφριγηλότητα. Επίσης, σε όλα τα ευαισθητοποιημένα από περιβαλλοντικούς παράγοντες δέρματα, μετά από καλοκαιρινές διακοπές, με έκθεση στον ήλιο.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται για ενυδάτωση προσώπου;
Τα αποτελέσματα των θεραπειών είναι ορατά, από την πρώτη κιόλας θεραπεία και αρκεί μια συνεδρία για ένα απαλό, λαμπερό και ενυδατωμένο δέρμα, πριν από ένα σημαντικό γεγονός της ζωής σας, όπως ένας γάμος, μια σημαντική για σας επαγγελματική συνάντηση ή μια κοινωνική εκδήλωση. Για να έχετε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, συνιστάται μια σειρά θεραπειών. Μια ολοκληρωμένη σειρά θεραπειών (3 – 4 θεραπείες ανάλογα με τη φυσική κατάσταση και τις ανάγκες του δέρματος) ανά μεσοδιαστήματα ενός μήνα, θα σας εξασφαλίσει το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πως θα είναι το δέρμα μου μετά τις θεραπείες;
Μετά το τέλος των θεραπειών, το δέρμα είναι εμφανώς αναζωογονημένο και λαμπερό. Δεν υπάρχει κανένας ερεθισμός και μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές δραστηριότητες σας.

ΚΟΣΤΟΣ – ΤΙΜΕΣ

 Το κόστος της θεραπείας Oxy-skin Hydratherapy ξεκινά από 130 ευρώ, ενώ το κόστος της θεραπείας Skin Booster Vital ξεκινά από 160 ευρώ.

 Καλέστε μας, για να ενημερωθείτε για την τιμή της θεραπείας, που σας ενδιαφέρει ή για τις ειδικές τιμές, που ισχύουν για τους συνδυασμούς θεραπειών.

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ & ΑΠΟΨΕΙΣ

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ

Έχω ήδη κάνει 3 θεραπείες και συνεχίζω. Μου αρέσει πολύ ο χώρος που γίνονται οι θεραπείες, με girly χρώματα, μυρίζει υπέροχα και η θέα από την Κλινική είναιι...

Ελένη Ιακώβου

Στην Derm & Plastic Surgery Clinic με ενημέρωσαν για όλες τις απαραίτητες θεραπείες ενυδάτωσης. Μέσα από μια μεγάλη γκάμα θεραπειών, με άφησαν να...

Περισσότερα

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ

Το δέρμα μου ήταν τόσο ενυδατωμένο με μια μόνο θεραπεία, που ήταν σαν να έχω περάσει ώρες σε κάποιο spa. Αν πηγαίνετε στην συγκεκριμένη Κλινική για...

Ραφαέλα Καραγιώργη

Έκανα θεραπεία ενυδάτωσης με το μηχάνημα Oxy-Skin Hydrotherapy . Ήταν απίστευτη η αίσθηση κατά την εφαρμογή αλλά και μετά το τέλος της...

Περισσότερα

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ

Μια μόνο λέξη. Δοκιμάστε την! Oxy-Skin Hydrotherapy! Ίσως να μην έχω μείνει ξανά τόσο ευχαριστημένη από θεραπεία.Η αίσθηση που έχω μετά...

Μαρκέλλα Παπαδάτου

Η αίσθηση που έχω μετά την εφαρμογή της θεραπείας είναι εκπληκτική. Το δέρμα μου είναι τόσο ενυδατωμένο και απαλό, που πλέον δεν έχω το αίσθημα...

Περισσότερα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Καλέστε μας
ή συμπληρώστε την φόρμα
Εγγραφείτε στο newsletter μας
και κερδίστε μια Οξυγονοθεραπεία Ενυδάτωσης!

ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
ΦΥΛΛΟ