Διπλοσάγονο

Απαλλαγείτε μια για πάντα!

 Το σαγόνι, είναι μια περιοχή που συσσωρεύει λίπος με το χρόνο, δημιουργώντας αισθητικό πρόβλημα σε πολλούς άντρες. Η αντιμετώπιση διπλοσάγονου χωρίς νυστέρι, φέρνει στους άντρες σήμερα, την ιδανική λύση για την επαναφορά της σφριγηλής όψης, στο περίγραμμα του προσώπου τους.

 Η θεραπεία γίνεται με έγχυση κάτω από το δέρμα, μία λιποδιαλυτικής ουσίας, που δρα διαλύοντας το τοπικό λίπος, το οποίο αποβάλλεται μετά, μέσω των λειτουργιών του βασικού μεταβολισμού. Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται, για μία αποτελεσματική αντιμετώπιση είναι 3 – 5 συνεδρίες, ενώ μεσολαβούν 4 εβδομάδες, προτού επαναληφθεί η επόμενη συνεδρία. Ο χρόνος αποθεραπείας είναι μηδενικός, δίνοντας τη δυνατότητα στον ασθενή να επιστρέψει αμέσως, στις καθημερινές του δραστηριότητες. Είναι φυσικό, μετά την εφαρμογή, να εμφανιστεί ελαφρύ οίδημα και μια ήπια ευαισθησία στην περιοχή της θεραπείας, αλλά οι πιθανές αυτές παρενέργειες, υποχωρούν λίγες μέρες μετά.

 Μάθετε περισσότερα για την τεχνική ενέσιμης λιπόλυσης, το χρόνο αποθεραπείας και το κόστος εδώ ή επικοινωνήστε τώρα μαζί μας εδώ, για μια δωρεάν ενημέρωση.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Καλέστε μας
ή συμπληρώστε την φόρμα
Εγγραφείτε στο newsletter μας
και κερδίστε μια Οξυγονοθεραπεία Ενυδάτωσης!

ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
ΦΥΛΛΟ