Cat Eye Lift | Πώς θα αποκτήσετε Γατίσιο Βλέμμα

Cat Eye Lift

Είναι η αγαπημένη θεραπεία αρκετών διάσημων γυναικών και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι! Το γατίσιο βλέμμα είναι άκρως θελκτικό και εντυπωσιακό. Σε αντίθεση με πολλά tips & tricks που διαβάζετε στο διαδίκτυο, ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να το πετύχετε δεν είναι άλλος από το Cat Eye Lift. Εξάλλου, μην ξεχνάτε ότι τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας και το βλέμμα ο τρόπος που εκφράζουμε τα συναισθήματά μας.

Τι είναι τα Cat Eyes;

Η θεραπεία με “Cat Eyes” πραγματοποιεί αυτό ακριβώς που υπόσχεται το όνομα της. Προσφέρει γατίσιο και θελκτικό βλέμμα και όχι μόνο. Με τη συγκεκριμένη θεραπεία, το βλέμμα «ανοίγει», το σχήμα των ματιών γίνεται πιο αμυγδαλωτό και η εικόνα του προσώπου σας αποκτά αμέσως μία πιο νεανική και φρέσκια όψη. Δεν είναι τυχαίο ότι το Cat Eye Lift είναι μία από τις αγαπημένες θεραπείες των νέων.

Πώς γίνεται η θεραπεία για Cat Eyes;

Ο τρόπος που πραγματοποιείται η θεραπεία είναι εξαιρετικά απλός. Η διαδικασία ξεκινά με την τοπική εφαρμογή αναισθητικής κρέμας, προκειμένου να μην υπάρχει πόνος και δυσαρέσκεια σε εμάς. Το επόμενο βήμα αφορά την εφαρμογή των Νημάτων. Για την τοποθέτηση των νημάτων, χρησιμοποιούνται εξαιρετικά λεπτές βελόνες ή ειδικές ατραυματικές κάνουλες, που φέρουν το νήμα στο εσωτερικό τους. 

Με την εισαγωγή της βελόνας ή της κάνουλας στο δέρμα και την αφαίρεση της, το εσωτερικό νήμα μένει στη θέση, που έχει προκαθοριστεί από το γιατρό. Έτσι, στο τέλος, επιτυγχάνεται ανόρθωση της περιοχής των ματιών και των φρυδιών.

Τι θα κερδίσω αν κάνω Cat Eye Lift;

Στο ερώτημα αυτό, η απάντηση δεν περιορίζεται – ευτυχώς – στο εντυπωσιακό βλέμμα. Τα Νήματα που εφαρμόζονται τοπικά μειώνουν τη χαλάρωση που έχει υποστεί το βλέμμα και φυσικά το δέρμα, συσφίγγοντας το τελευταίο. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το Cat Eye Lift δεν “τραβάει” απλά το δέρμα, αλλά παράλληλα το συσφίγγει, κάτι που με τη σειρά του συμβάλλει στην αντιμετώπιση των ρυτίδων περιμετρικά των ματιών.

Και σαν να μην έφταναν τα σημαντικά αυτά πλεονεκτήματα, το Cat Eye Lift διεγείρει τους ινοβλάστες. Με τη σειρά τους, οι τελευταίοι αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, αναδομώντας το δέρμα και ενυδατώνοντας το εκ των έσω. Πετυχαίνετε, δηλαδή, ενυδάτωση και θελκτικό βλέμμα δύο σε ένα. Το να σας αναφέρουμε ότι το αποτέλεσμα είναι ορατό από την πρώτη μόλις συνεδρία το θεωρούμε περιττό, εκτός από αυτονόητο.

Πότε θα δω το τελικό αποτέλεσμα του Cat Eye Lift;

Μπορεί το αποτέλεσμα της ανόρθωσης φρυδιών με Νήματα να είναι άμεσα ορατό, όμως, η δράση των Νημάτων δεν σταματά λίγο μετά τη θεραπεία, αλλά συνεχίζεται και για τους επόμενους μήνες. 

Το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται μέσα σε 6 μήνες. Και αυτό, γιατί το Νήμα ευρύτερα ως κατασκευή, αφού εφαρμοστεί σωστά στο δέρμα, προκαλεί την παραγωγή νέου κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος στον οργανισμό.

Πονάει;

Μπορεί η σκέψη ότι τα Νήματα εισέρχονται στην επιδερμίδα σας να σας προκαλεί τρόμο και ενδεχομένως φόβο, όμως, δεν χρειάζεται να σας γεννά και το αίσθημα του πόνου. Και αυτό, γιατί πριν συμβεί η διαδικασία που μόλις σας περιγράψαμε, εφαρμόζεται τοπικά ειδικό αναισθητικό ή κρέμα. 

Επίσης, όταν η εφαρμογή των Νημάτων σε Πρόσωπο και Σώμα γίνεται από ειδικό γιατρό, εξασφαλίζεται ότι η διαδικασία ούτε θα προκαλέσει περιττό πόνο, ούτε δυσαρέσκεια σε εκείνον ή εκείνη που την έχει επιλέξει.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;

Ας είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας. Κανείς σας δεν πρόκειται να υποβληθεί ακόμα και στην πιο απλή θεραπεία, αν το αποτέλεσμα έχει μικρή διάρκεια. Ευτυχώς, στην περίπτωση του Cat Eye Lift κάτι τέτοιο δεν ισχύει!

Τα Νήματα που χρησιμοποιούνται είναι 100% απορροφήσιμα. Επίσης, απομακρύνονται από τον οργανισμό μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μετά, αφήνουν στο σημείο που έχουν εφαρμοστεί ένα πλέγμα κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος.

Τι πρέπει να γνωρίζω πριν και μετά τη θεραπεία;

Μία εβδομάδα, πριν από τη θεραπεία, αποφύγετε τη λήψη αντιπηκτικών ή αντιφλεγμονωδών σκευασμάτων. Επιπρόσθετα, μία μέρα πριν από τη θεραπεία, καλό είναι να αποφύγετε την κατανάλωση αλκοόλ.

Όσον αφορά το μετά τη θεραπεία, είναι πιθανόν να εμφανιστεί ένα τοπικό οίδημα, το οποίο, όμως, θα υποχωρήσει εντός των πρώτων 48 ωρών. Στην αντιμετώπιση του, μπορείτε να εφαρμόσετε και τοπικά κρέμα arnica. Για ακόμα καλύτερη αντιμετώπιση του πρηξίματος, μπορείτε να προχωρήσετε στην εφαρμογή κρύας κομπρέσας.

Για 24 – 36 ώρες μετά τη θεραπεία, αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε καλλυντικά προϊόντα στην περιοχή. Τις πρώτες ημέρες, προσπαθήστε να κοιμάστε ανάσκελα και όχι στο πλάι, για να μην ασκηθεί πίεση στις περιοχές της θεραπείας. Τέλος, καλό είναι να μην ασκηθείτε έντονα για τουλάχιστον 48 ώρες μετά τη θεραπεία.

Υπάρχει χρόνος αποθεραπείας;

Η ανόρθωση φρυδιών με νήματα χαρακτηρίζεται ως “Lunch-Break Treatment”. Μπορεί, δηλαδή, να πραγματοποιηθεί ακόμα και στο διάλειμμα από τη δουλειά σας. Και στη συνέχεια να επιστρέψετε κανονικά στις καθημερινές σας δραστηριότητες. 

Φυσικά, υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες που θα σας δώσει ο γιατρός και πρέπει να ακολουθήσετε. Μία από αυτές η αποφυγή μασάζ της περιοχής για τις επόμενες ημέρες, αλλά και η έντονη αερόβια άσκηση για τις πρώτες 24 ώρες.

Με ποιες θεραπείες μπορεί να συνδυαστεί το Cat Eye;

Επειδή, φυσικά, το εντυπωσιακό αποτέλεσμα του Cat Eye Lift θέλετε να διαρκέσει ακόμα περισσότερο, η συγκεκριμένη θεραπεία μπορεί να συνδυαστεί με Μπότοξ. Παράλληλα, λοιπόν, με την ανόρθωση φρυδιών με Νήματα μπορεί να αξιοποιηθεί και η εφαρμογή νευροτοξίνης για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα μεγαλύτερης διάρκειας. Το Btx εγχέεται στα σημεία όπου οι μύες «κατεβάζουν» το φρύδι προς τα κάτω. 

Με την αδρανοποίηση των συγκεκριμένων μυών, οι «ανταγωνιστές» μύες που «τραβούν» το φρύδι προς τα πάνω υπερισχύουν και τα φρύδια ανορθώνονται.

Το γατίσιο και ready-to-catch-the-next-prey βλέμμα είναι μόλις ένα ραντεβού μακριά!  

Σας άρεσε αυτό που μόλις διαβάσατε;
Μοιραστείτε το με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα!!
Newsletter Derm & Plastic Surgery Clinic

    ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

    ΦΥΛΛΟ