Brazilian Butt Lift: Όσα Πρέπει να Ξέρετε για την Αναίμακτη Αυξητική Γλουτών

Brazilian Butt Lift τι ειναιΜπορεί όταν ακούγατε τη λέξη «αυξητική» το μυαλό σας να πήγαινε κατευθείαν στο στήθος, όμως, η αυξητική γλουτών κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος τα τελευταία χρόνια στο χώρο της Πλαστικής Χειρουργικής. Το Brazilian Butt Lift κατέκτησε αμέσως την καρδιά πολλών γυναικών που ήθελαν να αποκτήσουν τα οπίσθια των ονείρων τους. Φυσικά η ονομασία της θεραπείας δεν είναι τυχαία αφού οι Βραζιλιάνες έχουν συνδεθεί στο μυαλό όλων με τα καλοσχηματισμένα οπίσθια. Brazilian Butt Lift λοιπόν ή απλά BBL είναι η μέθοδος που υπόσχεται αξιοζήλευτους γλουτούς άμεσα και εύκολα.

Πώς γίνεται το Brazilian Butt Lift;

Το Brazilian Butt Lift περιλαμβάνει τη μεταφορά λίπους από κάποιο άλλο σημείο του σώματος στους γλουτούς. Πραγματοποιείται υπό ολική ή τοπική αναισθησία, ανάλογα με το πόσο μεγάλος είναι ο μεταφερόμενος όγκος λίπους. Το λίπος αφαιρείται με λιποαναρρόφηση από άλλες περιοχές του σώματος, όπως οι γοφοί, οι μηροί ή το στομάχι από τον γιατρό. Τα αποθέματα λίπους μόλις αφαιρεθούν από το σώμα, καθαρίζονται και γίνεται η προετοιμασία για να μεταφερθούν στους γλουτούς. Η διαδικασία ολοκληρώνεται με την έγχυση του επεξεργασμένου λίπους σε συγκεκριμένες περιοχές των γλουτών από τον γιατρό, προκειμένου να δημιουργήσει μια πιο γεμάτη, στρογγυλεμένη εμφάνιση. Τέλος, οι τομές κλείνουν επιτυχώς με ράμματα.

Brazilian Butt Lift: Τα οφέλη από την αυξητική γλουτών

Παίρνοντας τόσο μεγάλη αναγνώριση από την viral οικογένεια των Kardashians, το Brazilian Butt Lift έχει πραγματικά τεράστια ζήτηση τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, η αύξησή του την προηγούμενη ειδικά δεκαετία είναι άξια αναφοράς. Σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στην «στροφή» που έγινε από τα εξαιρετικά skinny σώματα που ήταν εξιδανικευμένα στα 90s, στα πιο juicy πρότυπα.

Φυσικά, όταν λέμε juicy, αναφερόμαστε σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, όπως εν προκειμένω οι γλουτοί, αλλά και το στήθος. Σημεία όπως η μέση και τα χέρια εξακολουθούν να παραμένουν λεπτά. Αυτός είναι και ένας από τους πολλούς λόγους ραγδαίας εξάπλωσης του λεγόμενου BBL, αφού μπορεί μια γυναίκα να αποκτήσει το μέγεθος των οπισθίων που ονειρεύεται, χωρίς να επηρεαστεί αυτό της μέσης ή των ποδιών της.

Άλλα θετικά του BBL, είναι:

 • Τα πολύ φυσικά αποτελέσματα
 • Η δημιουργία πιο στρογγυλεμένου σχήματος
 • Η αντιμετώπιση της χαλάρωσης
 • Ο εξαιρετικά μικρός κίνδυνος μόλυνσης
 • Το πολύ μικρό χρονικό διάστημα αποθεραπείας
 • Η έλλειψη εμφανών τομών
 • Η δυνατότητα τοποθέτησης του λίπους σε οποιοδήποτε σημείο των γοφών (που δεν μπορεί να γίνει για παράδειγμα με τη χρήση ενθεμάτων σιλικόνης).

Σε ποιες γυναίκες απευθύνεται;

Το Brazilian Butt Lift είναι για όσες γυναίκες έχουν μικρούς γλουτούς και θέλουν να ενισχύσουν το μέγεθός τους. Ακόμη, απευθύνεται και σε όσες ναι μεν είναι ικανοποιημένες με το μέγεθος των γλουτών τους αλλά επιθυμούν να διορθώσουν το σχήμα τους.

Brazilian Butt Lift: Όσο πρέπει να ξέρετε για το πριν και το μετά της θεραπείας

Αν σκέφτεστε να υποβληθείτε σε επέμβαση Brazilian Butt Lift, υπάρχουν ορισμένες πληροφορίες που θα πρέπει να έχετε κατά νου:

 • Για γρήγορη αποθεραπεία, καλό θα ήταν να μην έχετε κάνει κατανάλωση αλκοόλ μερικές εβδομάδες πριν την επέμβαση. Το ίδιο ισχύει και με το κάπνισμα.
 • Για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες μετά την επέμβαση δεν θα μπορείτε να καθίσετε ακριβώς πάνω στα σημεία που έγινε η λιπομεταφορά.
 • Καλό θα ήταν την περίοδο ανάρρωσης να μην φοράτε πολύ στενά ρούχα. Προτιμήστε ενδύματα που θα σας είναι άνετο να βγάλετε/βάλετε.
 • Υιοθετήστε έναν υγιεινό τρόπο ζωής πριν και μετά το Brazilian Butt Lift που θα σας βοηθήσει με τη διαδικασία της ανάρρωσης και τη διατήρηση μακροπρόθεσμα των αποτελεσμάτων.

Το μυστικό για να γίνει η αυξητική γλουτών με επιτυχία…

Πολύ μεγάλη σημασία έχει όσον αφορά το Brazilian Butt Lift να επιλέξετε τους σωστούς ειδικούς. Δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε σε κάποιον μια τόσο σημαντική επέμβαση χωρίς να έχετε κάνει έρευνα. Πριν καταλήξετε, ζητήστε να δείτε προηγούμενες δουλειές τους. Ακόμη, κάντε αναλυτικές ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία και το πρωτόκολλο που ακολουθείται.

Σε κάθε περίπτωση στις Κλινικές Derm & Plastic Surgery Clinic, χρησιμοποιούνται τελευταίας τεχνολογίας μέσα και ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός, ενώ η κατάρτιση του ιατρικού προσωπικού είναι υψηλότατη. Έτσι, δεν θα χρειάζεται να ανησυχήσετε ούτε λεπτό για το αποτέλεσμα και θα δείτε τις καμπύλες σας να ενισχύονται φυσικά. Ακόμη, η εμπειρία της Dr Ζωγράφου μπορεί πραγματικά να εγγυηθεί για την επιτυχημένη έκβαση του BBL σας.

Σας άρεσε αυτό που μόλις διαβάσατε;
Μοιραστείτε το με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα!!
Newsletter Derm & Plastic Surgery Clinic

  ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

  ΦΥΛΛΟ