Bio Nutri Lift | Ανόρθωση Προσώπου χωρίς Νυστέρι

Οι εποχές που οι μόνες αποτελεσματικές λύσεις απέναντι στην αντιγήρανση ήταν οι χειρουργικές, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Με την πρόοδο της Επιστήμης και της Δερματολογίας, οι επιλογές αυξάνονται. Κυρίως, οι λιγότερο επεμβατικές ή αλλιώς αυτές που δεν περιλαμβάνουν νυστέρι. Μία από αυτές είναι και η Bio Nutri Lift, που μπορεί να σας προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα ανόρθωσης. Καθίσταται μια από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες παγκοσμίως και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών γυναικών. Ας δούμε λοιπόν τι προσφέρει αναλυτικά, πώς γίνεται και πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να την κάνετε.

Γιατί να κάνω τη θεραπεία Bio Nutri Lift;

Ανάμεσα σε τόσες θεραπείες ομορφιάς, επεμβατικές, ελάχιστα επεμβατικές και μη επεμβατικές, δεν είναι και δύσκολο να «χαθεί» κανείς. Οι επιλογές μοιάζουν υπερβολικά πολλές για κάποιον που δεν έχει τη σωστή καθοδήγηση. Ας εξηγήσουμε λοιπόν τι ακριβώς μπορεί να προσφέρει η θεραπεία Bio Nutri Lift στην επιδερμίδα. Πρόκειται για μια μέθοδο αντιγήρανσης και ανόρθωσης. Με το πέρας των ετών, είναι απαραίτητα και τα δύο αν θέλουμε να διατηρήσουμε μια νεανική όψη.

Πιο συγκεκριμένα, όσο μεγαλώνουμε το πρόσωπό μας χάνει ποσοστά λίπους. Όσο κι αν αυτό ακούγεται ευχάριστο (συνήθως) για το σώμα, στο πρόσωπο δεν είναι πάντα κάτι εξίσου επιθυμητό. Με την απώλεια λίπους από το πρόσωπο γίνονται πιο έντονα τα σημάδια γήρανσης, όπως οι μαύροι κύκλοι. Η όψη ενός πολύ αδυνατισμένου προσώπου τείνει να δείχνει πολλές φορές πιο κουρασμένη και σίγουρα λιγότερο νεανική. Ταυτόχρονα, μειώνεται και η ελαστικότητα της επιδερμίδας λόγω της λιγότερης παραγωγής κολλαγόνου.

Η απώλεια λίπους και ελαστικότητας συνδυαστικά οδηγούν σε:

 • Χαλάρωση παρειών
 • Αλλοίωση περιγράμματος του προσώπου
 • Πιο ορατές ρυτίδες και σημαδιών γήρανσης
 • Απώλεια λάμψης και νεανικότητας
 • Απώλεια σφριγηλότητας

Με αυτό τον τρόπο, το πρόσωπο χάνει τη νεανικότητα και τη φρεσκάδα του. Εκεί ακριβώς είναι που μας «σώζει» το Bio Nutri Lift. Δρώντας αποτελεσματικά σε τρία επίπεδα/στοιβάδες της επιδερμίδας, προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα lifting με μία μόλις εφαρμογή.

Τι θα μου προσφέρει η Bio Nutri Lift;

Με μία φράση, όσα σας πήρε πίσω ο χρόνος. Πρόκειται για μια ολιστική προσέγγιση εναντίον της αντιγήρανσης. Έχει συνδυαστική δηλαδή δράση καταπολεμώντας πολλούς από τους «εχθρούς» της νεότητας. Αν δοκιμάσετε τη θεραπεία αυτή, θα συνειδητοποιήσετε αμέσως την ευεργετική της δράση στην όψη, αλλά και την υφή της επιδερμίδας σας. Χαρίζει ένα μοναδικό lift αποτέλεσμα, που θα ανορθώσει το βλέμμα και τα χαρακτηριστικά σας.

Πώς γίνεται η διαδικασία;

Αυτό που διαφοροποιεί την εν λόγω θεραπεία, είναι ακριβώς η τεχνική της. Σε αυτή οφείλεται η διατήρηση στο 100% της εκφραστικότητας του ασθενούς και η επίτευξη τόσο φυσικού αποτελέσματος. Δημιουργημένο από τη Fillmed by Filorga, το Bio Nutri Lift περιλαμβάνει:

 • Filler υαλουρονικού οξέος από τη σειρά Artfiller (Τrihyal Technology)
 • Μεσοθεραπεία NCTF 135 HA

Όσον αφορά το Υαλουρονικό Οξύ, οι ευεργετικές του ιδιότητες στην επιδερμίδα είναι γνωστές. Η άριστη ποιότητα του εν λόγω υλικού, είναι αυτή που «ευθύνεται» για τη φυσικότητα του αποτελέσματος. Εκτός όμως από φυσικότητα, εξασφαλίζεται και μεγάλη διάρκεια του effect της θεραπείας. Με αυτόν τον τρόπο, πετυχαίνουμε λείανση των ρυτίδων, ανόρθωση και boost νεανικότητας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όσον αφορά τη Μεσοθεραπεία, βασίζεται σε ένα εξαιρετικό διάλυμα αναζωογόνησης, αποτελούμενο από περισσότερα από 50 δραστικά συστατικά, το οποίο προάγει την επανέναρξη παραγωγής ινών κολλαγόνου και ελαστίνης από τον οργανισμό.

Πιο αναλυτικά, η διαδικασία έχει ως εξής:

Το Bio Nutri Lift διενεργείται με την έγχυση του υαλουρονικού οξέος και της μεσοθεραπείας μέσω ατραυματικών κανουλών (microcannula). Δεν απαιτούνται δηλαδή βελόνες. Τα δύο συστατικά της θεραπείας εγχέονται στην επιδερμίδα από διαφορετικά σημεία. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, τα σημεία αυτά είναι το ζυγωματικό τόξο και οι γωνίες της γνάθου, σε κάθε μία από τις δύο πλευρές του προσώπου. Πρώτα πραγματοποιείται η έγχυση του υαλουρονικού οξέος και ακολούθως της μεσοθεραπείας. Πρόκειται για δύο συστατικά που είναι ήδη από μόνα τους πολύ ευεργετικά. Ο δεν συνδυασμός τους όμως είναι αυτός που εκτοξεύει τις ευεργετικές τους ιδιότητες και κατατάσσει το Bio Nutri Lift σε μια από τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες αντιγήρανσης, ανόρθωσης και μακράς ενυδάτωσης.

Πονάει το Bio Nutri Lift;

Όχι. Είναι μια εντελώς ανώδυνη θεραπεία, χάρη στην τεχνική με την οποία πραγματοποιείται η εφαρμογή των υλικών. Η έγχυση γίνεται εν προκειμένω μέσω ατραυματικών κανουλών και όχι με βελόνες. Επομένως, ο ασθενής δεν βιώνει κανένα επίπεδο πόνου. Μάλιστα, μπορεί να επιστρέψει κανονικά στις υποχρεώσεις του αμέσως μετά τη θεραπεία.

Πότε θα δω αποτέλεσμα;

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας. Με το που τελειώσετε, θα έχετε το lifting effect που επιθυμούσατε, με απόλυτη φυσικότητα. Θα δείτε την επιδερμίδα σας αισθητά πιο ενυδατωμένη και λαμπερή και κυρίως θα τη νιώσετε αναζωογονημένη.

Πόσο διαρκεί μία συνεδρία;

Σε γενικές γραμμές μία συνεδρία Bio Nutri Lift κρατά 20 περίπου λεπτά.

Που αλλού μπορώ να κάνω Bio Nutri Lift εκτός από το πρόσωπο;

Αν και οι περισσότερες γυναίκες το έχουν κατατάξει στο μυαλό τους ως την απόλυτη θεραπεία προσώπου, μπορεί να γίνει και σε ένα ακόμη σημείο. Μάλιστα, σε ένα αρκετά απαιτητικό και «δύσκολο» σημείο, όπως ο λαιμός. Ακόμη, εφαρμόζεται και στο πάνω μέρος των χεριών για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης.

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστώ;

Η απάντηση αυτή διαφέρει από άτομο σε άτομο. Οι Δερματολόγοι των Κλινικών μας συμβουλεύουν ξεχωριστά κάθε ασθενή για το ακριβές πλάνο που πρέπει καθένας αποκλειστικά να ακολουθήσει. Το μόνο σίγουρο είναι πως από την πρώτη κιόλας συνεδρία θα δείτε μεγάλη βελτίωση. Ωστόσο, σίγουρα με περισσότερες εφαρμογές η βελτίωση αυτή θα γίνεται όλο και πιο έντονη. Σε γενικές γραμμές, δύο συνεδρίες είναι ο αριθμός των απαιτούμενων sessions για το βέλτιστο αποτέλεσμα. Αυτές οι δύο συνεδρίες πρέπει να έχουν μεταξύ τους χρονική απόσταση της τάξης των δύο μηνών.

Σας άρεσε αυτό που μόλις διαβάσατε;
Μοιραστείτε το με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα!!
Newsletter Derm & Plastic Surgery Clinic

  ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

  ΦΥΛΛΟ