Αυξητική Στήθους Χωρίς Χειρουργείο | Υπάρχουν Τρόποι;

Παρά την κατακόρυφη αύξηση της ζήτησης του BBL, η πλαστική στήθους συγκεντρώνει σταθερά το δικό της πιστό κοινό. Η αλήθεια είναι πως όλοι – λίγο πολύ έχουμε συνδέσει τη διαδικασία με τα ενθέματα σιλικόνης. Ωστόσο, δεν αποτελεί τη μοναδική επιλογή και καλό θα ήταν να «φωτίσουμε» και τις άλλες εναλλακτικές. Μάλιστα, πολλές γυναίκες που θέλουν πράγματι να τονώσουν το ντεκολτέ τους αλλά δεν επιθυμούν να προβούν σε χειρουργική επέμβαση, θα χαροποιούνταν ιδιαίτερα αν μάθαιναν για τις εν λόγω μεθόδους, αφού δεν περιλαμβάνουν νυστέρι. Ποιες είναι όμως οι ακριβείς επιλογές που προσφέρει η Αισθητική Ιατρική όσον αφορά την Αυξητική Στήθους Χωρίς Χειρουργείο;

Μπορώ να κάνω Αυξητική Στήθους Χωρίς Χειρουργείο;

Ναι! Υπάρχει η επιλογή της μεταφοράς αυτόλογου λίπους με βλαστικά κύτταρα ή της χρήσης ενός ειδικού είδους υαλουρονικού οξέος, μεγαλομοριακού βάρους. Και οι δύο μπορούν να προσφέρουν αύξηση μέχρι και ένα περίπου νούμερο στο cup του στήθους. Πρόκειται για δύο προτάσεις που εφαρμόζουμε στις Κλινικές μας σε γυναίκες που επιθυμούν μια πιο φυσική μέθοδο, δεν θέλουν να προβούν σε χειρουργείο ή να διαθέσουν το ποσό που το τελευταίο απαιτεί. Είναι δύο πολύ πιο οικονομικές προτάσεις που δεν περιλαμβάνουν χρόνο αποθεραπείας.

Αυξητική Στήθους Χωρίς Χειρουργείο, με Μεταφορά Αυτόλογου Λίπους

Πρόκειται για μια εξαιρετική εναλλακτική για την ενίσχυση του όγκου του στήθους. Εκτός αυτού, μπορεί να προσφέρει βελτιστοποίηση του σχήματός του, αποκατάσταση του σχήματός του, διόρθωση πιθανής ασυμμετρίας μεταξύ των δύο μαστών και όλα αυτά μέσω επίτευξης ενός πολύ φυσικού αποτελέσματος.

Επί της ουσίας, η διαδικασία απαρτίζεται από τρία στάδια. Αρχικά αφαιρείται το λίπος από μια άλλη περιοχή του σώματος (πχ κοιλιά, μηροί). Εν συνεχεία, το λίπος αυτό καθαρίζεται πλήρως προκειμένου να είναι κατάλληλο για έγχυση στο στήθος. Τέλος, το λίπος τοποθετείται με πολύ συγκεκριμένη τεχνική στους ιστούς του στήθους. Το ντεκολτέ γίνεται έτσι αμέσως πιο πλούσιο.

Γιατί να επιλέξω αυτή τη μέθοδο;

Η τεχνική αυτή είναι ιδανική για εσάς που δεν θέλετε σε καμία περίπτωση και για οποιονδήποτε λόγο να υποβληθείτε σε χειρουργική επέμβαση. Ακόμη, απευθύνεται σε όσες επιθυμούν πολύ φυσικό αποτέλεσμα και σχετικά μικρή αύξηση του ήδη υπάρχοντος μεγέθους. Είναι επίσης μια πολύ καλή πρόταση για όσες αντιμετωπίζουν κάποια ασυμμετρία μαστών και τους είναι αισθητικά μη αρεστή.

Υπάρχουν επιπλέον αρκετές γυναίκες που δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση να γίνει εισαγωγή κάποιου ξένου σώματος (όπως ενθεμάτων σιλικόνης) στον οργανισμό τους. Και σε αυτή την περίπτωση καταφεύγουν στη λιπομεταφορά, αφού πραγματοποιείται με λίπος του δικού τους σώματος. Στα θετικά μπορούμε να προσθέσουμε και τη μη δημιουργία ουλών, όπως συμβαίνει με την αντίστοιχη πλαστική επέμβαση. Στην περίπτωση αυτή, το λίπος αφαιρείται με μικρής κάνουλες και εγχέεται στο στήθος μέσω πολύ μικρών ουλών. Τέλος, υπάρχει ένα ακόμη μεγάλο πλεονέκτημα της μεθόδου αυτής που αξίζει να μην παραβλέψουμε. Αυτό είναι πως προσφέρει απώλεια λίπους από σημεία τα οποία είχαν περισσότερο από το επιθυμητό και ίσως η υγιεινή διατροφή και η άσκηση να μην απέδιδαν.

Υπάρχει κίνδυνος επιπλοκών;

Αν επιλέξετε τον σωστό ειδικό όχι! Στην Derm & Plastic Surgery Clinic, διαθέτουμε ομάδα έμπειρων Πλαστικών Χειρουργών με ανάλογη κατάρτιση στη μέθοδο αυτή. Δεν υπάρχει επομένως κανένας λόγος να διατηρείτε ανησυχία για κάποια τέτοια επιπλοκή ή ανεπιθύμητη παρενέργεια.

Πόσο διαρκεί η διαδικασία και πόσο η αποθεραπεία;

Η αυξητική στήθους με λιπομεταφορά ολοκληρώνεται σε μόλις 30-40 λεπτά και μάλιστα δεν περιλαμβάνει πόνο. Το καλό είναι ότι μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις υποχρεώσεις σας, αφού δεν απαιτείται κανένα διάστημα αποθεραπείας.

Πότε να προτιμήσω την Επεμβατική Αυξητική Στήθους;

Παρόλα τα πολλά θετικά της, υπάρχουν περιπτώσεις που η επιλογή της επεμβατικής μεθόδου είναι τελικά πιο κατάλληλη. Ορισμένες γυναίκες επιθυμούν μεγαλύτερη αύξηση του μεγέθους του στήθους τους από αυτή που μπορεί να τους προσφέρει η λιπομεταφορά. Ακόμη, μερικές θέλουν ταυτόχρονη ανόρθωσή του και αντιμετώπιση της χαλάρωσης, κάτι που επίσης δεν μπορεί να εξασφαλιστεί χωρίς την αντίστοιχη επέμβαση.

Αυξητική Στήθους Χωρίς Χειρουργείο, με Υαλουρονικό Οξύ

Το υαλουρονικό οξύ σας είναι σίγουρα γνωστό, αλλά ενδεχομένως για άλλες χρήσεις του. Πιο συγκεκριμένα, καθίσταται ευρέως διαδεδομένο για την αντιγηραντική του δράση και «λατρεύεται» από πολλές γυναίκες παγκοσμίως ακριβώς για τον λόγο αυτό. Στην πραγματικότητα όμως ελάχιστες γνωρίζουν ότι μπορεί να τις βοηθήσει να πετύχουν ενίσχυση του μεγέθους του στήθους τους. Ωστόσο, είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές και ουσιαστικά ασφαλείς μεθόδους, αρκεί να γίνει με σωστής ποιότητας υλικό και φυσικά από έμπειρο ειδικό.

Με τις ενέσεις υαλουρονικού οξέος ειδικού μεγαλομοριακού βάρους, επιτυγχάνεται τόνωση και σύσφιξη του στήθους, ενώ ενισχύεται και η ελαστικότητα στο σημείο αυτό. Το καλό με το υαλουρονικό οξύ είναι πως και το ίδιο το σώμα μας παράγει την εν λόγω ουσία, οπότε δεν του είναι «ξένη». Πρόκειται για απόλυτα ασφαλές υλικό που δεν προκαλεί αλλεργίες.

Στην ουσία, διεισδύει στα βαθιά υποδόρια στρώματα και τρόπον τινά «γεμίζει» τον υπάρχοντα κενό χώρο. Ενυδατώνει το δέρμα και δημιουργεί όγκο που έχει άμεσα ορατό αποτέλεσμα. Αν και παραμένει στον οργανισμό μας για μεγάλο σχετικά χρονικό διάστημα, με την πάροδο του χρόνου αποβάλλεται τελικά από το σώμα.

Γιατί να επιλέξω αυτή τη μέθοδο;

Όπως αναφέρθηκε και στη μέθοδο της μεταφοράς αυτόλογου λίπους, είναι επιλογές κατάλληλες για όσες δεν θέλουν να προβούν σε αισθητική επέμβαση. Μπορεί να βοηθήσει με την εξάλειψη των ασυμμετριών, αλλά και να προσδώσει επιπλέον όγκο στο στήθος. Χωρίς τη χρήση εμφυτευμάτων σιλικόνης, το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ φυσικό. Πρόκειται για απολύτως ασφαλή, απλή και ανώδυνη μέθοδο που διενεργείται με τοπική αναισθησία.

Υπάρχει κίνδυνος επιπλοκών;

Με την έμπειρη ιατρική μας ομάδα, όχι! Κατόπιν του ειδικού consultation ραντεβού, οι Πλαστικοί Χειρουργοί μας θα φροντίσουν να σας ρωτήσουν όλο το ιατρικό σας ιστορικό και να σας κατευθύνουν στην ανάλογη μέθοδο που ενδείκνυται για εσάς. Ειδικά αν ενδιαφέρεστε για Αυξητική Στήθουςς, θα πρέπει να μοιραστείτε πληροφορίες όπως αν πάσχετε από κάποια χρόνια ασθένεια των εσωτερικών οργάνων, από καρδιαγγειακά και ογκολογικά νοσήματα ή αν έχετε κάποια μαστοπάθεια. Ακόμη, πρέπει να αναφέρετε αν έχετε κάποιον όγκο στον μαστό, αυξημένο σάκχαρο ή οποιουδήποτε είδους διαταραχή λειτουργείας του ανοσοποιητικού συστήματος. Τέλος, σε κάθε περίπτωση πρέπει να αποφεύγεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού ή ακόμη κι αν σχεδιάζετε να μείνετε έγκυος στο άμεσο μέλλον.

Πόσο διαρκεί η διαδικασία και πόσο η αποθεραπεία;

Η διαδικασία αυτή απαιτεί μόλις 30-40 λεπτά από τον χρόνο σας κα δεν περιλαμβάνει διάστημα αποθεραπείας.

Πόσο κοστίζει η Αυξητική Στήθους Χωρίς Χειρουργείο;

Σίγουρα πολύ λιγότερο από την αντίστοιχη χειρουργική επέμβαση! Ωστόσο, επειδή κάθε περιστατικό είναι διαφορετικό, κάποιος αρμόδιος από την Κλινική μας θα σας ενημερώσει για το ακριβές κόστος. Στο ειδικό consultation ραντεβού που θα προηγηθεί, θα διευκρινιστούν όλες σας οι απορίες.

Σας άρεσε αυτό που μόλις διαβάσατε;
Μοιραστείτε το με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα!!
Newsletter Derm & Plastic Surgery Clinic

    ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

    ΦΥΛΛΟ