Αυξητική Γλουτών BBL | Πώς να Κάνετε BBL χωρίς Χειρουργείο

Αυξητικη Γλουτων BBL | Πως να Κανετε BBL χωρις Χειρουργειο

 

Είτε παρακολουθείτε τις τάσεις στον χώρο της Αισθητικής Ιατρικής είτε όχι, ένα είναι σίγουρο. Θα έχετε ακούσει για την Αυξητική Γλουτών BBL. Είναι τόσο μεγάλο trend την τελευταία δεκαετία, που πραγματικά το γνωρίζουν ακόμη και οι λιγότερο ενημερωμένοι. Θα λέγαμε πως πλέον η ζήτησή του έχει φτάσει να ξεπεράσει αυτή άλλων παραδοσιακά περιζήτητων επεμβάσεων. Τόσο ισχυρή είναι η δυναμική της.

Παρόλο που πολλές γυναίκες θα ήθελαν πράγματι να τονώσουν και να βελτιώσουν το σχήμα των γλουτών τους, δεν είναι όλες το ίδιο «γενναίες» όσον αφορά την ιδέα του χειρουργείου. Έτσι, ακόμη κι αν σκέφτονται πως θα ήθελαν Αυξητική Γλουτών BBL, γρήγορα η ιδέα του χειρουργείου τις αποτρέπει μια και καλή. Δεν χρειάζεται όμως. Τα καλά νέα είναι πως πράγματι, μπορεί να πραγματοποιηθεί Αυξητική Γλουτών BBL και χωρίς να προηγηθεί χειρουργική επέμβαση. Χωρίς νυστέρι, αναίμακτα, αλλά εξίσου αποτελεσματικά και με απόλυτη ασφάλεια. Αν όλα αυτά σας φαίνονται καλή ιδέα, συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το κείμενο.

Τι είναι η αναίμακτη Αυξητική Γλουτών BBL;

Η αυξητική γλουτών BBL μπορεί να πραγματοποιηθεί και χωρίς χειρουργείο. Πώς επιτυγχάνεται λοιπόν το αποτέλεσμα αυτό αναίμακτα; Με τη δύναμη του υαλουρονικού οξέος! Τουλάχιστον τη δύναμη που αποκτά στα χέρια των έμπειρων ειδικών της ομάδας μας. Αποκλειστικά με την έγχυση υαλουρονικού οξέος στον οργανισμό και πραγματοποιώντας τις ενέσεις στα σωστά εκείνα σημεία, μπορούμε να σας χαρίσουμε αποτέλεσμα ανάλογο με της αντίστοιχης επέμβασης. Αυτό λοιπόν είναι η Αναίμακτη Αυξητική Γλουτών BBL.

Γιατί να το προτιμήσω;

Στις Κλινικές μας όλες οι χειρουργικές επεμβάσεις γίνονται με απόλυτη ασφάλεια. Αν ωστόσο φοβάστε ή για οποιονδήποτε λόγο θέλετε να αποφύγετε τη χειρουργική επέμβαση, η αναίμακτη Αυξητική Γλουτών BBL είναι η τέλεια εναλλακτική. Το υαλουρονικό οξύ που χρησιμοποιείται είναι ειδικά προορισμένο για την περιοχή αυτή, ούτως ώστε να εξασφαλιστεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έτσι, η αυξητική γλουτών BBL με υαλουρονικό, θα σας προσφέρει άμεσα:

 • Βελτίωση της εικόνας της ευρύτερης περιοχής των γλουτών
 • Αύξηση του μεγέθους των γλουτών
 • Ανόρθωση των γλουτών, χωρίς ουλές
 • Διόρθωση των hip dips (ή αλλιώς violin dips) των γοφών
 • Βελτίωση της ποιότητας του δέρματος
 • Καταπολέμηση της κυτταρίτιδας
 • Εντελώς φυσικό αποτέλεσμα

Στην Αυξητική Γλουτών BBL χρησιμοποιείται το ίδιο υαλουρονικό οξύ με αυτό που χρησιμοποιείται στις θεραπείες προσώπου;

Πολύ πιθανό να αναρωτιέστε και αυτό. Αν αποφασίσετε να βάλετε υαλουρονικό στα χείλη θα είναι το ίδιο υλικό που θα αξιοποιείτο και στο BBL; Λοιπόν η απάντηση είναι ότι τα fillers για την περιοχή των γλουτών (και γενικά του σώματος) έχουν πράγματι παρόμοια συστατικά με τα fillers που χρησιμοποιούνται για περιοχές του προσώπου. Ωστόσο, η διαφορά έγκειται στη συγκέντρωση του υαλουρονικού οξέος. Στα fillers που προορίζονται για τους τους γλουτούς η συγκέντρωση είναι υψηλότερη και μεγαλύτερου μοριακού μεγέθους. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η απαιτούμενη αύξηση όγκου κατά την έγχυση.

Απαιτείται αναισθησία;

Όχι! Όλη η διαδικασία πραγματοποιείται χωρίς γενική ή τοπική αναισθησία. Ακόμη, δεν απαιτείται η παραμονή του ασθενούς στην κλινική.

Γιατί να επιλέξω αυτή τη θεραπεία;

Τα πλεονέκτημα της μεθόδου αυτής είναι πολλά. Μεταξύ αυτών, η δυνατότητα άμεσης κινητοποίησης του ασθενούς και το απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Ακόμη, δεν μένουν ουλές ή σημάδια και δεν τοποθετούνται στο σώμα εμφυτεύματα. Τέλος, βελτιώνονται σημαντικά οι καμπύλες των γλουτών και το σώμα αποκτάει έτσι, πιο αρμονικές αναλογίες.

Αν το μετανιώσω, μπορώ να επαναφέρω τους γοφούς μου στο αρχικό τους σχήμα και μέγεθος;

Ίσως αναρωτιέστε αν θα μπορείτε να επανέλθετε στο φυσικό μέγεθος και σχήμα των γοφών σας, αν δεν σας αρέσει το αποτέλεσμα από την Αυξητική Γλουτών BBL. Η απάντηση εδώ είναι θετική. Ωστόσο, στις Κλινικές μας το αποτέλεσμα είναι τόσο φυσικό, αρμονικό και ισορροπημένο, που κανένας ασθενής δεν έχει ζητήσει κάτι ανάλογο. Πάντως, όπως ισχύει και με τα χείλη, τα μάτια και γενικά οποιαδήποτε άλλη περιοχή, έτσι και στους γοφούς το αποτέλεσμα είναι αναστρέψιμο με ενέσεις υαλουρονιδάσης.

Πόσο θα κρατήσει το αποτέλεσμα από την Αυξητική Γλουτών BBL με υαλουρονικό οξύ;

Συχνά οι ασθενείς αναρωτιούνται αν η μη χειρουργική ανόρθωση γλουτών είναι μόνιμη. Όχι, το αποτέλεσμα δεν θα κρατήσει για πάντα. Αναλόγως του οργανισμού, του σωματότυπου και του τρόπου ζωής του καθενός, μπορεί να διαρκέσει από 18 έως 24 μήνες.

Θα μπορώ να περπατήσω κανονικά μετά τη θεραπεία;

Ναι. Αμέσως μετά την αυξητική γλουτών BBL με ενέσεις υαλουρονικού οξέος θα μπορείτε να περπατήσετε κανονικά.

Μπορώ να γυμναστώ μετά;

Για μια εβδομάδα καλό θα ήταν να αποφεύγετε γενικά τη γυμναστική. Ειδικά όσον αφορά τις ασκήσεις που στοχεύουν στους γλουτούς, όπως τα squats, πρέπει να αποφεύγονται για 6 περίπου εβδομάδες.

Σας άρεσε αυτό που μόλις διαβάσατε;
Μοιραστείτε το με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα!!
Newsletter Derm & Plastic Surgery Clinic

  ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

  ΦΥΛΛΟ