Αποτρίχωση Bikini: Εσείς με τέτοιες τιμές, ακόμη ξυρίζεστε;

Η αποτρίχωση μπικίνι με Laser αποτελεί πλέον την επιλογή των περισσότερων γυναικών.
αποτρίχωση bikini

Η αποτρίχωση μπικίνι (ευαίσθητης περιοχής, περίγραμμα, Βραζιλιάνικο, full) με Laser αποτελεί πλέον την επιλογή των περισσότερων γυναικών, ως μέθοδο μόνιμης αποτρίχωσης. Το Τμήμα Αισθητικής Δερματολογίας, της Derm & Plastic Surgery Clinic διαθέτει το κορυφαίο laser αποτρίχωσης Alexandrite, 7ης γενιάς από Αμερική, το οποίο κατασκευάστηκε για να απαλλάσσει από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα εύκολα, χωρίς καθόλου πόνο και με τις λιγότερες δυνατόν συνεδρίες.

Πως γίνεται η αποτρίχωση μπικίνι με το νέο laser;

Τo Laser Αλεξανδρίτη 7ης γενιάς, αποτελεί το πιο υπερσύγχρονο μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας και βασίζεται στην θεωρία της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης, όπου γίνεται επιλεκτική εξάλειψη του στόχου, χωρίς να τραυματίζεται η επιδερμίδα. Δεν προκαλείται ερεθισμός, ενώ χάρη στο σύστημα ψύξης του συγκεκριμένου laser με κρύο αέρα, είναι απόλυτα ανώδυνο και ανεκτό από τον ασθενή.

Γίνονται όλα τα σχήματα;

Η απάντηση είναι ΝΑΙ. Η laser αποτρίχωση μπικίνι αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλής θεραπείες αποτρίχωσης στην Κλινική μας. Το εφαρμόζουμε σε όλες τις μορφές, όπως περίγραμμα bikini, brazilian bikini, full bikini laser κ.α. Εσείς απλά επιλέξτε το σχήμα που θέλετε και τα τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς.

Γνωρίστε γιατί το υπερσύγχρονο 7ης γενιάς Laser αποτρίχωσης υπερτερεί των υπολοίπων μεθόδων

ΑΝΩΔΥΝH: Με τη βοήθεια της μοναδικής τεχνολογίας, η κεφαλή «κινείται» εξ επαφής πάνω στο δέρμα, μεταδίδοντας πολύ αποτελεσματικά την ψύξη, με αποτέλεσμα να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος εγκαύματος και η διαδικασία να είναι εντελώς ανώδυνη, σε σχέση με παλιότερους Αλεξανδρίτες. Έτσι καθίσταται ιδανική, ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματος.

ΓΡΗΓΟΡH: Λόγω της νέας τεχνολογίας αλλά και των υψηλών ταχυτήτων, οι συνεδρίες ολοκληρώνονται σχεδόν στο μισό χρόνο, από αυτόν του κλασικού Αλεξανδρίτη παλιότερων γενιών

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚH: Με την νέα τεχνολογία, ακόμα και οι πιο λεπτές και καστανές τρίχες, που υπολείπονται με τον κλασικό Αλεξανδρίτη, αποτριχώνονται ανώδυνα και αποτελεσματικά.

Ακόμη και σε ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΑ ΔΕΡΜΑΤΑ: Εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και σε σκουρόχρωμα δέρματα ή μαυρισμένα δέρματα, με την εγγύηση του αμερικανικού FDA.

Είναι οικονομικό;

Οι κοινοί μέθοδοι αποτρίχωσης μπικίνι όπως το ξυραφάκι, η αποτρίχωση με κερί κ.α., μπορούν να προκαλέσουν ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως θυλακίτιδα, μόλυνση και είσοδο των τριχών στο δέρμα. Για τους παραπάνω λόγους, η αποτρίχωση με laser, συστήνετε όχι μόνο για την ιδιότητα του μόνιμου αποτελέσματος, αλλά και για την αποφυγή αυτών των ενοχλητικών συμπτωμάτων. Εξάλλου, συγκρίνοντας το συνολικό κόστος που συνεπάγεται κάθε άλλη συντηρητική μέθοδος σε χρόνο και χρήμα, με αυτό του laser, αποδεικνύεται ότι η αποτρίχωση με laser είναι τελικά οικονομικότερη.

Γιατί Laser Alexandrite;

Γιατί σύμφωνα με ιατρικές έρευνες και με βάση τα ιατρικά guidelines και gold standards στον τομέα της αποτρίχωσης (EADV –European Academy of Dermatology – Venereology) ο Αλεξανδρίτης υπερέχει μακράν σε μόνιμη αποτρίχωση και σε αποτελεσματικότητα, σε σχέση με τα διοδικά laser ή με την αποτρίχωση με IPL / SHR (τα οποία δεν είναι καν laser, αλλά μηχανήματα φωτόλυσης, που απλά εκπέμπουν φώς σε μη ειδικό φάσμα). Η μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα του Laser Αλεξανδρίτη, μεταφράζεται σε λιγότερες συνεδρίες για τον ενδιαφερόμενο και βέβαια σε πιο οικονομικό αποτέλεσμα τελικά.

Γιατί σε εμάς;

Γιατί η Derm & Plastic Surgery Clinic είναι Ιατρική Κλινική και σε μας η αποτρίχωση αντιμετωπίζετε ως ιατρική πράξη. Εφαρμόζετε μόνο από γιατρό, εφόσον προηγηθεί δερματολογικός έλεγχος και γίνουν οι σωστές ρυθμίσεις για αποτελεσματική και πάνω από όλα ασφαλή αποτρίχωση. Είμαστε περήφανοι που παρέχουμε το πλέον σύγχρονο laser της ελληνικής αγοράς, υψηλότατων προδιαγραφών από εξειδικευμένο και έμπειρο ιατρικό προσωπικό, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς. Επωφεληθείτε των προσφορών και των ειδικών προνομιακών τιμών και κλείστε σήμερα το ραντεβού σας για την καλύτερη αποτρίχωση που είχατε ποτέ!

Μάθε περισσότερα για την νέα τεχνολογία της laser αποτρίχωσης, το κόστος και τις προσφορές μας εδώ.

Σας άρεσε αυτό που μόλις διαβάσατε;
Μοιραστείτε το με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα!!

Newsletter Derm & Plastic Surgery Clinic

ONLINE ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και για να απαντήσουμε τις ερωτήσεις σας. Μπορείτε να μας καλέσετε ή συμπληρώνοντας τη φόρμα, μπορείτε εύκολα να κλείσετε ένα ραντεβού μαζί μας, την ημέρα που προτιμάτε.

Διεύθυνση Derm & Plastic Surgery Clinic