Cellustop: Πως φεύγει η κυτταρίτιδα; 8 θεραπείες για αντιμετώπιση!

Cellustop Κυτταριτιδα ΑντιμετωπισηΗ Κυτταρίτιδα αποτελεί ένα από τα αισθητικά θέματα που απασχολούν τους ασθενείς μας σε πολύ μεγάλο βαθμό. Πρόκειται για την αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού, η παρουσία της οποίας επηρεάζει άμεσα την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία των περισσότερων γυναικών. Δεδομένου λοιπόν ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα που απασχολεί σχεδόν όλες, στην Derm & Plastic Surgery Clinic επιστρατεύσαμε τις πολύτιμες γνώσεις και την εμπειρία μας και δημιουργήσαμε τη θεραπεία Cellustop. Ας δούμε λοιπόν αναλυτικότερα τι ακριβώς είναι το εν λόγω Πρωτόκολλο, το οποίο υπόσχεται (και εγγυάται) την οριστική εξάλειψη της κυτταρίτιδας.

Τι ακριβώς είναι η Cellustop;

Πρόκειται για μια καινοτόμο θεραπεία σώματος την οποία εισάγαμε στις υπηρεσίες μας το 2020. Το γεγονός ότι ανήκει ήδη στις πιο δημοφιλείς των Κλινικών μας, “μιλά” πραγματικά από μόνο του. Η Cellustop προσφέρει στις ασθενείς μας αυτό που δεν κατάφεραν να τους προσφέρουν όλες οι προηγούμενες anti-cellulite θεραπείες που έκαναν.

Είναι ένα αναίμακτο και ελάχιστα επεμβατικό πρωτόκολλο, το οποίο περιλαμβάνει στην πραγματικότητα έναν δραστικό συνδυασμό υπο-θεραπειών Κατά της Κυτταρίτιδας. Συγκεντρώνοντας όλα τα θετικά των μεμονωμένων εκείνων θεραπειών, καταφέρνει να απογειώσει την αποτελεσματικότητά τους.

Σε τι διαφοροποιείται η Cellustop;

Παρόλο που ειδικά για την κυτταρίτιδα υπάρχουν διαθέσιμες στην αγορά πάρα πολλές θεραπείες κάθε είδους, η Cellustop ξεχωρίζει γιατί:

 • Δεν είναι απλή μονοθεραπεία.
 • Αποδεικνύεται απόλυτα ασφαλής.
 • Περιλαμβάνει υπο-θεραπείες και για την κυτταρίτιδα και για τη λιποδιάλυση.
 • Είναι ελάχιστα επεμβατική.
 • Δεν απαιτεί γενική αναισθησία.
 • Έχει μηδενικό χρόνο αποθεραπείας.
 • Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται φέρουν πιστοποιήσεις αυθεντικότητας και εγκεκριμένης δράσης από ειδική επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης (CE Mark).
 • Διαμορφώνεται 100% αναλόγως των αναγκών σας, τόσο αναφορικά με το κόστος όσο αναφορικά και με τη διάρκειά της

Ειδικά στο τελευταίο, το ιατρικό μας προσωπικό δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα. Γι’ αυτό και πριν τη θεραπεία πραγματοποιείται ένα ειδικό consultation ραντεβού. Εκεί εξετάζεται και αξιολογείται το ακριβές μέγεθος και είδος του προβλήματος. Κατόπιν διαμορφώνεται το εξειδικευμένο ιατρικό πρωτόκολλο που θα εφαρμοστεί στην ασθενή.

Γιατί να προτιμήσω τη Cellustop για να αντιμετωπίσω την Κυτταρίτιδα;

Ένα εύλογο ερώτημα που μπορεί να γεννηθεί σε κάποιον που βρίσκεται σε αναζήτηση anti-cellulite θεραπείας, είναι γιατί να επιλέξει ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο και όχι ένα άλλο. Η διαθεσιμότητα άλλωστε στην αγορά είναι τεράστια. Η απάντηση λοιπόν είναι απλή και ομολογουμένως αφοπλιστική: Γιατί η Cellustop αποτελεί αναβάθμιση των υπολοίπων τεχνικών. Πιο συγκεκριμένα, στο πρωτόκολλο περιλαμβάνεται:

 • Το τρίπτυχο θεραπειών Cavitation, Multipolar RF και Deep-Tissue Massage
 • Ενέσιμη Λιπόλυση
 • Ενέσιμη Μεσοθεραπεία Κυτταρίτιδας
 • Celluerase
 • Θεραπεία Υαλουρονικού Οξέος
 • Νήματα Σώματος

Όσον αφορά το τρίπτυχο θεραπειών Cavitation, Multipolar RF και Deep-Tissue Massage, πρόκειται για ένα anti-cellulite υπερ-όπλο. Πραγματοποιείται με τη χρήση υπερήχων τρισδιάστατης στόχευσης, οι οποίοι εντοπίζουν τα λιποκύτταρα και κυριολεκτικά τα διαλύουν. Θυμίζουμε ότι τα λιποκύτταρα είναι ένας από τους πιο συχνούς λόγους δημιουργίας της κυτταρίτιδας, οπότε στην ουσία καταστρέφουμε την «πηγή του κακού». Εν συνεχεία, με τη δύναμη των ραδιοσυχνοτήτων Cativation RF, η Cellustop προάγει την ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης.

Στο επόμενο στάδιο, ακολουθούν η Ενέσιμη Λιπόλυση και η Ενέσιμη Μεσοθεραπεία, που ενδείκνυνται για όσους ασθενείς δεν φοβούνται τις ενέσιμες θεραπείες. Εγγυώνται πιο άμεσο αποτέλεσμα με ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό τοπικής στόχευσης.

Ενέσιμες θεραπείες του πρωτοκόλλου Cellustop: Γιατί δεν πρέπει να φοβάμαι;

Στις Κλινικές μας δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβάστε τις ενέσιμες θεραπείες ή να είστε με οποιονδήποτε τρόπο επιφυλακτικοί απέναντί τους. Το εξειδικευμένο μας ιατρικό προσωπικό έχει δημιουργήσει ένα πραγματικά εκρηκτικό κοκτέιλ δραστικών ουσιών που ο οργανισμός σας τρόπον τινά θα λατρέψει. Γιατί; Διότι πολύ απλά του είναι κάτι οικείο. Πρόκειται στην πραγματικότητα για συστατικά τα οποία εκκρίνει και ο ίδιος ο οργανισμός για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους.

Οι ενέσιμες θεραπείες γίνονται:

 • Με αποστειρωμένες πολύ λεπτές μικροβελόνες
 • Κατόπιν χρήσης τοπικής αναισθητικής κρέμας

Τι ακριβώς μου προσφέρει το Celluerase;

Στην επόμενη φάση της Cellustop συναντάμε τη Celluerase. Είναι ο ιδανικός τρόπος να συνεχιστεί η δράση των προαναφερθέντων ενέσιμων θεραπειών. Πρόκειται για μια ελάχιστα επεμβατική τεχνική που εξολοθρεύει τα αντιαισθητικά λακκουβάκια με τη χρήση ενός μικρού αιχμηρού εξαρτήματος. Ο ασθενής δεν πονάει καθόλου, αφού έχει προηγηθεί η εφαρμογή τοπικής αναισθησίας, ενώ οι πιθανότητες εμφάνισης εγχυμώσεων είναι ελάχιστες.

Υαλουρονικό Οξύ και Κυτταρίτιδα

Παρόλο που έχει συνδυαστεί περισσότερο με άλλες θεραπείες ομορφιάς, κυρίως όσες αφορούν το πρόσωπο, το Υαλουρονικό Οξύ έχει εξίσου ευεργετικές συνέπειες και για το σώμα. Γι’ αυτό και αποτελεί το έβδομο στάδιο της Cellustop και πραγματικά κάνει θαύματα αναφορικά με τη σφριγηλότατα και τη λεία όψη της επιδερμίδας.

Νήματα Σώματος: Το τελευταίο στάδιο της Cellustop

Το πρωτόκολλό μας ολοκληρώνεται με τα γνωστά σε όλους νήματα. Χωρίς επέμβαση, μπορούν να απογειώσουν τις ευεργετικές δράσεις όλων των προηγούμενων σταδίων και να οδηγήσουν σε ασφαλή μείωση της κυτταρίτιδας. Αυτό επιτυγχάνεται με τη δημιουργία ενός υποστηρικτικού πλέγματος κάτω από το δέρμα, ενώ και σε αυτό το τελευταίο στάδιο ο ασθενής δεν βιώνει καθόλου πόνο χάρη στην εφαρμογή προηγουμένως τοπικής αναισθησίας.

Πλεονεκτήματα των Νημάτων στην Derm & Plastic Surgery Clinic αποτελούν ότι:

 • Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία
 • Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας

Πώς μπορώ να είμαι σίγουρη για τα αποτελέσματα της Cellustop;

Το feedback των ασθενών μας και τα Before-After φωτογραφικά πλάνα που μπορείτε να ζητήσετε να δείτε στις Κλινικές μας, μιλούν από μόνα τους. Η συντριπτική πλειοψηφία όσων μας εμπιστεύτηκαν, επανήλθε στο ιατρικό μας κέντρο για να επαναλάβει τη θεραπεία και φυσικά παρέπεμψε σε εμάς άτομα του κοινωνικού της περιβάλλοντος συστήνοντας ανεπιφύλακτα τη Cellustop.

Σας άρεσε αυτό που μόλις διαβάσατε;
Μοιραστείτε το με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα!!
Newsletter Derm & Plastic Surgery Clinic

  ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

  ΦΥΛΛΟ