Θεραπείες Αντιγήρανσης

Ότι πιο σύγχρονο για ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο!

ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΓΗΡΑΝΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Η γήρανση του δέρματος, οφείλεται βασικά σε δύο κατηγορίες παραγόντων. Η πρώτη κατηγορία, είναι οι ενδογενείς παράγοντες, που έχουν σχέση με το DNA, τα γονίδια και την κληρονομικότητα. Η ενδογενής γήρανση του δέρματος, είναι μια συνεχής διαδικασία καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής. Αρχίζει συνήθως στα μέσα της τρίτης δεκαετίας της ζωής και καθώς η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης μειώνεται, το δέρμα μας αρχίζει να χαλαρώνει.

Η ενδογενής γήρανση ελέγχεται από τα γονίδια του κάθε ανθρώπου και η ταχύτητά της είναι διαφορετική, από άνθρωπο σε άνθρωπο και εξαρτάται από το γενετικό υλικό που κληρονόμησε ο κάθε άνθρωπος από τους γονείς του.

 Η δεύτερη κατηγορία παραγόντων είναι οι εξωγενείς παράγοντες, που έχουν σχέση με το περιβάλλον, όπως για παράδειγμα την επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας, το κάπνισμα, τη μη ισορροπημένη διατροφή, την έλλειψη ύπνου κ.α. Οι προσπάθειες που γίνονται για μείωση όλων αυτών των εξωγενών παραγόντων γήρανσης και οι θεραπείες που γίνονται για υγιές, λαμπερό και ανανεωμένο δέρμα, εντάσσονται στα πλαίσια της επιστήμης της αντιγήρανσης.

Ο βασικότερος κανόνας αντιμετώπισης της γήρανσης, είναι η πρόληψή της. Όλα τα πρωτόκολλα αντιγήρανσης, περιλαμβάνουν κανόνες για προστασία από τον ήλιο, καλή διατροφή, περιποίηση του δέρματος με ειδικά δερμοκαλλυντικά και ειδικές θεραπείες αντιγήρανσης.

Στην Derm & Plastic Surgery Clinic, μια εξειδικευμένη κλινική Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής, ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις τελευταίες εξελίξεις στην επιστήμη της αντιγήρανσης και φέρνουμε στην Κλινική μας ότι πιο σύγχρονο και πρωτοποριακό. Παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα θεραπειών, από μη επεμβατικές έως ελάχιστα επεμβατικές χειρουργικές θεραπείες, που είναι ειδικά σχεδιασμένες, ώστε να ανταποκρίνονται σε κάθε δερματική ανάγκη και προσεκτικά επιλεγμένες, για να έχουμε άριστα αποτελέσματα.

Θεραπείες αντιγήρανσης

ΚΟΣΤΟΣ – ΤΙΜΕΣ

 Το κόστος των θεραπειών ξεκινά από 80 ευρώ. Καλέστε μας, για να ενημερωθείτε για την τιμή της θεραπείας, που σας ενδιαφέρει ή για τις ειδικές τιμές, που ισχύουν για τους συνδυασμούς θεραπειών.

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ & ΑΠΟΨΕΙΣ

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ

Ειδικά η Ιωάννα, είναι πραγματικά Beauty Expert, γνωρίζει τα πάντα για ένα τέλειο δέρμα και κάνει καταπληκτικό...

Δούκα Νίνα

Δεν ήθελα να κάνω κάποιο χειρουργείο γιατί φοβάμαι πολύ και έτσι αποφάσισα να ξεκινήσω με απλές θεραπείες...

Περισσότερα

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ

Πλέον θα είμαι από τους μόνιμους, καθώς τόσο αποτελεσματική θεραπεία αντιγήρανσης δεν έχω ξανά κάνει...

Martina Jaggi

Αν σας γνώριζα από πιο παλιά, θα ήμουν ήδη από τους σταθερούς σας πελάτες. Ποτέ δεν είναι αργά όμως...

Περισσότερα

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ

Πλέον, οι θεραπείες αντιγήρανσης είναι το μικρό δώρο στον εαυτό μου κάθε δίμηνο. Προσιτές τιμές και υπέροχο αποτέλεσμα...

Claudia Weber

Ποτέ δεν πίστευα ότι με μια θεραπεία αντιγήρανσης θα μπορούσα να έχω τόσο όμορφο αποτέλεσμα...

Περισσότερα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Καλέστε μας
ή συμπληρώστε την φόρμα
Εγγραφείτε στο newsletter μας
και κερδίστε μια Οξυγονοθεραπεία Ενυδάτωσης!

ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
ΦΥΛΛΟ