Αυξητική γλουτών

Brazilian Butt Lift,
χωρίς νυστέρι

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

 Η αισθητική αυτή επέμβαση, αποσκοπεί στην ανόρθωση και στην αύξηση του μεγέθους των γλουτών. Η χαλάρωση και πτώση των γλουτών, αποτελεί ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα και οφείλεται συνήθως στην ηλικία, την απότομη απώλεια βάρους ή σε λανθασμένες τεχνικές λιποαναρρόφησης που έγιναν στον γλουτό. Οι περιπτώσεις ασθενών με μέτρια χαλάρωση, μπορούν εύκολα να αντιμετωπιστούν με την τεχνική της αναίμακτης ανόρθωσης, χωρίς να απαιτηθεί χειρουργείο.

 Η επέμβαση αυτή, απευθύνεται επίσης σε περιπτώσεις γυναικών με μικρό μέγεθος γλουτών, που επιθυμούν να τονώσουν την φυσική καμπύλη των γλουτών τους, ενισχύοντας έτσι, τη θηλυκότητα τους.

Η αναίμακτη ανόρθωση γλουτών, αφορά στη βελτίωση της εικόνας, της ευρύτερης περιοχής των γλουτών και πραγματοποιείται με ένα συνδυασμό πολλών διαφορετικών ενεργειών, που εξειδικεύονται σε κάθε ασθενή, ώστε να δώσουμε το ιδανικό αποτέλεσμα, για τον συγκεκριμένο ασθενή. Με την μέθοδο της μοντέρνας, αναίμακτης λιποαναρρόφησης, που εφαρμόζουμε στην Derm & Plastic Surgery Clinic για την λήψη του λίπους και την χρήση βλαστοκυττάρων, εξασφαλίζουμε σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα και τη μεγάλη διάρκεια του αποτελέσματος. Με την έγχυση λίπους στους γλουτούς, γίνεται αύξηση και ανόρθωση των γλουτών, χωρίς ουλές και με απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Η όλη διαδικασία είναι ελάχιστα επεμβατική, δεν απαιτείται γενική αναισθησία και παραμονή του ασθενούς στην κλινική και γίνεται πάντα, υπό τοπική αναισθησία. Η διάρκειά της, ποικίλλει ανάλογα με την περίπτωση και συνήθως κυμαίνεται από 1 έως 2 ώρες. Πλεονέκτημα της μεθόδου, είναι η άμεση κινητοποίηση του ασθενούς, από την επόμενη κιόλας ημέρα. Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό, χωρίς ουλές, χωρίς ξένο σώμα σιλικόνης και το κυριότερο είναι μόνιμο. Βελτιώνονται σημαντικά οι καμπύλες των γλουτών και το σώμα αποκτάει έτσι, πιο αρμονικές αναλογίες.

  • Βασικό πλεονέκτημα, είναι ότι το λίπος μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε μέρος του γλουτού, γεγονός που με τα ενθέματα σιλικόνης δεν είναι εφικτό.
  • Η πιθανότητα επιπλοκών είναι εξαιρετικά μικρή, αφού το λίπος είναι αυτόλογο υλικό του ίδιου του οργανισμού και δεν υπάρχει πιθανότητα απόρριψης ή εμφάνισης αλλεργικών αντιδράσεων.
  • Μπορεί να γίνει στον ίδιο χρόνο, με την αναίμακτη λιποαναρρόφηση μιας άλλης περιοχής και να γίνουν έτσι και οι δυο επεμβάσεις ταυτόχρονα.
  • Δεν υπάρχουν εμφανείς τομές, αλλά κάποιες μικροοπές για την είσοδο της κάνουλας, οι οποίες μετά από λίγες ημέρες επουλώνουν και δεν φαίνονται καν.
  • Ο ασθενής επιστρέφει στις δραστηριότητές του, την επόμενη κιόλας ημέρα.
Πόσο κοστίζει η πλαστική χειρουργική επέμβαση της ανόρθωσης & αυξητικής γλουτών στην Αθήνα? Πως γίνεται? Μάθετε τώρα από τους εξειδικευμένους ιατρούς μας.

Στις περιπτώσεις εκείνες που δεν υπάρχει αρκετό λίπος στον ασθενή, μπορεί να γίνει χρήση ενός ειδικού gel σταθεροποιημένου υαλουρονικού οξέος, που προσθέτει όγκο χωρίς χειρουργική επέμβαση και είναι ειδικό για χρήση στην περιοχή των γλουτών.

Παρέχει άμεσα και μακράς διάρκειας αποτελέσματα, καθώς είναι βραδέως βιοδιασπώμενο υαλουρονικό οξύ, που εγχύεται στην περιοχή, δίνοντας ένα πραγματικά φυσικό αποτέλεσμα.

Ανορθωση Γλουτων Τιμες | Φωτογραφιες Πριν και Μετα | Αθηνα

ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Η ανόρθωση και αυξητική των γλουτών, μπορεί να συνδυαστεί άριστα με άλλες θεραπείες όπως:

  • Νήματα για ανόρθωση γλουτών
  • Μεσοθεραπείες σύσφιξης
  • RF σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες
ΚΟΣΤΟΣ – ΤΙΜΕΣ

Το κόστος του Brazilian Butt Lift ξεκινά από 1200 ευρώ. Καλέστε μας, για να ενημερωθείτε για την τιμή της θεραπείας, που σας ενδιαφέρει ή για τις ειδικές τιμές, που ισχύουν για τους συνδυασμούς θεραπειών.

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ & ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΓΛΟΥΤΩΝ

Η όλη διαδικασία έγινε με τοπική αναισθησία και με το δικό μου λίπος μαζί με τα βλαστοκύτταρα μου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη από την δουλειά που έκαναν!...

Nastazia Schneider

Από μικρή έκανα γυμναστική για τους γλουτούς, αλλά ποτέ δεν είχα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Προχώρησα στην ανόρθωση γλουτών στην Derm & Plastic Surgery Clinic, καθώς ήθελα να έχω το...

Περισσότερα

ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΓΛΟΥΤΩΝ

ότι εκτός από εγγυημένο αποτέλεσμα, το οποίο έχω ήδη δει στην φίλη μου, είστε πάντα δίπλα στους ασθενείς σας και ότι οι τιμές σας είναι εξαιρετικές και πολύ προσιτές...

Νικολέττα Ανδριοπούλου

Πάντα είχα ως πρότυπο τις γυναίκες του εξωτερικού. Μου άρεσαν οι καμπύλες και ήθελα και εγώ να αποκτήσω τέτοιους γλουτούς. Κανένα παντελόνι δεν εφάρμοζε στο σώμα μου όπως έπρεπε, καθώς...

Περισσότερα

ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΓΛΟΥΤΩΝ

Μακάρι να μου είχαν μιλήσει για την νέα αυτή τεχνική, με την μεταφορά λίπους με βλαστοκύτταρα πριν χειρουργηθώ. Σας ευχαριστώ πολύ και για την εξαίσια δουλειά που κάνατε...

Δάφνη Π.

Σας γνώρισα δυστυχώς όταν ήταν πλέον αργά, καθώς απευθύνθηκα στην Κλινική σας για την διόρθωση των άσχημων ουλών, που προέκυψαν μετά από ανόρθωση γλουτών με νυστέρι, σε άλλη Κλινική...

Περισσότερα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Καλέστε μας
ή συμπληρώστε την φόρμα
Εγγραφείτε στο newsletter μας
και κερδίστε μια Οξυγονοθεραπεία Ενυδάτωσης!

ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
ΦΥΛΛΟ